Kararlıyım ovulasyon testine

ya kızlar yumurtlayamadım hala :) dün18. gündü yumurtlama testini 10 gündür yapıyorum hiçbişe yok.. geçen ay 34 günün üstüne adet görmüştüm etkisi varmıdır ki uzatmışmıdır ne yapmıştır kafam karman çorman oldu.. asıl karıştıranda ara ara su gibi kıvamlı akıntı oluyor anlamadım bişi..

Bende çözemedim canım geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu bu ay 15. Gün hala yok

ya geçen ay benimde öyleydi.. tam koyulaştı aynı gece taş sancısı başladı.. taş kırmaya girdim 4 seans. son seansda taşlar üreterdeydi rahimden doğru atış yaptılar acaba yumurtlalıklara zarar filan mı verdi korku aldı beni ya :'(

İçini rahat tut canım inşallah bişey yoktur benim bildiğim bi etki etmez oraya taş

Ben 2 vün öncesinde yani bugün hasta oldum.mutsuzum.

umutsuluğa kapılma mutsuzda olma... vardır herşeyde bi hayır. Sen mutsuz olursan kendinide sıkarsın psikolojik olarak başarısız olursun.. Mutlu ol stresde yapma.. komik şeyler izle mesela daha önümüzde çoooooook aylar var

Kızlar sakin olun anlıyorum sizi. Hemde çok iyi anlıyorum. Benimde adet belirtilerim var. Ah kızlar ah. neolacak böyle. Sizde olmasaniz neyaparim. Her türlü husrani sizlerle yaşıyorum ve paylaşıyorum. İnşallah en yakın zamanda hamis haberlerimizi paylasacaz. Lütfen moraller düşmesin. Bi kendinize gelin. Daha ne oldu başlayalı. Yollar bizim, devammmm. Umudum var hepimizden. Bunu bilin yeter. Zamanı gelecek. Sadece bu ay nasip değilmiş. Ama olmayacak şey değil. Olacak. Beklemedeyiz bakalım. :) Şimdi o günleri hayal edip musmutlu olun. Çünkü Allahın izniyle yaklasiyoruz. İnanıyorum ben. Bak bunları da hatırlatacam hatta size.

Bu ay akisina birakmistim ama tam yumurtlama haftamda biseyler cikti ve yapamadik ondan once 2 gunde 1 diye baslamistik ama nasip iste hep biseyler yumurtlama zamanima denk geliyor bidahakinede bayrama denk gelcek bakalim hayirlisi nasip insallah bidahaki ay

bat a s0n 6 hiç bir belirti yok ne regl ne gebelik nede umut

bende halen yumurtlayamadım gerçi dün gözükür oldu ama bakalım bu akşamki test ne çıkcak.. bnmde kaldı bata 11 3 günde sallamasını koyarsak 14- 15 diyebiliriz. hayırlısı canım bakalım elbet ya bebiş ya kanama gelcek.. en hayırlısı olsun takma kafana

Şimdi düşünüyorum da ben umutsuz vaka gibi biseyim sanırım. Hep adettttt hep adettttt. Tutmadı bi turlu hayırlısıyla şu bebek. Daha adet olmadım ama olacam. Çok belli çünkü. Hatta yuzde yüz olacam diyebilirim. 9 gün var olmama. Allahimmmmm yaa

Sen calışmalara devam. Daha var bat'a sıkı çalış :)
Napalım, sağlık olsun, önümüzdeki aylara bakıcaz,elden bişey gelmiyor.

Sen calışmalara devam. Daha var bat'a sıkı çalış :)
Napalım, sağlık olsun, önümüzdeki aylara bakıcaz,elden bişey gelmiyor.

Dün çift çizgiyi yakaladım sonunda :) değerlendirdik devam etcez 2 gün daha sonra 2 günde 1 e düşürcez bakalım hayırlısı bu arada 2 haftadan az kaldı canım bakalım dediğin gibi herşeyin hayırlısı.. incir yemeye başladım bolbol bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…