• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararli diyet arkadasi ariyorummm

Gunnnnnaaayyddinnn 60 kiloya varmak için Canı yla basıyla direnenler :KK49::KK45::spor: mutlu yag yakmali guunnlleeerrrrr :)):KK200:En Büyük KK:KK5:

Limonlu suyla başladım. Pek bir sey yiyesim yok . Yumurta hasliyorum salataluk domates peynir 5 zeytin yerim şimdi.

Sabah aç karna su içmek en güzeli
Yarim litreyi o şekilde içtim
Limon sikmaya sabah zamanım olmuyor:(
Gün içinde yaparım onu
Yeşil çay demledim aldım yanıma

Leslie etkili oluyormuş leslie nin 2 mil programı ve fitness blender in yağ yakıcı bölgesel programını yapacam akşam üstü toplam günde 1 saat spor yapmış oluyorum. Dün yaptım bugün devam:) ya zayiflayacam yılbaşı öncesi ya zayiflayacam :)))

İki kilo verdikten sonra başlayacağım leslie ye
Fitness blender videolarına baktım bir ağırlık olması gerekiyor çoğunlukla.
Videolardaki hareketler squat ben oradaki hareketleri squat şeklinde yapacağım
İki kilo vermeyi bekliyorum:)

güne 2 bardak su ve 1 bardak sütle başladım , çok karın ağrısı çekiyorum bugün:KK43:

Öğle yemeğimi yedim
Çorba içtim maalesef ki yanında avuç boyutunda pide de yedim :(
Yemesem daha iyi olurdu ama günün tamamına vurunca bir sorun olmayacağını düşünüyorum
Akşama ton balıklı salata yiyeyim diyorum

Ben 1.25 su içtim henüz devamı da gelecek:)
Termosla getirdigim yeşil çayın son bir bardağı kaldı
Öğle yemeğinden önce 5 yarim ceviz yedim

reivuslat, post: 48148032, member: 546214"]Ben 1.25 su içtim henüz devamı da gelecek:)
Termosla getirdigim yeşil çayın son bir bardağı kaldı
Öğle yemeğinden önce 5 yarim ceviz yedim[/QUOTE]
Yanlislikla ağırlıklı yazmışım ağırlıksiz yazacaktım. Afiyet olsun

Öğle yemeğimi yedim
Çorbasıkıntı maalesef ki yanında avuç boyutunda pide de yedim :KK43:
Yemesem daha iyi olurdu ama günün tamamına vurunca bir sorun olmayacağını düşünüyorum
Akşama ton balıklı salata yiyeyim diyorum
O kadardan bir sey olmaz. Dert etme gunde 3 tam bugdayli ekmek yemen gerekirse sikinti olmaaazz tkma o kadar:))

[QUOT"roxen2303, post: 48149293, member: 541766"]teşekkür ederim sıcak su torbasıyla biraz rahatladım , ağrıdan dolayı pek iştahımda yok ayrıca çok şiş hissediyorum[/QUOTE]
Soda ic istersen. Yoğurt iyi gelebilir adet dönemi mi

Back
X