Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz kendini dinle yalnız kal.
Sonra gerçekten onu tanımak ister misin
bu sorunun cevabını bul...
Şayet tanımaya başlamaya karar verirsen de ,
evlilik için acele etme...
Çok fazla yaş farkı var. Bir jenerasyon atlamış resmen. Tanıdıklarım var kendinden çok büyük biriyle evlenenler mutlu olamıyor.seni ne kadar anlayabilir ki o şahıs.üstelik çocuk gibi olduğunu da kendin söylemişsin.evlenmek için aceleme etme o kadar.dengini bul.
Tipki benim gibisin.. Kendine zaman tani bi müddet.. Sonra onu tanidiginda hayatinda neler degisecek diye bi bak.. Suankinden daha mi iyi hissedeceksin, yoksa daha mi kötü.. Ortalama bi karar al ve biraz da gönlünü dinle:) Sonrasi corap sökügü gibi gelecektir diye düsünüyorum.. Hakkinda hayirlisi:)
Yas farkini unuttum ben.. Yapabilecegine inaniyorsan neden olmasin? Ama karsindaki yeterince anlayisli, hosgörülü ve efendi biriyse...
Çok fazla yaş farkı var. Bir jenerasyon atlamış resmen. Tanıdıklarım var kendinden çok büyük biriyle evlenenler mutlu olamıyor.seni ne kadar anlayabilir ki o şahıs.üstelik çocuk gibi olduğunu da kendin söylemişsin.evlenmek için aceleme etme o kadar.dengini bul.
Bence biraz yalnız kalmalısın.
Aklında hala eski sevgilin varken, bu adama aşık olamazsın.
Onu unuttuktan sonra ancak, biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.
Unutmadan başladığın ilişkilerin hiçbir zaman gerçek anlamda ilişki olmayacaklar.
Çivi öyle her zaman çiviyi sökmez.
Biraz daha bekle o zaman.. Kendini farkli seylere yönlendir:) Bu sirada seni mutlu edebilen kisilerle birlikte ol.. Sana O'nu hatirlatmayan..
bir jenerasyon mu atlamış yok artık..7,5 yaştan jenerasyon mu olur..
biraz dinlen ilişkin gerçekten berbatmış çok yorgun olmalısın
1 yılın çöpe gitmiş benim 3 yılımın çöpe gittiği gibi
neyse olan olmuş bence saydığın o maddelerde sadece ilişkinin
yeni bitmesi engellesin seni ama bir müddet
sonra tertemiz bir sayfa aç hayatına ve devam et hayırlısı olsun
Bence kendine biraz zaman ver,acele etme.
Şans ver de diyemeyeceğim o kişiye,ikinize de yazık olur.![]()
Zor bir dönem atlatmışsın içinde de birşeyler kalmamış bence...
Yeni bir hayata kapı aralayabilirsin...
Fırsat verebilirsin o insana...
Yaş konusunda bir yorum yapamıyorum olgunluğunda yaşla olduğunu düşünmüyorum ama o olgun senin çocuksu kalman zıtlık değil dengedir. Benle eşimle öyleyiz.
Evliliğe hazır değilim demişsin.Kariyer içinse evlilikle de yapıyabilecek birşey ama sen bilirsin tabi.
Erkek arkadaşınla tanışıyor olabilir, bu önemli değil, senin kalbinin ne dediği önemli![]()
Konunun sadece bir kısmına cevap vericem canım ,
Daha önce burda çok örneklerini gördüğüm için söylüyorum , şimdi sana hemen evlenme en az 1 sene bile deseler , o kişinin yaşı büyük olduğu için siz bi ilişkiye başlayıp birazda samimi artık birbirinize nazınızın geçtiği zamanlara geldiğiniz zaman hemen başlıycak evlilik baskıları , ailem kaç yaşına geldin diyor , annem düğünümü görmek istiyor , vs vs , o yüzden iyi düşün derim. Tamam 1 sene olur 2 aya evlendirmezler ama , dahada geçi hayatta olmaz...
biraz dinlen ilişkin gerçekten berbatmış çok yorgun olmalısın
1 yılın çöpe gitmiş benim 3 yılımın çöpe gittiği gibi
neyse olan olmuş bence saydığın o maddelerde sadece ilişkinin
yeni bitmesi engellesin seni ama bir müddet
sonra tertemiz bir sayfa aç hayatına ve devam et hayırlısı olsun