- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Kizlar bugun kan verdim hormonlara baktirmak icin fsh lh e2 tsh normal cikti ama prolaktin 333mLu/L cikti henuz doktora gostermedim ama cok yuksek galiba netten baktim napicam bu ne demek ya of moralim cok bozuldu nasil duser bu
Teşekkür ederim kizlar ne bileyim ya son 1 yildir cok istiyorum bebegim olmasini. Aslinda adetlerim duzenlidir yani boyle bisey beklemiyodum hic ondan uzuldum bakalim bundan sonra neler olacak
Cok gecmis olsun canim Allah hepimize nasip eder insallah bakalim bilen birine gostermeden doktora gostermeden cok uzulmek istemiyorum ama iste ruh halim degisiyo sureklicanım bende 8 aydır deniyorum geçen ay herşeyi yaptım hamilelik beklerken 9 ve 4.5 cm. taşlarım olmuştu. bende beklemiyordum şimdi birşeyim yok çok şükür .. derdi veren allahım dermanınıda verir... sen içini rahat tut üzül üzülürsün ama kafana takma.. hastalıkların en büyük anası o çünkü..
Kizlar sonuc kagidima bi bakarmisiniz yanda yazan normal degerler diyor ya oraya gore normal mi acaba ben mi yanlis yorumladim foto atiyorum
Normal canım yandaki değerlere göre üstelik tüm değerlerinde çok normal çıkmış MaşaAllah boşa üzmüşün kendini :)bu sonuçdan çok fazla üzüleceğin birşey çıkmaz canım.. i.çini rahat tut
Canım silik çıkacak sonra koyulcak o yapmaya devam et sen
Adetiniz yaklastiysa ondan olabilir mi ben yaptigimda hic cizgi cikmadigi gun adet oldum cunkuKızlar ben iki gün önce ovu testi yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ben ikinci gün konulacak saniyordum ama sonraki günler hiç çizgi belirmedi anlayamadım ben bu testleri yardım lütfen tecrubelrinize ihtiyacım var
Hamilelik umuduyla yaptim ben de guya ovu testinde koyu cizgiler olursa hamilesin demekmis diye okudum netten deneyeyim dedim ama yaptigim gun adet oldum zatenAdet yaklaşırken ben hiç yapmadım canım
Bende bugün koyu çizgiyi gördüm 19. Günde ne ilginç bi yapımız yarabbimHamilelik umuduyla yaptim ben de guya ovu testinde koyu cizgiler olursa hamilesin demekmis diye okudum netten deneyeyim dedim ama yaptigim gun adet oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?