Sizin dediğiniz gibi zararının olmadığını söylediğimde de bilemezsin seni de kendine çekmeye çalışabilir şeklinde yaklaşımda bulunmuştuKaranlıksa kızın geçmişi sevgilin niye bunu dert ediyor ki
Ona ne o mu aydinlatacakmis karanlığı
Ayrıca size niye karşıyor hadi koruma iç güdüsü diyelim siz diyorsunuz ki kizin zararı yok hatta faydası var
Böyleyken müdahelesine ne lüzum var
Senin aklın yokmu birileri çekince oraya gidicek neyin iyi neyin kötü olduğunu bilicek bunun kararı mi vericek iraden yokta sevgilin mi buna karar veriyorSizin dediğiniz gibi zararının olmadığını söylediğimde de bilemezsin seni de kendine çekmeye çalışabilir şeklinde yaklaşımda bulunmuştu
Peki arkadaşınızın seks hayatı neden onu ilgilendiriyor ve siz bunu sorgularken ağzının payını veremediniz mi? Bence siz çoktan seçiminizi yapmışsınız.Erkeklerle ilişkiye girdiğini anlatmış, telefonuma bakarken sevgilim de bu mesajları gördü
Siz de bunu kötü geçmiş olarak görüyorsunuz demek ki.Erkeklerle ilişkiye girdiğini anlatmış, telefonuma bakarken sevgilim de bu mesajları gördü
Temiz değil deyince inşallah öyle değildir dedim ama öyleymiş sadece arkadaşını ilgilendiren bir durum bu. Ve nedense de sizin kararınız olmalıHayır sadece erkeklerle olan geçmişi temiz değil, bu da arkadaşlığı bitirmek için bi neden olabilir mi?
İsteyen ömür boyu bakire kalır , isteyen sevişir herkesin kendi hayatıBana dediği şey ben seni biliyorum ama insanlar böyle biriyle arkadaşlık yaptığın için senin hakkında kötü şeyler düşünecek, bir de arkadaşımın bu yönünü yeni öğrendiği için yeni sorun etmeye başladı çünkü ben anlatmıyordum telefonumda mesajlarımızdan gördü
Peki arkadaşınızın seks hayatı neden onu ilgilendiriyor ve siz bunu sorgularken ağzının payını veremediniz mi? Bence siz çoktan seçiminizi yapmışsınız.
Kaldı ki bir kadın sevişti diye geçmişi karanlık olmaz, ahlaksız olmaz, namussuz olmaz. Kendi bedeni kendi kararı. Bunun için arkadaşının sevgilisine hesap vermeyecek tabi ki
Siz de bunu kötü geçmiş olarak görüyorsunuz demek ki.
Arkadaşınız anlatırken normalmiş gibi davranıp iki yüzlü bir tavır göstermissinizdir birde.
Bence de bitirin arkadaşlığınızı.
Erkekler böyledir, sevgiliyken ilk onunla sevistiysen namuslusundur, başkasıyla sevistiysen namussuz. Hadi biz artık yaşlandıkda yeni nesilde bu erkeklerin hakkından gelmiyor.İsteyen ömür boyu bakire kalır , isteyen sevişir herkesin kendi hayatı
Bu dert edilecek bir şey değil,
Siz hiç sevişmiyor musunuz yoksa?
Yani erkek arkadaşın sana dokunurken gitmeyen namus, arkadaşına gelince neden bu kadar çabuk kirleniyor
Sevgilin sanırım hayata at gözlüğüyle bakıyor , açıkçası bir ömrü böyle biriyle geçirmek istemezdim
Kesin evlenene kadar eli eline değmez, namusudur onun falan. Sevişmek ne ya? Bi kadın sevişebiliyor mu isteye isteye (!) Bak gitti ahlak.İsteyen ömür boyu bakire kalır , isteyen sevişir herkesin kendi hayatı
Yani erkek arkadaşın sana dokunurken gitmeyen namus, arkadaşına gelince neden bu kadar çabuk kirleniyor
Erkek arkadaşın sanırım hayata at gözlüğüyle bakıyor , açıkçası bir ömrü böyle biriyle geçirmek istemezdim
İsteyen ömür boyu bakire kalır , isteyen sevişir herkesin kendi hayatı
Sevgilin sanırım hayata at gözlüğüyle bakıyor , açıkçası bir ömrü böyle biriyle geçirmek istemezdim
Ya ha anlatmışsın ha telefonunda görmüşTabiki de ben anlatmadım kızlar, kendisi telefonumda gördü
Ben arkadaşıma da bunun yanlış olduğunu yapmaması gerektiğini söyledim, ayrıca sevgilim benden bunu istediğinde belki fikrinden geri döner diye baya bi tepki gösterdim ama o çok kararlı ya o ya da ben diye diretiyor, ayrıca arkadaşımın ilişkiye girmesinden çok sevgilisi olmayan birileriyle girmesini doğru bulmuyormuş yoksa ilişki yaşamasında bi sorun yokmuş.
Bütün namus kavramını kadına yüklemekten bıkmadılar , ben bu zamanda bunu tartışma konusu yapanlara çok üzülüyorum , neden bu kadar geriden geliyor bu gencecik insanlar aklım almıyor ,Erkekler böyledir, sevgiliyken ilk onunla sevistiysen namuslusundur, başkasıyla sevistiysen namussuz. Hadi biz artık yaşlandıkda yeni nesilde bu erkeklerin hakkından gelmiyor.
Acaba bunu öğrense arkadaşınız sizinle artık samimi olabilir mi?Sevgilimle biz ilişkiye girmedik, onun taktığı durum kızın sevgilisi olmayan bir erkekle bunu yaşamış olmasıymış
Ay karar merci kendisi miymiş?Ben arkadaşıma da bunun yanlış olduğunu yapmaması gerektiğini söyledim, ayrıca sevgilim benden bunu istediğinde belki fikrinden geri döner diye baya bi tepki gösterdim ama o çok kararlı ya o ya da ben diye diretiyor, ayrıca arkadaşımın ilişkiye girmesinden çok sevgilisi olmayan birileriyle girmesini doğru bulmuyormuş yoksa ilişki yaşamasında bi sorun yokmuş.
kadının sevişme isteği ancak kocası yada ciddi düşünen erkek arkadaşı istediğinde gelecekKesin evlenene kadar eli eline değmez, namusudur onun falan. Sevişmek ne ya? Bi kadın sevişebiliyor mu isteye isteye (!) Bak gitti ahlak.
Bunlar hep ya beni beğenmezse korkusu bak hahahaha. Seksi güç gösterisi olarak görmek neden tehlikelidire bir örnek işte.kadının sevişme isteği ancak kocası yada ciddi düşünen erkek arkadaşı istediğinde gelecek
Yoksa pis kaka , kadın sevişmez mazaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?