- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
zamanında terk ettiğim için terkettikçe bi şekilde geri geldim dik duruş sergileyemedim.Kayınvalide kayınpeder boşver, evin dışında bırak. Ama eşinle iletişimin iyi değil. Sorunlar hallolmadan çocuk yapma derim. Bipolar bozukluk için de tedavini ol mutlaka, aksatma.
Eşine sağlam bir duruş sergilemelisin, seni nasıl olsa elimin altında şeklinde görmemeli, dik durup sınırlarını belirle, bu şekilde gitmeyeceğini evine sahip çıkması gerektiğini, artık sizin bir aile olduğunuzu söyle , dinlemiyorsa evi terket bir süre. Seni gerçekten seviyor ve istiyorsa caba gösterip sana adım atacaktır, yok sevmiyorsa zaten yapacak bişey Yok , yoluna bakmalısın . İstemeyen çabalamayan adama ne yapsan boş
yeni farkettim duygularım kör etmiş aslında standaart evlilikten farklı gitmiş bu zamana kadarBoşanmayacaksanız, standart evlilik beklentilerini de rafa kaldiracaksiniz. Ancak böyle mutlu olursunuz.
Ne yiyip iciyorlar da bu kadar salak oluyorlar hic anlamiyorum.ne bulursa sağlıklı sağlıksız yiyor.benim bildiğim normal insanlar ailelerinin yanında olsa bile elindeki gelirine karısına sahip çıkar bir yandan birikim yapıp ev arabasını alır.bir yandan babasının işine yardım eder.herkes kazanır.bizimki karın tokluğuna babasına çalışan amele gibi.babasi işinde çalıştırıp üstüne para bekliyor ben kızmayım diye ağzından kaçırmamaya çalışıyor.
cevremde de. Cok çalışkan biri oldugu icin caliskan koca bulmussun daha ne diyorlar artik nasil tembel insanlar varsa.gidiyorsa babasının yanına gidiyor haytalik i yapiyor diyorlar.bi süre yasanmamisliklarindan kendini toparlar dedim ama toparlanmadi. Insanligi iyi bir arada iken işte mesela bir arada olabilmek.aslinda koca ile isi olmayan günden güne atlayan dedikodu icin yedi mahalle gezen bir insana göre imiş.ben evimde sakin bir hayat isteyen insanim.Bana artilari daha cok gibi geldi sanki biz kadinlarin hep oldugu gibi siz daha duygusal bakiyorsunuz kayda deger bosanmak icin sebep goremedim erkekler kadinlara gore daha düz.size sovmemis dovmemis kotu davranmamis tek kotu yani duygusal bosluk ama inanin daha nisanliyken bazen o boslugu yasiyorum cunku kendim duygusalim o da sanki isinden baska bir sey gormuyor surekli kosturur vaziyette oyle kabullendim cunku iyi yonlerini daha cok seviyorum.iliskiniz monotonlasmis bunun icin bir seyler yapsaniz ? Herkese bosan demesi kolay ne yasadiginizi siz bilirsiniz ben bosan diyecek kadsr buyuk nedenler goremiyorum
Bencede neleri var esinizi oldugu gibi kabul etmeye calisin beklentileri en aza indirerek eminim ona soylediginizde de bir cok sey sacma geliyordur cunku farkinda bile olmuyorlar emin oluncevremde de. Cok çalışkan biri oldugu icin caliskan koca bulmussun daha ne diyorlar artik nasil tembel insanlar varsa.gidiyorsa babasının yanına gidiyor haytalik i yapiyor diyorlar.bi süre yasanmamisliklarindan kendini toparlar dedim ama toparlanmadi. Insanligi iyi bir arada iken işte mesela bir arada olabilmek.aslinda koca ile isi olmayan günden güne atlayan dedikodu icin yedi mahalle gezen bir insana göre imiş.ben evimde sakin bir hayat isteyen insanim.
aynen dediğiniz gibi sanki yabancı dille bir şey anlatıyorum gibi öyle boş dinliyor.dediğiniz gibi o nelerini etrafımda gördüğüm için bende çıkış yolu arıyorum.aslında istediği yerde istediği kadar kalsa ama yanında hissettirse daha kolay avunurum ama tüm varlığı ile dışarıda gibi.Bencede neleri var esinizi oldugu gibi kabul etmeye calisin beklentileri en aza indirerek eminim ona soylediginizde de bir cok sey sacma geliyordur cunku farkinda bile olmuyorlar emin olun
aynen sanki ergen bir çocuğu evlat edindim de onun ergenlik krizleri ile uğraşıyorum.Allah bi gün dur ya kulum mu der bilmiyorum.Okurken bir ara arkadaşım yazıyor sandım...
Eşiniz kendi hayatını yaşıyor..
Geziyor eğleniyor..
Bütün bunları yaparken de sizi eve kapatma hakkı elbette ki olmadığı için karışmıyor..
Çünkü biliyor ki otur yemek yap,temizlik yap, çok gezme dese sizin cevabınız belli ..
Bu yüzden saldim çayıra hesabı..
Zaten eş değil ev arkadaşı olmussunuz..
Ne bekliyorsunuz ?
Düzelir mi eşiniz.
Sanmıyorum..
Yada dir dir edip evde otursa faydasi olur mu olmaz ..
Bedeni evde , aklı arkadaşlarında olur..
Sonuç belli .
kocam için benle sürekli vakit geçirmek bir tür cicim ayı idi cicim ayı bitti ve kendi arkadaşlarına döndü.Ben olsam, ilk basta esimle o ruhsal yakınlıgı kurmanın yollarını arardım. Bir düsünün, bu adam nelerden hoslanıyor? Mac izlemeyi mi seviyor? Tuttugu takımın macına bilet alın ve onun sizinle gelmesini saglayın. Film izlemeyi seviyorsa, sinema bileti alıp birlikte sinemaya gitmeyi saglayın. Evliligi bitirmek istemiyorsanız, aranızdaki ruhsal boslugu doldurmaya calısın. Bu bosluk birlikte vakit gecirmekle dolacak gibime geldi. Bir kere sizinle birlikte aktivite yaptıgında bundan keyif alırsa, diger seferinde belki kendisi bile teklif edebilir bir yerlere gitmeyi-vakit gecirmeyi. Siz vakit gecirdikce aranızdaki mesafe azalır, bu mesafe azaldıkca esiniz size yakınlasıp önceligine sizi koyar. Umarım her sey gönlünüzce olur..
Tüm bunları flört döneminde anlamamış olman ne acı.kocam için benle sürekli vakit geçirmek bir tür cicim ayı idi cicim ayı bitti ve kendi arkadaşlarına döndü.
ben lazımım belki ona ama koltuk masa sandalye gibi.
benle vakit geçirmek istese problem yok. siz sizle vakit geçirmek istemeyen bir koca ile nasıl bağlantı kurabilirdiniz?
tek taraflı niyetle olmuyor.
bu zamana kadar hep ben mücadele ettim.yanında olmanın hep fırsatını kolladım ondan hazır birşey beklemedim ödül olarak da daha çok arkadaşları ile vakit geçirmeyi tercih etti.
ben harici herkes sorumluluk beni koyacağı bir kavramı oluşturamadı.
kafasındaki arkadaşlık modeli de evliliği tanımlayamıyor.artık altı üstü duygusal boşluğumu gidermek için eve yatmaya geleceğine saat 10 de gelip iki üç kelam edip çay içip yüzümü görmeyi beceremeyip beyni yanıyor.bunuda evlenince anladı.
bu konuyuda konuştum dediğim gibi benim varlığıma saygı duymak olacak 2 şeyi beceremedi.
bi kere denedi 3gün dayandı.
kendi kendine saçma sapan hallere girdi.
dizinin dibinde duramam dedi.
o zaman burada hikayelerini okuduğum kadınların kocalarından alkolik siddetci ve hayta olanlar harici hepsi karısının dizinin dibinden ayrılmıyor.kadının yanında olup destek vermek iletişim kurmak az dahi olsa karısının gtunun dibinde oturmak.kendi anasının babasının gtunun dibinde oturuyor.babası otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor babasının ona biçtiği hayatı yaşamaya gönüllü karakter belirtisi göstermiyor. yüzüne vurunca kabul etmiyor.
Taviz verdikçe daha kötü olur, daha çok boşverir eşin herşeyi.zamanında terk ettiğim için terkettikçe bi şekilde geri geldim dik duruş sergileyemedim.
yeni farkettim duygularım kör etmiş aslında standaart evlilikten farklı gitmiş bu zamana kadar
kocam için benle sürekli vakit geçirmek bir tür cicim ayı idi cicim ayı bitti ve kendi arkadaşlarına döndü.
ben lazımım belki ona ama koltuk masa sandalye gibi.
benle vakit geçirmek istese problem yok. siz sizle vakit geçirmek istemeyen bir koca ile nasıl bağlantı kurabilirdiniz?
tek taraflı niyetle olmuyor.
bu zamana kadar hep ben mücadele ettim.yanında olmanın hep fırsatını kolladım ondan hazır birşey beklemedim ödül olarak da daha çok arkadaşları ile vakit geçirmeyi tercih etti.
ben harici herkes sorumluluk beni koyacağı bir kavramı oluşturamadı.
kafasındaki arkadaşlık modeli de evliliği tanımlayamıyor.artık altı üstü duygusal boşluğumu gidermek için eve yatmaya geleceğine saat 10 de gelip iki üç kelam edip çay içip yüzümü görmeyi beceremeyip beyni yanıyor.bunuda evlenince anladı.
bu konuyuda konuştum dediğim gibi benim varlığıma saygı duymak olacak 2 şeyi beceremedi.
bi kere denedi 3gün dayandı.
kendi kendine saçma sapan hallere girdi.
dizinin dibinde duramam dedi.
o zaman burada hikayelerini okuduğum kadınların kocalarından alkolik siddetci ve hayta olanlar harici hepsi karısının dizinin dibinden ayrılmıyor.kadının yanında olup destek vermek iletişim kurmak az dahi olsa karısının gtunun dibinde oturmak.kendi anasının babasının gtunun dibinde oturuyor.babası otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor babasının ona biçtiği hayatı yaşamaya gönüllü karakter belirtisi göstermiyor. yüzüne vurunca kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?