Kararlıyım ovulasyon testine

Allah yardımcımız olsun duygum yine yapıcam bakalım testi nolucak sırf bu şeyler yoruyo zaten insanı

Günaydın kızlar 4 gün var sunda ve baktım negatif cıktı.Demekli bu ayda kısmet değilmiş sağlık olsun hamd olsun ne diyelim.
İnşallah bekleyen arkadaşların hpsi pozitifi görürler

Günaydın kızlar 4 gün var sunda ve baktım negatif cıktı.Demekli bu ayda kısmet değilmiş sağlık olsun hamd olsun ne diyelim.
İnşallah bekleyen arkadaşların hpsi pozitifi görürler
Ben hiçbir belirtiye inanmicam artık diyorum ama adete yakın belirti arıyorum kendimde. Bu ay farklı bi psikoloji içerisindeyim ama. Hiçbirşeyi umursamiyorum. Zaten belirtide yok.

Ben hiçbir belirtiye inanmicam artık diyorum ama adete yakın belirti arıyorum kendimde. Bu ay farklı bi psikoloji içerisindeyim ama. Hiçbirşeyi umursamiyorum. Zaten belirtide yok.

Ilk aydi denemelerimin duygucan bakalim.Esim dediki dilinden dusurmezsen boyle olur diye kizdi bana

Ilk aydi denemelerimin duygucan bakalim.Esim dediki dilinden dusurmezsen boyle olur diye kizdi bana
Onların kızmaları meşhur canım benim eşimde bana kızıyo neymiş kendimi üzüyomuşum kızsın eşin bi de onun için sıkma canını

Kızlarrr her ay farklı zamanlarda yumurtlama olurmu geçen ay 13.gün koyu çizgiyi gördüm bu ay 13.Gün daha silik

Kızlarrr her ay farklı zamanlarda yumurtlama olurmu geçen ay 13.gün koyu çizgiyi gördüm bu ay 13.Gün daha silik
Oluyor tabiki tatlim. Keşke her ay aynı günde yumurtlasaydik ve teste gerek kalmasaydi. Ona gore tutturmaya çalışsaydık her ay aynı gün :)

Oluyor tabiki tatlim. Keşke her ay aynı günde yumurtlasaydik ve teste gerek kalmasaydi. Ona gore tutturmaya çalışsaydık her ay aynı gün :)
Yumurtlama günüm geçmemiştir dimi duygum dün daha çok silikti bugün biraz daha koyu çıktı yarına allah kerim

Canım bir sıkılıyor bir sıkılıyor anlatamamm.tüm günüm berbat oldu.randevu alıp yarın kadın doğuma doktora gidicem test fln yapsın bana bakim bişeyim var mı

Yumurtlama günüm geçmemiştir dimi duygum dün daha çok silikti bugün biraz daha koyu çıktı yarına allah kerim
Gittikçe koyulaşıyorsa geçmemiştir canım. En koyu olduğu gün bismillah diyip başla hemen :) hiç durma. Hadi sana güveniyorum bak çoğunu hamiş yolladik buradan, biliyosun sendende hamis haberi gelsin hayırlısıyla

Canım bir sıkılıyor bir sıkılıyor anlatamamm.tüm günüm berbat oldu.randevu alıp yarın kadın doğuma doktora gidicem test fln yapsın bana bakim bişeyim var mı
Baksın tabi canım. Aksatma ama biyandanda sıkma canını bak. Herşey hayırlısıyla olacak inşallah tatlım. Hatta bu yazıları okuyup hatirlayacaz nekadar cabaladigimizi şu yaramaz bebislerimiz için. Stressiz yola devam

Duygu sen melek misin
Ben simdi daha iyiyim 3 gun var reglime Allah eger isterse hersey olur.Eger yazmadiysa beklicem.buraya bakicam vs konuscam sizinle ama oyle gunler vs konusmicam hatta bebek hayalleri kuralim burda hamile kalan arada haber versin onun icin konusalim o anda diger turlu hepimiz kim ne dicek diyeee umitle bekliyor yazik bize vallahi.Bizim subedeki yetkili eltisini anlatti kadinda iliski yasama fobisi varmis ve aylarca birlikte olamamislar dusun 2 tane kaza kursunu cocuklari olmus.yani oluyor Rabbim veriyor ama sallican kocanla keyfine bakcan hepsi bu benim ilk ayim denemedeki ve bunlari cikarttim ders olarak.hepimiz inancli insanlariz ve kalbimiz temiz.Rabbim yine bu gece acilan ellerimize karsilik.versin insallah optum sizi iyi geceler

İnşallah canım benim hepimiz hayırlı haberleri verelim burda ben dünden beri boş durmuyorum bu hafta ataktayım

Çok güzelllll bende çalışma yapıyorum amaediyorm.hayrim yok
Iyi geceler duygucum ben memlekette tatildeym ama sizi unutmadm hep oruc acarken namazda dua ediyorm.bu ay bende calisma yok amabir iki seferden olursa tutarsada surpiriz olur bizim icin kismet.ayrica bir hafta sonradina doktora randevu aldm baksn bi aklimda birsey kalmasn.rabbim cumlemize minnaklar nasip etsn ins hayirlisiyla

Canım benim yaa hepimiz melegiz bence, çünkü anne adaylariyiz ah bide minik meleklerimiz gelse göbüşlerimize. Aslında dediğin doğru. Millet kazayla hamile kalıyor. Eşimle birlikte olup kaza süsü veresim geliyor. O derece illet oluyorum kazayla hamis kalan kazazedelere. Ne yani biz istiyoruz diye olmuyor da istemeyincemi olacak. Bu nasıl işkence valla dengem bozuldu. Ben umursamadan duramam diyordum ama bu ay pek umursamadim. Bakalim neolacak. Ama cidden pek ilgilenmedim, ilişkiyi bile ayarlamadim. Hep rastgele oldu. Temmuz 2sini beklemedeyim. Ama yine umutsuz vakayım. Nokta kadar bi belirtim bile yok. Zaten olsada inanamam artık. Çünkü hep kandirildim

Amin bitanem. İnşallah biseyin yoktur canım. Çok sağol o güzel dualarin için. İnşallah sürpriz bi şekilde hamis kalirsin tatilde. Buda sana bayram hediyesi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…