- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Amin cumlemize Ins canmAmin bitanem. İnşallah biseyin yoktur canım. Çok sağol o güzel dualarin için. İnşallah sürpriz bi şekilde hamis kalirsin tatilde. Buda sana bayram hediyesi olur
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunKizlar selam bayadir bakmadim foruma bu ay 2 gun gecikmedeyim bakalim insallah adet olmam yaaaa
Bende çözemedim canım geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu bu ay 15. Gün hala yokya kızlar yumurtlayamadım hala :) dün18. gündü yumurtlama testini 10 gündür yapıyorum hiçbişe yok.. geçen ay 34 günün üstüne adet görmüştüm etkisi varmıdır ki uzatmışmıdır ne yapmıştır kafam karman çorman oldu.. asıl karıştıranda ara ara su gibi kıvamlı akıntı oluyor anlamadım bişi..
İçini rahat tut canım inşallah bişey yoktur benim bildiğim bi etki etmez oraya taşya geçen ay benimde öyleydi.. tam koyulaştı aynı gece taş sancısı başladı.. taş kırmaya girdim 4 seans. son seansda taşlar üreterdeydi rahimden doğru atış yaptılar acaba yumurtlalıklara zarar filan mı verdi korku aldı beni ya :'(
İçini rahat tut canım inşallah bişey yoktur benim bildiğim bi etki etmez oraya taş
Ben 2 vün öncesinde yani bugün hasta oldum.mutsuzum.
bat a s0n 6hiç bir belirti yok ne regl ne gebelik nede umut
Sen calışmalara devam. Daha var bat'a sıkı çalış :)bende halen yumurtlayamadım gerçi dün gözükür oldu ama bakalım bu akşamki test ne çıkcak.. bnmde kaldı bata 11 3 günde sallamasını koyarsak 14- 15 diyebiliriz. hayırlısı canım bakalım elbet ya bebiş ya kanama gelcek.. en hayırlısı olsun takma kafana
Sen calışmalara devam. Daha var bat'a sıkı çalış :)
Napalım, sağlık olsun, önümüzdeki aylara bakıcaz,elden bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?