Kararlıyım ovulasyon testine

Kiz sen niye kotuyu cagiriyosun surekli Iyi dusun iyi olsun.sen elinden geleniyap dua et gerisini Allah a birak at aklindan

Ohh yarasın, Şifa olsun canım :)

g.gden mi aldın ovu testini, regl den sonra bende öyle deniyim diyorum.

Yok yok düşünme öyle şeyler ne o öyle umutsuz vaka filan.. kimse umutsuz vaka değil olmuyorsa vardır bi hayrı bizde aynı şekildeyiz biliyorsun zaten.. sen sıkma o tatlı canını herşey çooook güzel olcak inan ve dua et

Ohh yarasın, Şifa olsun canım :)

g.gden mi aldın ovu testini, regl den sonra bende öyle deniyim diyorum.

Evet canım ordan almıştım 26 ovu. 5 gebelik testi 26.90 filndı fiyatı bende aldım hemen. adetten 4 gün sonra yaptım günde 1 defa hep son 4 tane kaldı işte 3 ayda :) bence dene birşey kaybetmiyorsun tam ne zaman yumurtladın görüyorsunaklında soru işareti kalmıyor :)

hangi marka alayım ? bir de saat 11 gibi yapıp akşam üzeri bir daha yapılnmıyor mu?

hangi marka alayım ? bir de saat 11 gibi yapıp akşam üzeri bir daha yapılnmıyor mu?

canım normalde öyle evet ama sende bnm gibi çalıyorsun.. ben iş yerinde 4 den sonra su içmyorum.. 7.10 da evde oluyorum 7.30 da testi yapıyorum. günde 1 kere yapıyorum doğru sonucuda alıyorum benim aldığım marka Laboquick

YA canlar ara ara bayağ yoğun akıntım oluyor bugün yürürken böyle karıncalaşma gibi bi acı oluyor yumurtlama döneminde olduğum içinmidir ki ? ilk defa oldu böyle anlamadım..

Slmm kardişlerr bu testlerde 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyo dimi

Canım 17. Gün hala silik çizgi çıkıyo koyu olmadı ilk 5 dakikadan sonra geçersiz diye biliyorum ama daha ne kadar yapıcam bu testi

Canım 17. Gün hala silik çizgi çıkıyo koyu olmadı ilk 5 dakikadan sonra geçersiz diye biliyorum ama daha ne kadar yapıcam bu testi

aynısını ben 3 4 gün öncesine kadar yaşadım canım :) geç yumurtlayacaksındır 20. günde çif çizgiyi gördüm ben şuan yani bekle biraz daha bence

Resim atsam bi baksan canım olurmu geçen ay 13. Gün çift çizgiyi gördüm çünkü kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…