Kararımı verdim bunu yapacağım...

Samimiyetsiz olacağım bir durum yok asgari düzeyde görüşeceğim ve dedikodumu yaptırmayacağım kimsenin boynuna sarılmam yani hal hatır hepsi bu.
o mümkün değil. Milletin ağzının bekçiliğini mi yapıcaksınız. Yapıcak olan her türlü konuşur. Benim dedikodum yapıldığında seviniyorum ben günahımı alıyolar diye. Siz çok takıntılısınız. Böyle yaşamak zor olmuyo mu?..

O zamn gidip görüşüp sorunum olmadığı halde dedikodumu yapan ne olduğunu ortaya koymuş olur hani gidip gelmemen dertmiş ya bu sebepten bu sorunu ortadan kaldırıyorum.

Yok sen yapma yaseni şimdi hatırladım hakediuorsun tavırlarını kusura bakma

O zamn gidip görüşüp sorunum olmadığı halde dedikodumu yapan ne olduğunu ortaya koymuş olur hani gidip gelmemen dertmiş ya bu sebepten bu sorunu ortadan kaldırıyorum.
eşiniz sizi bu konuda huzursuz etmiyosa gitmeyin. Neden takıyosunuz ki bu kadar? Ben eşimi bile takmaz oldum artık ailesi ne derse desin.. Hee çok istiyosa gider onlarla yaşar benim senelerce alttan aldığım yeter. Bi kaşık suda boğcaklar beni ellerinden gelse sokulmuyorum artık diye ama umrumda değil Allah tan bulsunlar.

Sizde bi rahat olun artık valla evhamlı olmuş gibi görünüyosunuz burdan.

Yok aslında eşimin bir ısrarı yok ama beklentisi var hissediyorum büyük olayların üstünden zaman geçti yani unutmamı istiyor biliyor ki unutmam ama görüşürsem zaten bu eşim için olur.

Yok aslında eşimin bir ısrarı yok ama beklentisi var hissediyorum büyük olayların üstünden zaman geçti yani unutmamı istiyor biliyor ki unutmam ama görüşürsem zaten bu eşim için olur.
mesafeli görüşürsünüz o zaman olur biter. Ama bu gerginlik bitmez onu bilin. Bunun tek yolu takmamak başka bi şey değil. Bende 1 yıl nerdeyse görüşmedim. Sonra mesafeli görüşmeye başladık. O mesafemden dolayı daha da gıcık oldular :)) çok samimiyken de dedikodumu yaptılar şimdi de bini bir para. Bi taraftan eşime konuşuyolar bık bık. Yapcak bi şey yok. İmtihan dünyası işte. Siz böyle büyüttükçe kendinize eziyet edersiniz. Değer mi?

Ya zaten dedikodumu yapsa dert değil yaptığı kişi geldi geçende canımı sıktı hiç olmayacak bir ortamda görüşmememi yüzüme vurdu hani nasihat verse kenara çekse anlarım amaç belli birde kahkaha atıyor falan ben bunlara gelemem yani.

Siz gerçekten çok takmışsınız
Sizde bir uzlaşma yolu arayışıniçindr değilsiniz
Gidin konulun görüşün
Kimse gelinini evladı gibi sevemez,kimse kaynanasını annesi gibi sevemez
Siz kendinize zindan ediyorsunuz hayatı
Resmen dert arıyorsunuz
Siz böyleyseniz çok çabuk çökersiniz
Ya eşinize sarılın,oturun konuşun eğlenin
Tahmin bile edemiyorum evdeki halinizi
Bugün bu 3.konu
Allah yardımcınız olsun gerçekten,hayatı kendi elinizle çekilmez hale getirmişsiniz

Ben de bizimkinin ailesini zerre sevmiyorum arkalarından dünyanın lafını sayıp duruyorum yüzlerine gülüyorum daha iki hafta önce annesi elli lira istedi vermedi de bana yeni tek tas kolye aldı annesinin haberi yok

Ay canin ne istiyorsa onu yap nasil olsa kimsenin fikrini onemsedigin yok yarin 180 derece donerek vazgectim diye konu acacaksin nasilsa.. milletin bu kadar tepki vermesine bozuk atmamalisin..

Ben de bizimkinin ailesini zerre sevmiyorum arkalarından dünyanın lafını sayıp duruyorum yüzlerine gülüyorum daha iki hafta önce annesi elli lira istedi vermedi de bana yeni tek tas kolye aldı annesinin haberi yok
İyi gözün aydın ne diyeyim anneye 50 lira kıymamakta başka bir boyut

Ay canin ne istiyorsa onu yap nasil olsa kimsenin fikrini onemsedigin yok yarin 180 derece donerek vazgectim diye konu acacaksin nasilsa.. milletin bu kadar tepki vermesine bozuk atmamalisin..
Millete bozuk attığım yok herkes edebi kadar konuşup engelini alıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…