İnşallah hamilesin canım yaa. Bende 2 gün içinde adet olacam. Beklemekteyiz hepberaber...Bendeki degisiklik adetimin bitiminden 4 gun sonra baslayan gogus agrim var suan cok artti.normalde adetime bir hafta kala agrirdi.dokunamiyorm hic.belkide erken adet olucam bilemiyorm beklemekten baska care yok 12 temmuza kadar
Tatil iyi gelir canım. Bu yola stressiz devam etmeliyiz. Zaten herşey stres. İnşallah bebis haberiyle donersin tatilden :)Dediğim gibi 2 gun once ovulasyon testinde cift çizgi gördüm adetime 14 gun var bugun itibariyle ama ovulasyon gününü be diğer gunu de değerlendiremedik ne yazık ki... Bakalım esimin sonuçlarını da haftaya alacagiz. İnsallah bir sorun yoktur. Yoksa zaten direk incir suları, yakılar, soğan suları... Hepsini deneyeceğim :) olana kadar durmak yok. Zaten sıkıntı çıkarsa da tedavi yöntemlerine başvuracağız naapalim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İs yerimde de cok stresliyim bu aralar... Bu cuma 2 haftalığına tatile gidiyoruz esimle. Stresimi atıp, yenilenip calışmalar devam. Bu sene hepimiz guzel haberler alalım insallah
Canım hamile olma olasılığı geliyor aklıma. Biraz daha bekle. Belki de üşüttün. Yinede bekleyelim biraz. Dileğim İnşallah bebis vardır. Akıntın falan varmiya kızlar bat'a 4 gün var.. akşam rahimde batmalar oldu sanki içerde bişi inceden kemiriyor gibi.. dayanamadım sabah test yaptım negatif.. 3 gündür baş dönmesi had safhada.. sabah birşeyim yoktu iş yerine geldim bahcede otururken baş dönmesi yanında miğde bulantısı hissi tekrar başladı.. şuan o kadar bulanıyorki miğdem başımda dönüyor ter atıyorum istemeden sıak basıyor... nedendir bilemedim gitti..
Ins bebis belirtisidir ama testi erken yapmissin zor cikar adetin gecmesini bekle benceya kızlar bat'a 4 gün var.. akşam rahimde batmalar oldu sanki içerde bişi inceden kemiriyor gibi.. dayanamadım sabah test yaptım negatif.. 3 gündür baş dönmesi had safhada.. sabah birşeyim yoktu iş yerine geldim bahcede otururken baş dönmesi yanında miğde bulantısı hissi tekrar başladı.. şuan o kadar bulanıyorki miğdem başımda dönüyor ter atıyorum istemeden sıak basıyor... nedendir bilemedim gitti..
Ins bebis belirtisidir ama testi erken yapmissin zor cikar adetin gecmesini bekle bence
Ins adet gelmezde bebisler gelir.hastanede beklerken hamile olanlar ve hamileligini yeni ogrenip sevincle cikanlar vardi o bile degisik bi his verdi bana rabbim kimsenin kucagini bos koymasnİnşallah hamilesin canım yaa. Bende 2 gün içinde adet olacam. Beklemekteyiz hepberaber...
Adet belirtisiyle hamilelik belirtileri cogunlukla ayni oluyo o yuzden ayirt etmek zor.beklemekten baska birsey gelmiyor elimizden.benimde gogsum agriyo doktor rahmin kalinlasmis dedi baktm netten hem hamilelik belirtisi hem de adet belirtisiymis o yuzden umut etmek de istemiyorm adeti bekliyorm olursa da surpriz olur.aklindan cikar biraz ve hasta olucam nasilsa de rahatlat kendini bebis dusununce olmayan belirtiler bile basliyo vallaya sol kasığın üst bölgesinde ağzor.r aşağ doğru kramp gibi anlatamıyorum ama bi ağrımsı sızlama arası işi var işte...rahatda vermiyor adet yaklaştı onun belirtisimidir ki..
Canım hamile olma olasılığı geliyor aklıma. Biraz daha bekle. Belki de üşüttün. Yinede bekleyelim biraz. Dileğim İnşallah bebis vardır. Akıntın falan varmi
Hic canini sikma uzulme hersey rabbimin elinde o ol der ve olur biz elimizden geleni yapalim gerisi tevekkul Ins canm.benim arkadasim geri cekme yontemiyle korunuyolardi ama suan 3 aylik hamile hic yatmadm bile gidip iyice yikandm ama kismetmis diyor.o yuzden herseyin bi vakti zamani var ins bi gun bizimde olacakamin canım.. bi geçiyo bi giriyo deli oldum işe de konstreolamıyorum adetsem olsada en azından aüğrı kesici alsam... devamlı yok ama 2 dk da bir 4 5 sn.lk bi kramp tarzı bişi giriyor.. onu bende biliyorum muayeneye gittiğimde görmüştüm onların sevinçlerine ben ağlamıştım..
Hic canini sikma uzulme hersey rabbimin elinde o ol der ve olur biz elimizden geleni yapalim gerisi tevekkul Ins canm.benim arkadasim geri cekme yontemiyle korunuyolardi ama suan 3 aylik hamile hic yatmadm bile gidip iyice yikandm ama kismetmis diyor.o yuzden herseyin bi vakti zamani var ins bi gun bizimde olacak
Ama kramp gibi Igne batmasi ve bas donmesi hamilelige isaret ins oyledr bekleyelim sabir ve duayla canmamin canım.. bi geçiyo bi giriyo deli oldum işe de konstre olamıyorum adetsem olsada en azından aüğrı kesici alsam... devamlı yok ama 2 dk da bir 4 5 sn.lk bi kramp tarzı bişi giriyor.. onu bende biliyorum muayeneye gittiğimde görmüştüm onların sevinçlerine ben ağlamıştım..
Ama kramp gibi Igne batmasi ve bas donmesi hamilelige isaret ins oyledr bekleyelim sabir ve duayla canm
Akinti herkeste olmuyor canm olanda var olmayanda ona takilmamak lazmbelirtiler öyle evet ama akıntım yok.. genelde çok yoğun akıntı olurmuş.. bende dün azcık vardı başkada olmadı hiç.. o yüzden değilimdir diyorum.. keşke olsam ama nerdeeeee
Akinti herkeste olmuyor canm olanda var olmayanda ona takilmamak lazm
Ben cok gordm duydum akintisi olmayip hamile olani o yuzde herkeste farkli canm o Isler .senin az kalmis bata benim daha 12 temmuz allahtan memleketteyim de zaman geciyoaaaa bak ona çok şaşırdım.. ben oluyor sanıyordum .. bak 15 dk dır bişi yoktu bu sefer 7 8 sn sürdü..
Ben cok gordm duydum akintisi olmayip hamile olani o yuzde herkeste farkli canm o Isler .senin az kalmis bata benim daha 12 temmuz allahtan memleketteyim de zaman geciyo
Sadece bebek Icin degil genel kontrol icinde gidilmeli bence doktora.ben gittim ultrasonda bakti sagda kistin var dedi bi de vajinal ultrasondan bakti ilk defa gittim ve cok utandm zordu.sonra o kist degilmis yumyrtanmis dedi rahatladm.icim rahat suan sukurilginçmiş ben ilk defa duydum dediğim gibi.. inş sende adet görmezsin... ya ben baktım da buna benzer belirtirtiler yumurtalık kistindede oluyormuş.. telaşlandım şimdi..
Amin inşallah canım benimIns adet gelmezde bebisler gelir.hastanede beklerken hamile olanlar ve hamileligini yeni ogrenip sevincle cikanlar vardi o bile degisik bi his verdi bana rabbim kimsenin kucagini bos koymasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?