- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Kiz sen niye kotuyu cagiriyosun surekli Iyi dusun iyi olsun.sen elinden geleniyap dua et gerisini Allah a birak at aklindanŞimdi düşünüyorum da ben umutsuz vaka gibi biseyim sanırım. Hep adettttt hep adettttt. Tutmadı bi turlu hayırlısıyla şu bebek. Daha adet olmadım ama olacam. Çok belli çünkü. Hatta yuzde yüz olacam diyebilirim. 9 gün var olmama. Allahimmmmm yaa
Ohh yarasın, Şifa olsun canım :)Dün çift çizgiyi yakaladım sonunda :) değerlendirdik devam etcez 2 gün daha sonra 2 günde 1 e düşürcez bakalım hayırlısı bu arada 2 haftadan az kaldı canım bakalım dediğin gibi herşeyin hayırlısı.. incir yemeye başladım bolbol bakalım :)
Şimdi düşünüyorum da ben umutsuz vaka gibi biseyim sanırım. Hep adettttt hep adettttt. Tutmadı bi turlu hayırlısıyla şu bebek. Daha adet olmadım ama olacam. Çok belli çünkü. Hatta yuzde yüz olacam diyebilirim. 9 gün var olmama. Allahimmmmm yaa
Ohh yarasın, Şifa olsun canım :)
g.gden mi aldın ovu testini, regl den sonra bende öyle deniyim diyorum.
hangi marka alayım ? bir de saat 11 gibi yapıp akşam üzeri bir daha yapılnmıyor mu?Evet canım ordan almıştım 26 ovu. 5 gebelik testi 26.90 filndı fiyatı bende aldım hemen. adetten 4 gün sonra yaptım günde 1 defa hep son 4 tane kaldı işte 3 ayda :) bence dene birşey kaybetmiyorsun tam ne zaman yumurtladın görüyorsunaklında soru işareti kalmıyor :)
hangi marka alayım ? bir de saat 11 gibi yapıp akşam üzeri bir daha yapılnmıyor mu?
Ruh halim surekli değişiyor. Bi olumlu bi olumsuzum.Kiz sen niye kotuyu cagiriyosun surekli Iyi dusun iyi olsun.sen elinden geleniyap dua et gerisini Allah a birak at aklindan
İnşallah tatlım. Dua ediyorum hepimizeYok yok düşünme öyle şeyler ne o öyle umutsuz vaka filan.. kimse umutsuz vaka değil olmuyorsa vardır bi hayrı bizde aynı şekildeyiz biliyorsun zaten.. sen sıkma o tatlı canınıherşey çooook güzel olcak inan ve dua et
İnşallah tatlım. Dua ediyorum hepimize
Slmm kardişlerr bu testlerde 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyo dimi
Canım 17. Gün hala silik çizgi çıkıyo koyu olmadı ilk 5 dakikadan sonra geçersiz diye biliyorum ama daha ne kadar yapıcam bu testi
Resim atsam bi baksan canım olurmu geçen ay 13. Gün çift çizgiyi gördüm çünkü kafam karıştı
bunda nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?