Sevgilin arkadaşınla bir şeyler yaşamış olabilir mi?Merhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?
senin sosyal hayatın ve arkadaşlarına neden o karar veriyor anlamadımMerhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?
Hayır öyle bi ihtimal kesinlikle yok, insanlar beni de öyle sanıp dedikodu yapar diye sanırımSevgilin arkadaşınla bir şeyler yaşamış olabilir mi?
Kaç zamandır bırlıktesınız onemlı olan o iki gunluk adamın sozunu dinlemen salakçaMerhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?
Bence ergenler bunlar yayaş kaç buarada
Yaşım 22 sevgilimin yaşı da 24yaş kaç buarada
İlişkimiz 2 yıl oluyor kötü bi niyetle istediğini sanmıyorum ama ikisini de kaybetmek istemiyorum napıcağımı şaşırdımKaç zamandır bırlıktesınız onemlı olan o iki gunluk adamın sozunu dinlemen salakça
Ama yıllarını verdiysen dinle derim ben.
Hayır sadece erkeklerle olan geçmişi temiz değil, bu da arkadaşlığı bitirmek için bi neden olabilir mi?Sizin aklınızı küçümsüyor. O yokken seçtiğiniz arkadaşınızı niye birakacaksiniz. Böyle böyle başlar işte kısıtlamalar. Arkadaşınız hırsız falan mi
Yaşım 22 sevgilimin yaşı da 24
Kesin konuşmayın benceHayır öyle bi ihtimal kesinlikle yok, insanlar beni de öyle sanıp dedikodu yapar diye sanırım
Şöyleki sevgilimle ilişkimiz de 2 yıl oldu gayet ciddi ailelerimizle tanıştık vs evliliğe gidicek yani, arkadaşımdan dolayı onu kaybetmek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum çok iyiliği dokundu bana, tercih yapmak çok zor benim için ama mecburum buna, çünkü arkadaşım olursa o olmayacakmış bu konuda çok netarkadasının geçmişi kimseyi ilgilendirmez , bu adamla evlenecek değilsin
ama o arkadasınla ömür boyu bağınızı koparmaya bilirsin , seni bir kötülüğe zorlamıyorsa sevgilini def et
Ama arkadaşıma karşı nankörlük olmaz mı onun geçmişi yüzünden konuşmamamKesin konuşmayın benceİnsanoğlu bu güven olmaz.
Aynı şeyi düşünmüşüzSevgilin arkadaşınla bir şeyler yaşamış olabilir mi?
Arkadaşın için sevgilini kaybetmezsin amaŞöyleki sevgilimle ilişkimiz de 2 yıl oldu gayet ciddi ailelerimizle tanıştık vs evliliğe gidicek yani, arkadaşımdan dolayı onu kaybetmek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum çok iyiliği dokundu bana, tercih yapmak çok zor benim için ama mecburum buna, çünkü arkadaşım olursa o olmayacakmış bu konuda çok net
Arkadaşlığınız yeni değil, sevgiliniz de 2 yıldır hayatınızda şimdi mi aklına gelmiş ya arkadaşlığını bitir yada senden ayrılırım demek?Şöyleki sevgilimle ilişkimiz de 2 yıl oldu gayet ciddi ailelerimizle tanıştık vs evliliğe gidicek yani, arkadaşımdan dolayı onu kaybetmek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum çok iyiliği dokundu bana, tercih yapmak çok zor benim için ama mecburum buna, çünkü arkadaşım olursa o olmayacakmış bu konuda çok net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?