- 2 Kasım 2015
- 162
- 110
- 18
- Konu Sahibi Okuloncesiogrt
-
Merhabamerhaba, seninle aynı boydayız ve hemen hemen de aynı kilodayız, ben diyete 68,5 la başladım dün 63,1 geldim
9 ekimde başlamıştım diyete ama benim diyete alışmam vücudun alışması 2 ay sürdü 2 aydan sonra kilo vermeye başladım, aşağıda kilo değişmlerim var,8 aralıkta kalori saymaya başladım, fatsecrat tan takip ediyorum, mutfak tartısı aldım, yediklerimi tartarak ne yediğimi ne kadar karbonhidrat aldığımı görerek yiyiyorum, kaloriden ziyade k.hidratı düşük tutmaya çalışıyorum, seni takipteyim inşallah ideal kilomuza ulaşırız.
Başlanan Tarih: 08 Ara 15Başlangıç Ağırlığı: 68,2 kg
22 Şub 16 63,1 kgOldukça İyi
19 Şub 16 63,7 kgOldukça İyi
08 Şub 16 64 kgOldukça İyi
01 Şub 16 64,6 kgOldukça İyi
25 Oca 16 64,7 kgOldukça İyi
11 Oca 16 64,8 kgOldukça İyi
05 Oca 16 66 kgOldukça İyi
04 Oca 16 66,3 kgOldukça İyi
28 Ara 15 65,8 kgOldukça İyi
20 Ara 15 66,3 kgOldukça İyi
19 Ara 15 66,7 kgOldukça İyi
18 Ara 15 67 kgOldukça İyi
17 Ara 15 67,3 kgOldukça İyi
15 Ara 15 68 kgOldukça İyi
08 Ara 15 68,2 kgUygulanamaz
Okulda porsiyonlar böyle bu menü 975 cal Çorbayı tam icemedim ama pilavı. ve tavuğu yedim doymak için.Pilav cok fazla, hiç yeme bence yada miktarını biraz azalt,çorba yeteri kadar k.hidrat zaten,tavuk yemeği çok yağlı olmadığı sürece bence daha fazlada yiyebilirsin, sırf protein sıfır k.hidrat
Okulda porsiyonlar böyle bu menü 975 cal Çorbayı tam icemedim ama pilavı. ve tavuğu yedim doymak için.
Yanındaki yoğurt Evt almayabilirdim ama o zamn tavuk da giderdi. Bu tabaklar konulmuş oluyor biz geçerken alıyoruz desem koyarlar mi bilmiyorum sıra da olduğu için de sıkıntı olabilir.şöyle yapabilirsin pilavı hiç alma,çorbayı bitir
çorba ve tavuk yeterli bide ayran var sanırım çünkü yanında, doymam diye korkma inan alışıyo insan,bide rica et tavuğu biraz fazla koyarmısınız diye
anladım canım ozaman yapacak tek şey iradeli olup zamanla o pilavı azaltmak.Yanındaki yoğurt Evt almayabilirdim ama o zamn tavuk da giderdi. Bu tabaklar konulmuş oluyor biz geçerken alıyoruz desem koyarlar mi bilmiyorum sıra da olduğu için de sıkıntı olabilir.
Ya yedim tatliyi birakamiyorum napcam ben bilmiyorum o kadar da istekliyim halbuki kilo vermeyehem bulgur hem tatlı,tatlıları yemedin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?