- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
HımmmGarip kaçar,gereksiz olur
Bayramda şak diye gidin hiç yolunu yapmaya gerek yok
Ne kalbine inecek anlamadım ne var ki bunda?Kadının kalbine insin, sorun kökten çözülsün diyorsun
Eşimin annesi,babası ve kardeşine cuma mesajı atmayı düşünüyorum mesajın sonunda isim soyisim yazarak.Çok mu garip kaçar?Bu bayramda gitmek niyetimde vardı bayramda direk damlamış olmayayım diye böyle yapmayı düşündüm sizce çok mu anlamsız.İftarda falan mı görüşsek?Mesafeli görüşmeyi istiyorum derdim yakın olmak değil sizce ne yapmalıyım?
Yaklaşık bir senedir ben görüşmüyordum en son ramazan bayramında gitmiştim.Bu şekilde biraz garip geldi bana, görüşmüyor musunuz hiç..
Evet zor gerçekten.Zor bir karar mıydı?
Aaah aaah aklım olsaydı 30dan önce evlenir miydim acaba 30dan sonrada abimin deyimiyle hiç evlenmezdim.Çok güldüm konunuza,stratejini yerim :)) .Bu kv kp ler ne hale getirmiş bu gelinleri
Hayır dalga geçmiyorum.Siz gerçekten dalga geçiyorsunuz burayla .
Hayır dalga geçmiyorum.
Samimiyetsiz olacağım bir durum yok asgari düzeyde görüşeceğim ve dedikodumu yaptırmayacağım kimsenin boynuna sarılmam yani hal hatır hepsi bu.Daha dün annesinin eşinizi aramasına köpürüyordunuz.
Bence mesaj falan atmayın siz zira çok samimiyetsizsiniz.
Hangi yüzünüze konuşsam ben bilemedim o insanlar ne yapsın
Susup gık diyip oturun siz en iyisi
Hayır dediğim halde hala evet diyorsunuz istediğinize inanın güle güle.Evet dalga geçiyorsunuz . Bugün 3. Konunuz . Ne buradaki tavsiyelere uyuyorsunuz ne de yorumları ciddiye alıyorsunuz .
Can sıkıntısından konu açıyorsunuz sürekli . Ve hepsi de birbirinin aynısı .
Dedikodumu yapmasınlar diye.Sevmediğiniz, hazetmediğiniz, olur olmaz her şeylerine gıcık olduğunuz aileye neden gitmek istiyosunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?