İnşallah canım. Heyecanlanıyorum düşündükçe ama biyandanda olmayınca sinirlenip üzülüyorumE canim benimde tutmamisti ilk ay testi kullandim tutmadi neden diyemedim cunku olacak elbet birgun ama en azindan gec yumurtladigimi ogrendim sonraki ay tuttu ama 2 sene gecti benim cok agladim uzuldum bende sonra evlenenler bile bebekliydi cok zordu 2 sene hep burda yazdim okudum bak simdi doguma az kaldi olucak seninde inaniyorum ben
Degil uc gun Allah ol desin bi saniyede olur ben her ay dikkat ediyodum yatiyodum sabaha kadar bebisin oldugu ay inan 5 dk sizar gibi oldum kalktimmerhabalar,
yumurtlama gününde 3 gün üst üst ilişki sonrası hamile kalma olasılığı nedir acaba? kızlar kafayı sıyırdım sanırım
İşte ben bu ay aynen bunu uyguluyorum :) dakikalarca yatıp beklemiyorum, gün gün sayıp birlikte olmuyorum, ne zaman istersek ozaman oluyoruz. Haklisin bu konuda. Çabalamak ayrı bisey ama Allah isticek önce. Yoksa olmuyorDegil uc gun Allah ol desin bi saniyede olur ben her ay dikkat ediyodum yatiyodum sabaha kadar bebisin oldugu ay inan 5 dk sizar gibi oldum kalktim
Hemen dus aldim ihtimal vermedim olacagina ama oldu o yuzden aklindan cikar zevk almaya bak
Canım güzel bi haber bu. Güzel şeyler oluyor bence. Hadi bakalım inşallah birşeyler olur ve daha güzel haberler verirsinHeyyyy kizlarrr haberlerim var
Öncelikle bat 24 haziran ve dun aksam baslayan bir kasik agrisi ama inanilmaz sonra cok kati bir akinti oldu.dedim enammmmm batdan 8 gun once yumurtlama olabilir mi diye hemen ne olur ne olmazzz bir guzel birliktelik.fakattt agrilar hala devam ediyor suanda ve sol bacagima bicak saplaniyor gibi oldu.oglen goguslerim sizliyordu simdide devam ediyor.siskinim falan filan.simdi ne bu arkedesler
Canım güzel bi haber bu. Güzel şeyler oluyor bence. Hadi bakalım inşallah birşeyler olur ve daha güzel haberler verirsin
İnşallah hamilesindir canım benim. Hadi sende ver o güzel haberi. Adetine kaç gün var. Ona gore test yap dicektim :) merak ettim şimdi seni. Hayırlısıyla hamiş ol hadiii. Bekliyorum o güzel haberi. Başka ne belirtilerin var canım.Duygucan
Acik kahve akintim olmus simdi bide mide bulantisi gibi geldi bisey gecti.Eger ben hamile degilsem yani gercekten sok geciririm inaninki ben boyle bisey.gormedim.
İnşallah hamilesindir canım benim. Hadi sende ver o güzel haberi. Adetine kaç gün var. Ona gore test yap dicektim :) merak ettim şimdi seni. Hayırlısıyla hamiş ol hadiii. Bekliyorum o güzel haberi. Başka ne belirtilerin var canım.
Tabiki negatif çıkar. Çünkü daha çok erken canım. Beklemelisin azcik. Adet gününde yap testi yada adetten bikac gün önce. İstersen hiç testle uğraşma git kan testi yaptır. Garanti olsun. Umudunu da yitirme hemen. Bak neguzel belirtilerin var. Aksine umutlu olman lazım. Benim herşeyim negatif şuan, hiçbir belirtim yok :) adetim bitti yumurtlama günüm geldi geçti. Ama hala tık yok bende.Baska bisey yok bat 24 haziran ama nasil diyim surekli vajina agrisi saplanmasi var hic gecmedi.dun yaptim 8 gun oncesinde negatifti beklicem umudumda kacio zaman geldikce
Canım o silik çizginin devam etmesi yumurtlamanin artık olmadığı anlmina geliyor. Yani onun silik olarak kaç gün devam ettiği önemli değil. Çift çizgi devam etseydi merak etmekte hakliydin :) ama silik olmuş artık. Önemli değil yani. İstediği kadar devam etsin. Ve kaç gün devam ettiğini bilmiyorum ama sen artık yapma bence. Yumurtlamadan sonra bikac kere daha yap yeter. Başka yapma. İrdeleme :) üstünde durulacak bise değil yani tatlımHerkese merhabalar, ovulasyon testi ile alakalı bir sorum olacak benimde...
Ayın 13.ün de ovulasyonda çift çizgiyi gördüm, fakat 14.15.16. sında da çizgiyi hafif silikte olsa görmeye devam ettim. Tabii test çubuğum bittiği için suan yapamıyorum. Sorum şu, çift çizgiden sonra kaç gün daha silikte olsa çift çizgi devam edebiliyor????
Canım o silik çizginin devam etmesi yumurtlamanin artık olmadığı anlmina geliyor. Yani onun silik olarak kaç gün devam ettiği önemli değil. Çift çizgi devam etseydi merak etmekte hakliydin :) ama silik olmuş artık. Önemli değil yani. İstediği kadar devam etsin. Ve kaç gün devam ettiğini bilmiyorum ama sen artık yapma bence. Yumurtlamadan sonra bikac kere daha yap yeter. Başka yapma. İrdeleme :) üstünde durulacak bise değil yani tatlım
İstediğin soruyu sor canım. Ben burdayım. Herşeyi sorabilirsin.Testi ilk defa kullandığım için acaba bir sorun mu var acaba diye düşünmüştüm, teşekkür ediyorum
Evet canım. Ama farklı gün yumurtluyor da olabilirsin. Her ay aynı günde yumurtlamiyoruz tatlım. Öyle olsa hiç test yapmayiz :)Canlar ben geçen ay 13. Gün yumurtladım yarında 12. Günüm yarın pazartesi ve salı değerlendirmek lazım dimi
Test yapmak lazım dimiEvet canım. Ama farklı gün yumurtluyor da olabilirsin. Her ay aynı günde yumurtlamiyoruz tatlım. Öyle olsa hiç test yapmayiz :)
Akıntı başladıysa çok yakın yumurtlaman canım. Test yapamasanda degerlendir neolur neolmaz. Ben akıntıyı takip ettim. Değerlendirmeye çalıştım ama tutmadı biliyorum. Çünkü adet belirtileri başgösterdi yavaş yavaş. Herşeyi ezberledim artık. Olmadı yine. Neyapacaz böyle bilmiyorum yaaTest yapmak lazım dimibugün yapıcam bakalım ne zaman çıkcak çift çizgi geçmişmidir ama akıntı falan yeni başladı dünden beri yumurtlamış olarak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?