Kararlı Günlük

1 ay aradan sonra günlüğüme geri döndüm. Ve büyük ihtimalle kilolarım da bana geri döndü
Kararlı günlük 1 ayda kararsızlaştı diyelim .

Nasipse yarın tartılcam bakalım ne durumdayım.

Verdiğim 3 kilonun yarısını geri almışım 1 ayda. Güncel kilom 63.8 Bugünden itibaren nasipse 10 marta kadar 4 kilo vermek istiyorum.

Vermek yerine kilo almaya devam ediyorumm bu böyle gitmez ya hemen toparlanmam lazım bugünden itibaren sıkı bir düzene girmem lazım bu sefer inşallah olur.

merhaba, seninle aynı boydayız ve hemen hemen de aynı kilodayız, ben diyete 68,5 la başladım dün 63,1 geldim
9 ekimde başlamıştım diyete ama benim diyete alışmam vücudun alışması 2 ay sürdü 2 aydan sonra kilo vermeye başladım, aşağıda kilo değişmlerim var,8 aralıkta kalori saymaya başladım, fatsecrat tan takip ediyorum, mutfak tartısı aldım, yediklerimi tartarak ne yediğimi ne kadar karbonhidrat aldığımı görerek yiyiyorum, kaloriden ziyade k.hidratı düşük tutmaya çalışıyorum, seni takipteyim inşallah ideal kilomuza ulaşırız.

Başlanan Tarih: 08 Ara 15Başlangıç Ağırlığı: 68,2 kg

22 Şub 16 63,1 kg Oldukça İyi
19 Şub 16 63,7 kg Oldukça İyi
08 Şub 16 64 kg Oldukça İyi
01 Şub 16 64,6 kg Oldukça İyi
25 Oca 16 64,7 kg Oldukça İyi
11 Oca 16 64,8 kg Oldukça İyi
05 Oca 16 66 kg Oldukça İyi
04 Oca 16 66,3 kg Oldukça İyi
28 Ara 15 65,8 kg Oldukça İyi
20 Ara 15 66,3 kg Oldukça İyi
19 Ara 15 66,7 kg Oldukça İyi
18 Ara 15 67 kg Oldukça İyi
17 Ara 15 67,3 kg Oldukça İyi
15 Ara 15 68 kg Oldukça İyi
08 Ara 15 68,2 kg Uygulanamaz

Merhaba çok iyi kilo vermişsin maşallah. Kilo değişimlerin olmuş arada ama benim gibi istikrar bozulmamış. Bir ay bi tatilde olmak düzenimi bozdu yoksa çok kararlıydım. Ama çok şükür o kararlılık geri döndü. Okulda olduğum için oglen okulda ne varsa onu yiyorum saat 4-5 gibi de evde yiyorum. Sadece cumartesi pazar kahvaltı yapabiliyorum. Cuma cumartesi de spor salonuna gitmeye karar verdim fitness için. Bakalım hayırlısı inşallah hedeflerimize ulaşırız canım

Merhaba çok iyi kilo vermişsin maşallah. Kilo değişimlerin olmuş arada ama benim gibi istikrar bozulmamış. Bir ay bi tatilde olmak düzenimi bozdu yoksa çok kararlıydım. Ama çok şükür o kararlılık geri döndü. Okulda olduğum için oglen okulda ne varsa onu yiyorum saat 4-5 gibi de evde yiyorum. Sadece cumartesi pazar kahvaltı yapabiliyorum. Cuma cumartesi de spor salonuna gitmeye karar verdim fitness için. Bakalım hayırlısı inşallah hedeflerimize ulaşırız canım

Pilav cok fazla, hiç yeme bence yada miktarını biraz azalt,çorba yeteri kadar k.hidrat zaten,tavuk yemeği çok yağlı olmadığı sürece bence daha fazlada yiyebilirsin, sırf protein sıfır k.hidrat

Son düzenleme:
Pilav cok fazla, hiç yeme bence yada miktarını biraz azalt,çorba yeteri kadar k.hidrat zaten,tavuk yemeği çok yağlı olmadığı sürece bence daha fazlada yiyebilirsin, sırf protein sıfır k.hidrat
Okulda porsiyonlar böyle bu menü 975 cal Çorbayı tam icemedim ama pilavı. ve tavuğu yedim doymak için.

Okulda porsiyonlar böyle bu menü 975 cal Çorbayı tam icemedim ama pilavı. ve tavuğu yedim doymak için.

şöyle yapabilirsin pilavı hiç alma,çorbayı bitir
çorba ve tavuk yeterli bide ayran var sanırım çünkü yanında, doymam diye korkma inan alışıyo insan,bide rica et tavuğu biraz fazla koyarmısınız diye

Yanındaki yoğurt Evt almayabilirdim ama o zamn tavuk da giderdi. Bu tabaklar konulmuş oluyor biz geçerken alıyoruz desem koyarlar mi bilmiyorum sıra da olduğu için de sıkıntı olabilir.

Yanındaki yoğurt Evt almayabilirdim ama o zamn tavuk da giderdi. Bu tabaklar konulmuş oluyor biz geçerken alıyoruz desem koyarlar mi bilmiyorum sıra da olduğu için de sıkıntı olabilir.
anladım canım ozaman yapacak tek şey iradeli olup zamanla o pilavı azaltmak.
akşama daha az k.hidratlı besinler yiyip dengelersen sıkıntı olmaz

Akşam: yayla çorbası, 4-5 parça tavuk bol limonlu marul,havuç, turp salatası

2 bardak şekersiz çay ve birkaç tane bisküvi ( canım çok istedi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…