Karar vermeme yardım edin :( İkilemde kaldım...

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
68
.....................................................

Son düzenleme:
Biraz kendini dinle yalnız kal.

Sonra gerçekten onu tanımak ister misin
bu sorunun cevabını bul...

Şayet tanımaya başlamaya karar verirsen de ,
evlilik için acele etme...

Biraz kendini dinle yalnız kal.

Sonra gerçekten onu tanımak ister misin
bu sorunun cevabını bul...

Şayet tanımaya başlamaya karar verirsen de ,
evlilik için acele etme...

Cevap icin teşekkürler canım, ablam annem eniştem ve beni ve onu iyi tanıyan bı arkadasim da oyle söylüyor. Biz sana pat diye evlen demiyoruz zaten diyorlar ve zaman konusunda da istediğim kadar zaman verdiler sen kafanı dinle ama bu konuyu kestirip atma diyorlar. Benim de kafama yatıyor böyle olması ama ya olmazsa diyorum ve onu oyalamak istemiyorum.

Çok fazla yaş farkı var. Bir jenerasyon atlamış resmen. Tanıdıklarım var kendinden çok büyük biriyle evlenenler mutlu olamıyor.seni ne kadar anlayabilir ki o şahıs.üstelik çocuk gibi olduğunu da kendin söylemişsin.evlenmek için aceleme etme o kadar.dengini bul.

Tipki benim gibisin.. Kendine zaman tani bi müddet.. Sonra onu tanidiginda hayatinda neler degisecek diye bi bak.. Suankinden daha mi iyi hissedeceksin, yoksa daha mi kötü.. Ortalama bi karar al ve biraz da gönlünü dinle:) Sonrasi corap sökügü gibi gelecektir diye düsünüyorum.. Hakkinda hayirlisi:)

Yas farkini unuttum ben.. Yapabilecegine inaniyorsan neden olmasin? Ama karsindaki yeterince anlayisli, hosgörülü ve efendi biriyse...

Son düzenleme:
Çok fazla yaş farkı var. Bir jenerasyon atlamış resmen. Tanıdıklarım var kendinden çok büyük biriyle evlenenler mutlu olamıyor.seni ne kadar anlayabilir ki o şahıs.üstelik çocuk gibi olduğunu da kendin söylemişsin.evlenmek için aceleme etme o kadar.dengini bul.

Benim korkum da o yonde zaten ne olursa olsun onu da kendimi de yeni bir hayal kırıklığına uğratmak istemem. Belki onda da çocuksu bir yan vardır ama bunu bilmem icin tanımam lazım. Ama bu arada ona ümit vermiş olucam peki ya olmazsa bu sefer de üzülecek çünkü vurdumdiymaz degil duygusal biri.

Tipki benim gibisin.. Kendine zaman tani bi müddet.. Sonra onu tanidiginda hayatinda neler degisecek diye bi bak.. Suankinden daha mi iyi hissedeceksin, yoksa daha mi kötü.. Ortalama bi karar al ve biraz da gönlünü dinle:) Sonrasi corap sökügü gibi gelecektir diye düsünüyorum.. Hakkinda hayirlisi:)

Yas farkini unuttum ben.. Yapabilecegine inaniyorsan neden olmasin? Ama karsindaki yeterince anlayisli, hosgörülü ve efendi biriyse...

Yorumun icin teşekkürler canım :) yas ile ilgili yorumlar genelde ikiye ayrılıyor bu yas farkı kisilere bağlı sanırım biraz. Dediğin gibi hoşgörülü anlayışı ve efendi birisi ama iste ben bu tanıma evresinde olumsuz bir cevap verirsem üzülmesinden korkuyorum.

Bence biraz yalnız kalmalısın.
Aklında hala eski sevgilin varken, bu adama aşık olamazsın.
Onu unuttuktan sonra ancak, biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.
Unutmadan başladığın ilişkilerin hiçbir zaman gerçek anlamda ilişki olmayacaklar.
Çivi öyle her zaman çiviyi sökmez.

Biraz daha bekle o zaman.. Kendini farkli seylere yönlendir:) Bu sirada seni mutlu edebilen kisilerle birlikte ol.. Sana O'nu hatirlatmayan..

bir jenerasyon mu atlamış yok artık..7,5 yaştan jenerasyon mu olur..

Bence biraz yalnız kalmalısın.
Aklında hala eski sevgilin varken, bu adama aşık olamazsın.
Onu unuttuktan sonra ancak, biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.
Unutmadan başladığın ilişkilerin hiçbir zaman gerçek anlamda ilişki olmayacaklar.
Çivi öyle her zaman çiviyi sökmez.

Eski sevgilimi unuttum aslında yani artık onu sevmediğimden eminim ama üzerimde hala bu iliskinin ağırlığı var. İcimde yasamak isteyip yaşamadığım çık sey kaldı. Onunla bunlari yaşayabileceğimden emin değilim.

Biraz daha bekle o zaman.. Kendini farkli seylere yönlendir:) Bu sirada seni mutlu edebilen kisilerle birlikte ol.. Sana O'nu hatirlatmayan..

Teşekkürler canım :)

biraz dinlen ilişkin gerçekten berbatmış çok yorgun olmalısın
1 yılın çöpe gitmiş benim 3 yılımın çöpe gittiği gibi:1:
neyse olan olmuş bence saydığın o maddelerde sadece ilişkinin
yeni bitmesi engellesin seni ama bir müddet
sonra tertemiz bir sayfa aç hayatına ve devam et hayırlısı olsun

bir jenerasyon mu atlamış yok artık..7,5 yaştan jenerasyon mu olur..

Haklisin canım ben de bu kadar yas farkının jenerasyon atlamış gibi olduğunu düşünmüyorum. Aramızda düşünce olarak çok büyük uçurum yok. Ama görüntü olarak yas farkı olduğu belli oluyor sizce bu da önemli mı? Bir yandan da kendimi onun yanında huzurlu hissettiğimi farkettim ona bir sey anlatırken kendimi güvende ve rahatlamış hissediyorum.

Kod:

Aynen oyle canım. Bunkonuda beni sıkıntıya sokan ise beklemek degil aslında bekletmek. Belki benim yaşıtım olsaydı her sey daha farklı olurdu.

Zor bir dönem atlatmışsın içinde de birşeyler kalmamış bence...
Yeni bir hayata kapı aralayabilirsin...
Fırsat verebilirsin o insana...
Yaş konusunda bir yorum yapamıyorum olgunluğunda yaşla olduğunu düşünmüyorum ama o olgun senin çocuksu kalman zıtlık değil dengedir. Benle eşimle öyleyiz.
Evliliğe hazır değilim demişsin.Kariyer içinse evlilikle de yapıyabilecek birşey ama sen bilirsin tabi.
Erkek arkadaşınla tanışıyor olabilir, bu önemli değil, senin kalbinin ne dediği önemli :34:

Bence kendine biraz zaman ver,acele etme.:31:

Şans ver de diyemeyeceğim o kişiye,ikinize de yazık olur.:6:

Ben de bundan korkuyorum canım. Beni iki arada bir derede bırakanlarım bu.

Zor bir dönem atlatmışsın içinde de birşeyler kalmamış bence...
Yeni bir hayata kapı aralayabilirsin...
Fırsat verebilirsin o insana...
Yaş konusunda bir yorum yapamıyorum olgunluğunda yaşla olduğunu düşünmüyorum ama o olgun senin çocuksu kalman zıtlık değil dengedir. Benle eşimle öyleyiz.
Evliliğe hazır değilim demişsin.Kariyer içinse evlilikle de yapıyabilecek birşey ama sen bilirsin tabi.
Erkek arkadaşınla tanışıyor olabilir, bu önemli değil, senin kalbinin ne dediği önemli :34:

Teşekkür ederim yorumun icin canım. Özellikle olgunluk konusunda farklı bir yonden bakmamı sağladın.

Kesinlikle yaş farkı, sessiz-hareketli ve eski sevgilinle aynı masada oturması ki onun arkadaşı değildi, o kişiyle konuşman için bir engel teşkil etmiyor.

Yalnız bence önce biraz kafanı dinlemelisin çünkü henüz olaylı bir ilişkiden yeni çıktın. Kafanı toparlamadan karşındaki kişiye doğru şekilde odaklanamayabilirsin.

Eniştenin arkadaşını bir süre daha sadece arkadaş ortamında gör, yavaş yavaş kafanı toparlayana kadar zaten ortamda onu tanımış ve yakından tanıyıp tanımamak konusunda bir karara varmış olursun.

Konunun sadece bir kısmına cevap vericem canım ,

Daha önce burda çok örneklerini gördüğüm için söylüyorum , şimdi sana hemen evlenme en az 1 sene bile deseler , o kişinin yaşı büyük olduğu için siz bi ilişkiye başlayıp birazda samimi artık birbirinize nazınızın geçtiği zamanlara geldiğiniz zaman hemen başlıycak evlilik baskıları , ailem kaç yaşına geldin diyor , annem düğünümü görmek istiyor , vs vs , o yüzden iyi düşün derim. Tamam 1 sene olur 2 aya evlendirmezler ama , dahada geçi hayatta olmaz...

Konunun sadece bir kısmına cevap vericem canım ,

Daha önce burda çok örneklerini gördüğüm için söylüyorum , şimdi sana hemen evlenme en az 1 sene bile deseler , o kişinin yaşı büyük olduğu için siz bi ilişkiye başlayıp birazda samimi artık birbirinize nazınızın geçtiği zamanlara geldiğiniz zaman hemen başlıycak evlilik baskıları , ailem kaç yaşına geldin diyor , annem düğünümü görmek istiyor , vs vs , o yüzden iyi düşün derim. Tamam 1 sene olur 2 aya evlendirmezler ama , dahada geçi hayatta olmaz...

Zaten evlilik meselesini düşündükte tüylerim urperiyor canım ya ben tek basıma bile yasayamazken bı evi nasil çekip çevireyim ki
ondan zaman da istememem 30 yasında neredeyse gercekten kafam çok karışık

Yaa ben de aynı ortama girerek tanımak istiyorum ama bu sefer de ortamda bana asık olmasından korkuyorum çünkü benim icin guzel kız falan demiş hem eniştem de konuştuğu icin umutlanacak :(

Back
X