Kararlıyım ovulasyon testine

Üzülme canım benim bak iyiki test yaptırmışsın ne var ne yok öğrendin ilaç kullanımıyla çözülcek olaylar için bekleniyo sen iyi yapmışsın test yaptırmakla

Kizlar bugun kan verdim hormonlara baktirmak icin fsh lh e2 tsh normal cikti ama prolaktin 333mLu/L cikti henuz doktora gostermedim ama cok yuksek galiba netten baktim napicam bu ne demek ya of moralim cok bozuldu nasil duser bu

canım dur bi sakin ol nelerin nelerin çaresi var doktorun bi görsün yararlı olan bi ilacı verir.. dertsiz derman yok unutma

Teşekkür ederim kizlar ne bileyim ya son 1 yildir cok istiyorum bebegim olmasini. Aslinda adetlerim duzenlidir yani boyle bisey beklemiyodum hic ondan uzuldum bakalim bundan sonra neler olacak

Teşekkür ederim kizlar ne bileyim ya son 1 yildir cok istiyorum bebegim olmasini. Aslinda adetlerim duzenlidir yani boyle bisey beklemiyodum hic ondan uzuldum bakalim bundan sonra neler olacak

canım bende 8 aydır deniyorum geçen ay herşeyi yaptım hamilelik beklerken 9 ve 4.5 cm. taşlarım olmuştu. bende beklemiyordum şimdi birşeyim yok çok şükür .. derdi veren allahım dermanınıda verir... sen içini rahat tut üzül üzülürsün ama kafana takma.. hastalıkların en büyük anası o çünkü..

Cok gecmis olsun canim Allah hepimize nasip eder insallah bakalim bilen birine gostermeden doktora gostermeden cok uzulmek istemiyorum ama iste ruh halim degisiyo surekli

Kizlar sonuc kagidima bi bakarmisiniz yanda yazan normal degerler diyor ya oraya gore normal mi acaba ben mi yanlis yorumladim foto atiyorum

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
İnsallah ya netten baktigimda hep kucuk sayilar yazilinca korktum bi an ama galiba normal dua edelim birbirimize guzel haberler verelim insallah

Kızlar ben iki gün önce ovu testi yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ben ikinci gün konulacak saniyordum ama sonraki günler hiç çizgi belirmedi anlayamadım ben bu testleri yardım lütfen tecrubelrinize ihtiyacım var

Canım silik çıkacak sonra koyulcak o yapmaya devam et sen

O zmaan test bozuktur ben yaptığımda hep silik çıktı canım hiç çıkmayan olmadı

Adetiniz yaklastiysa ondan olabilir mi ben yaptigimda hic cizgi cikmadigi gun adet oldum cunku

Ayaklarim ağrıyor kızlar. Bu bi hamilelik belirtisi mi diye sormicam :) ama cidden bacaktan aşağısı ayaklarıma kadar biraz sızlıyor. Özellikle uzandığımda. Aslında 1 haftadır bu böyle. Adet olacam biliyorum. Ama artık bana saçma geliyor ya her ay yeni bise ekleniyor. Ama sonuç yine olumsuzzzz.

Hamilelik umuduyla yaptim ben de guya ovu testinde koyu cizgiler olursa hamilesin demekmis diye okudum netten deneyeyim dedim ama yaptigim gun adet oldum zaten
Bende bugün koyu çizgiyi gördüm 19. Günde ne ilginç bi yapımız yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…