Kararlıyım ovulasyon testine

İçini rahat tut kuzum allah hiç beklemediğimiz bi anda veriverir miniklerimizi inşallah hayırlı zamanda gelirler

İçini rahat tut kuzum allah hiç beklemediğimiz bi anda veriverir miniklerimizi inşallah hayırlı zamanda gelirler
İnşallah canım benim. Umursamicam demiştim ama sanki birşeyler beni dürtüyor yine :) ama çok belli adet olacağım. Ben anlıyorum. Aksi bi belirti yok çünkü. 1 hafta içinde olacam

01duygu01 .!.:
İnşallah canım benim. Umursamicam demiştim ama sanki birşeyler beni dürtüyor yine :) ama çok belli adet olacağım. Ben anlıyorum. Aksi bi belirti yok çünkü. 1 hafta içinde olacam
Canm kotu dusunme bol bol dua et ins olur.bende dojtora gittim bugun ultrason ve vajinal ultrasonla bakti yumurtaliklarin gayet iyi rahim duvarin kalinlasmis yumurtanda var iki gune bir iliski olsn ins olur dedi.adet olmassan hamilesindr olursanda adetin 3. Gunu gel hormon test yapalim dedi.icimde suphe kalmadi sukur.adetim biteli bir hafta oldu ama goguslerm agrimaya basladi genelde adete bir hafta kala baslardi bu neyin nesi anlamadm erkenden.ilk haftalarda hamilelik varsa vajinal ultrasonda da belli olmazmis acaba hamilelik mi var aklimda deli sorular.rahim kalinlasmasida hamilelik belirtisiymis.srnin bi bilgin var mi duygucum bu konuda.ayrica mutlaka muayene olmani isterm icin rahat oluyo

Canım hadi inşallah hamilesindir yaa. Ama adetten 1 hafta önce başlıyorsa göğüs ağrıların, suanki ağrıların erken bence. Ve normal durumdan farklı şuan yasadigin. Ben senden umitlendim şimdi :) bize hamis haberi verecekmissin gibi geliyor bu ay :) takip et belirtilerini canım. Zaten aksi halde doktora gideceksin adetinin 3. günü. Yumurtalıklarınin ve rahminin temiz çıktığına sevindim. Tutmasi yakın ozaman. İnşallah hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz rahim duvarının kalınlaşması ile ilgili pek bilgim yok tatlım

Ben de bugun yine ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm. Ancak ne yazık ki bugun yarın ve de diğer gun esimle beraber olamayacağız. Doktor kontrolüne gideceği icin 5 gun iliski yasağı var. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Artık bu ay da boyle gececek naapalim. Forumda gezinirken yakı ile hamile kalan kadinlar olduğunu gördüm. Acaba diğer aya onu mu denesem diyorum. Off etrafımda herkes hamile.. En cok isteyen bendim, arkadaşlarım korunurken hamile kaldılar.. Gerçekten bazen hayat cok acimasiz

Evet canım yakı ile hamile kalanları çok duydum. Hatta kaynanam surekli söylüyor her ay bana. Ben adetten sonra yakı koyacam. Bebeğin rahime tutunmasını çok kolaylaştırıyormus. Kaynanam gençken bebeğini dusurecekmis ama yakı sayesinde dusurmemis. Çok faydalı olduğunu biliyorum. Tamam şimdi daha çok karar verdim yakı kullanacam bu denememde. Sende kullan canım bu ay. Eczaneden alalım kullanalım bu denemenizde. Heberleselim günden güne bide :) Senin bat nezaman

Kızlar benim adetim 28 günlük periyotta düzenli olarak geliyo. Takvime göre 14. Gün yumurtlama günüm ama dün yaptığım ve ondan önceki günlerde yaptığım ovulasyon testlerinde hep silik çizgiydi acaba geç mi yumurtlayacağım yardım eder misiniz? Dünkü testim ekte

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 22
Dün kaçıncı gunundu canım. Zaten cizgin belirmeye başlamış. Bikac güne yumurtlarsin. Her ay 14. gün yumurlayacan diye bise yok canım. Tabiki geç yada erkende yumurtlanabiliyo. Her ay değişebiliyor. Yoksa hiç ovulasyon testine ihtiyaç duymazdik, eğer hey ay aynı günlerde yumurtlasaydik. Rahat ol sen. Az kalmış

Kuzuşlar yumurta çatlarken kasık ağrınız oluyomu Sizin de bugün bi kasık ağrısıdır gidiyo

amin canim Ins rabbim hayirli zqmanda versn.temmuz 12 bat.bu yasima kadar gogsum hic erken agrimazdi 3 4 gundur agriyo ve gittikce artiyo agrisi yururken bile fark ediyorm agrisini.gecen ay 10 gun geciktm bu ay da erken mi adet olucam diye dusunuyorm bakalm hayorlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…