- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
amin canim Ins rabbim hayirli zqmanda versn.temmuz 12 bat.bu yasima kadar gogsum hic erken agrimazdi 3 4 gundur agriyo ve gittikce artiyo agrisi yururken bile fark ediyorm agrisini.gecen ay 10 gun geciktm bu ay da erken mi adet olucam diye dusunuyorCanım hadi inşallah hamilesindir yaa. Ama adetten 1 hafta önce başlıyorsa göğüs ağrıların, suanki ağrıların erken bence. Ve normal durumdan farklı şuan yasadigin. Ben senden umitlendim şimdi :) bize hamis haberi verecekmissin gibi geliyor bu ay :) takip et belirtilerini canım. Zaten aksi halde doktora gideceksin adetinin 3. günü. Yumurtalıklarınin ve rahminin temiz çıktığına sevindim. Tutmasi yakın ozaman. İnşallah hayırlı zamanda gelir bebeklerimizrahim duvarının kalınlaşması ile ilgili pek bilgim yok tatlım
Ins hasta olmazsnda bebis geliraynen bayramda tatile gitcez hamiş olamazsam adet olcam.. bu durumda nolcak denize giremicem.. kafamda soru işaretleri olcak aktivitelere katılamıcam olsamda kafam rahat etse...
İnşallah öyledir ama dün adetimin 14. Günüydü bu arada ama işin ilginci kasık ağrım ve akıntım geçtiğimiz cuma günü oldu. Ama o günki testimde böyle siliktiDün kaçıncı gunundu canım. Zaten cizgin belirmeye başlamış. Bikac güne yumurtlarsin. Her ay 14. gün yumurlayacan diye bise yok canım. Tabiki geç yada erkende yumurtlanabiliyo. Her ay değişebiliyor. Yoksa hiç ovulasyon testine ihtiyaç duymazdik, eğer hey ay aynı günlerde yumurtlasaydik. Rahat ol sen. Az kalmış
amin canim Ins rabbim hayirli zqmanda versn.temmuz 12 bat.bu yasima kadar gogsum hic erken agrimazdi 3 4 gundur agriyo ve gittikce artiyo agrisi yururken bile fark ediyorm agrisini.gecen ay 10 gun geciktm bu ay da erken mi adet olucam diye dusunuyor
Ins hasta olmazsnda bebis gelir
Çift çizgiyi gorene kadar devam tatlimİnşallah öyledir ama dün adetimin 14. Günüydü bu arada ama işin ilginci kasık ağrım ve akıntım geçtiğimiz cuma günü oldu. Ama o günki testimde böyle siliktiKafam çok karıştı
İnşallah öyledir ama dün adetimin 14. Günüydü bu arada ama işin ilginci kasık ağrım ve akıntım geçtiğimiz cuma günü oldu. Ama o günki testimde böyle siliktiKafam çok karıştı
Sen stres yapma bu ay bende de 13. de akıntı başladı sonra durdu bende allah allah kaçırdımmı acaba dedim yumurtlamayı.. sonra ara ara yine akıntı devam etti. etti ta ki 19. güne kadar. 19. günde çifçizgiyi yakaladım.. duygunun da dediği gibi geç yumurtlucaksındır.. insan vucudu harbiden garip anın anını tutmuyo işte :)
Çok teşekkürler kızlar içim biraz olsun rahatladıÇift çizgiyi gorene kadar devam tatlim
Amin canm Ins dualarim sizinle.duyguyla senin ismini biliyorm ismen dua ediyorm butun olmayanlarada ediyorm er gec bi gun olacak rabbimin izniyle.ayy onun için neler yapmadım neler içmedim neler inşallah olucak ya belki bu ay değil bidakine.. ama bu ay olsada anasını kurtarsa
Amin canm Ins dualarim sizinle.duyguyla senin ismini biliyorm ismen dua ediyorm butun olmayanlarada ediyorm er gec bi gun olacak rabbimin izniyle.
Estagfirullah ne hakki Icimden geldigi icin ediyorm.ins canm kavusalim hep beraber minnaklarimiza hayirlisiylaeelliifFB .!.:canım hakkını helal et valla inş hepimiz meleklerimize kavuşcaz..tez zamanda inşallah
Allah o güzel dualarıni kabul etsin canım. İnşallah güzel haberler paylasacagimiz günlerde gelecek burda. Sabır sadece... ve dua...Amin canm Ins dualarim sizinle.duyguyla senin ismini biliyorm ismen dua ediyorm butun olmayanlarada ediyorm er gec bi gun olacak rabbimin izniyle.
Ben daha yeni yumurtladım duygum testlere görekızlar nasılsınız. Bi değişiklik varmı sizlerde.
Oncelikle hayırlı uğurlu olsun yumurtacığın tatlım. Güzel güzel bebisler getirsin sana insallahBen daha yeni yumurtladım duygum testlere göresende ne var ne yok
Oncelikle hayırlı uğurlu olsun yumurtacığın tatlım. Güzel güzel bebisler getirsin sana insallahBenim gogusler çok ağrıyor. Ama hamileymisim gibi değil :) uçlar yine agrimiyor çünkü. Bide belim ağrıyor. 1 haftadır da bacaklarim ve eklemlerim ağrıyor. Daha doğrusu sızı giriyor ara sıra. Midem ağrıyor iki gündür. Ama bu usutmeden sanırım :) kasigimda ağrıyor. Bise saplanır gibi oldu bugün. Benim durumum böyle. Adet olacam anlayacağın canım
Amin inşallah bitanem. En yakın zamanda ve en hayırlısıni versin hepimize...allah hayırlısıyla hepimize bebişler nasip etsin kuzum
Ben de bugun yine ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm. Ancak ne yazık ki bugun yarın ve de diğer gun esimle beraber olamayacağız. Doktor kontrolüne gideceği icin 5 gun iliski yasağı var. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Artık bu ay da boyle
Evet canım yakı ile hamile kalanları çok duydum. Hatta kaynanam surekli söylüyor her ay bana. Ben adetten sonra yakı koyacam. Bebeğin rahime tutunmasını çok kolaylaştırıyormus. Kaynanam gençken bebeğini dusurecekmis ama yakı sayesinde dusurmemis. Çok faydalı olduğunu biliyorum. Tamam şimdi daha çok karar verdim yakı kullanacam bu denememde. Sende kullan canım bu ay. Eczaneden alalım kullanalım bu denemenizde. Heberleselim günden güne bide :) Senin bat nezaman
gececek naapalim. Forumda gezinirken yakı ile hamile kalan kadinlar olduğunu gördüm. Acaba diğer aya onu mu denesem diyorum. Off etrafımda herkes hamile.. En cok isteyen bendim, arkadaşlarım korunurken hamile kaldılar.. Gerçekten bazen hayat cok acimasiz
Bendeki degisiklik adetimin bitiminden 4 gun sonra baslayan gogus agrim var suan cok artti.normalde adetime bir hafta kala agrirdi.dokunamiyorm hic.belkide erken adet olucam bilemiyorm beklemekten baska care yok 12 temmuza kadarkızlar nasılsınız. Bi değişiklik varmi sizlerde.
Amiiinn canm InsAllah o güzel dualarıni kabul etsin canım. İnşallah güzel haberler paylasacagimiz günlerde gelecek burda. Sabır sadece... ve dua...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?