Kararlıyım ovulasyon testine

amin canim Ins rabbim hayirli zqmanda versn.temmuz 12 bat.bu yasima kadar gogsum hic erken agrimazdi 3 4 gundur agriyo ve gittikce artiyo agrisi yururken bile fark ediyorm agrisini.gecen ay 10 gun geciktm bu ay da erken mi adet olucam diye dusunuyor
aynen bayramda tatile gitcez hamiş olamazsam adet olcam.. bu durumda nolcak denize giremicem.. kafamda soru işaretleri olcak aktivitelere katılamıcam olsamda kafam rahat etse...
Ins hasta olmazsnda bebis gelir

İnşallah öyledir ama dün adetimin 14. Günüydü bu arada ama işin ilginci kasık ağrım ve akıntım geçtiğimiz cuma günü oldu. Ama o günki testimde böyle silikti Kafam çok karıştı

ayy onun için neler yapmadım neler içmedim neler inşallah olucak ya belki bu ay değil bidakine.. ama bu ay olsada anasını kurtarsa

İnşallah öyledir ama dün adetimin 14. Günüydü bu arada ama işin ilginci kasık ağrım ve akıntım geçtiğimiz cuma günü oldu. Ama o günki testimde böyle silikti Kafam çok karıştı

Sen stres yapma bu ay bende de 13. de akıntı başladı sonra durdu bende allah allah kaçırdımmı acaba dedim yumurtlamayı.. sonra ara ara yine akıntı devam etti. etti ta ki 19. güne kadar. 19. günde çifçizgiyi yakaladım.. duygunun da dediği gibi geç yumurtlucaksındır.. insan vucudu harbiden garip anın anını tutmuyo işte :)

Çift çizgiyi gorene kadar devam tatlim
Çok teşekkürler kızlar içim biraz olsun rahatladı

ayy onun için neler yapmadım neler içmedim neler inşallah olucak ya belki bu ay değil bidakine.. ama bu ay olsada anasını kurtarsa
Amin canm Ins dualarim sizinle.duyguyla senin ismini biliyorm ismen dua ediyorm butun olmayanlarada ediyorm er gec bi gun olacak rabbimin izniyle.

Amin canm Ins dualarim sizinle.duyguyla senin ismini biliyorm ismen dua ediyorm butun olmayanlarada ediyorm er gec bi gun olacak rabbimin izniyle.
Allah o güzel dualarıni kabul etsin canım. İnşallah güzel haberler paylasacagimiz günlerde gelecek burda. Sabır sadece... ve dua...

Ben daha yeni yumurtladım duygum testlere göre sende ne var ne yok
Oncelikle hayırlı uğurlu olsun yumurtacığın tatlım. Güzel güzel bebisler getirsin sana insallah Benim gogusler çok ağrıyor. Ama hamileymisim gibi değil :) uçlar yine agrimiyor çünkü. Bide belim ağrıyor. 1 haftadır da bacaklarim ve eklemlerim ağrıyor. Daha doğrusu sızı giriyor ara sıra. Midem ağrıyor iki gündür. Ama bu usutmeden sanırım :) kasigimda ağrıyor. Bise saplanır gibi oldu bugün. Benim durumum böyle. Adet olacam anlayacağın canım

allah hayırlısıyla hepimize bebişler nasip etsin kuzum

Dediğim gibi 2 gun once ovulasyon testinde cift çizgi gördüm adetime 14 gun var bugun itibariyle ama ovulasyon gününü be diğer gunu de değerlendiremedik ne yazık ki... Bakalım esimin sonuçlarını da haftaya alacagiz. İnsallah bir sorun yoktur. Yoksa zaten direk incir suları, yakılar, soğan suları... Hepsini deneyeceğim :) olana kadar durmak yok. Zaten sıkıntı çıkarsa da tedavi yöntemlerine başvuracağız naapalim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İs yerimde de cok stresliyim bu aralar... Bu cuma 2 haftalığına tatile gidiyoruz esimle. Stresimi atıp, yenilenip calışmalar devam. Bu sene hepimiz guzel haberler alalım insallah

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız. Bi değişiklik varmi sizlerde.
Bendeki degisiklik adetimin bitiminden 4 gun sonra baslayan gogus agrim var suan cok artti.normalde adetime bir hafta kala agrirdi.dokunamiyorm hic.belkide erken adet olucam bilemiyorm beklemekten baska care yok 12 temmuza kadar

ya kızlar bat'a 4 gün var.. akşam rahimde batmalar oldu sanki içerde bişi inceden kemiriyor gibi.. dayanamadım sabah test yaptım negatif.. 3 gündür baş dönmesi had safhada.. sabah birşeyim yoktu iş yerine geldim bahcede otururken baş dönmesi yanında miğde bulantısı hissi tekrar başladı.. şuan o kadar bulanıyorki miğdem başımda dönüyor ter atıyorum istemeden sıak basıyor... nedendir bilemedim gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…