• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararli diyet arkadasi ariyorummm

"nur3357, post: 48257760, member: 447787"]Hosbulduk ilk hedef 70 15 ekime kadar verebilirmiyim sizce[/QUOTE]

Kararli olursan 4 kilo verebilirsin

"nur3357, post: 48257760, member: 447787"]Hosbulduk ilk hedef 70 15 ekime kadar verebilirmiyim sizce

Kararli olursan 4 kilo verebilirsin[/QUOTE]
Spor yapamıyorum pek ama hergun bayır inip çıkıyorum faydası olurmu bide afedersiniz kabızlık için önerileriniz nedir

Bugün kahvaltıda peynir zeytin 1 başlama yumurta cay az bal tam buğday ekmeği 2 dilim kadar öğlen yarım dilim kadar mozaik pasta cay akşam yemeğinde patlican yemeği pilav (az) yogurt birazdan 7 otlu bitki cayi (poset) icicem

Kızlar bu şekilde nasıl fikirlerinizi bekliyorum önümüzdeki ay tup bebek icin tedavim baslicak ins ozamana kadar birz vermek istiyorum

Bugün kahvaltıda peynir zeytin 1 başlama yumurta cay az bal tam buğday ekmeği 2 dilim kadar öğlen yarım dilim kadar mozaik pasta cay akşam yemeğinde patlican yemeği pilav (az) yogurt birazdan 7 otlu bitki cayi (poset) icicem

mozaik pasta yerine başka alternatifler bulursan daha iyi olur
meyve, kuru yemiş veya kurutulmuş meyve

Bal i cikarsan iyi olur

Yeşil çay içmiyorum doktor antioksidan icerdigi için demir eksikliği yapıp bebeğe yansıyor yoksa Yeşilçay a hastayım

evet maalesef öyle bir eksisi var
demledikten sonra beklediği takdirde antioksidan açığa çıkıyormuş
benim de azaltmam gerekiyor ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum
çocuk için değer o daha önemli
bi büyüsün sonra çıkarırsın keyfini :halay:

evet maalesef öyle bir eksisi var
demledikten sonra beklediği takdirde antioksidan açığa çıkıyormuş
benim de azaltmam gerekiyor ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum
çocuk için değer o daha önemli
bi büyüsün sonra çıkarırsın keyfini :halay:

Bencede azaltmak iyi nar cicegi içmen yeterliaaslında yeşil çay demir eksikliğini arttırmasn :) ihlamur da etkili mesela

Back
X