Amın canm amııınn cok sagol.rabbım de sızı bebısızınıze saglıcakla kavustursun ınsBuarada Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla vaktinde inşallah
Tamam bitanem okurum cok sağol. Bide hamileliğin yarattığı stres gerginlik hep etrafa yansıyor. Eşimle tartışıyoruz. Sorunlu geciyorum hamileliği ruhen.Amın canım amın cok sagol guzel dıleklerın ıcın.ben ınanıyorum o guzel haberı verıcem ıns bı gun.korkma kuzum arkadasım dogum yaptı bır hafta oldu cok guzel bı bebısı var gayetde ıyı bakıyo normal dogum yaptı o yuzden her ısını kendı yapıyo suan korkma ıns senınkıdr normal olur.saglıcakla alırsın kucagına ıns.sonucta rabbım bız kadınları anne olma fıtratında yaratmıs vucudumuz ruhumuz hep o yonde yaratılmıs o yuzden stres yapma dua et bol bol ve meryem suresını oku canm
Amin canım benim. Sanada hayırlı doğumlar :)Buarada Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla vaktinde inşallah
Aaa duygu sen hamile mi kaldın benim haberim yoktu çok sevindim yorumunu burdan görünce ayyy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşaAllah nasıl oldu naptın nasıl hamile kaldın üşenmezsen bana bi anlat merak ettim vallaKızlar nasılsınız naptınız. Bi gelişme varmi. Birşeyler uyguluyormusunuz. Özledim sizi
Canım evet. Çatlamış bence zaten okuduğum hep catlamadan önce ilişki olduysa ve Allah nasib ederse gebe kaliniyo İnşallah olmuştur Rabbim nasib etsin hepimize amin
Üstteki dünkü testim.. dünde konu açıp sormuştum.. bilen arkadaşlar yumurtlama günün, değerlendir demişlerdi ve öyle yaptık..
Alttaki de bu akşam yaptığım test, çatlamış mi sizce? Bugün annem de kalacağım için değerlendiremiyoruz..
Canım evet. Çatlamış bence zaten okuduğum hep catlamadan önce ilişki olduysa ve Allah nasib ederse gebe kaliniyo İnşallah olmuştur Rabbim nasib etsin hepimize amin
Tesekkur ederim canim benim :) buraya konu actigimda biliyosun ovulasyon testi siparis etmistim. Onu 1 ay kullandim. Kirmizi cizgiyi yakaladim ve uc gun ust uste degerlendirdim. Okadar emindimki tutacagina. Ama sonuc husran.. Adet oldum. İnanamadim. Çok sinirlendim. Neyse adetim bitince temizlendim. Kalan testlerimi bi köşeye attım devam etmedim. Doğru düzgün ilişkiye de girmedim. Öyle kendi haline bıraktım. Yumurtlama gunumu takip etmedim falan. Sonra bi bakım adetim gecikti. Test yaptım pozitifffff. Yine inanamadim :) kan testide pozitif çıktı. Kız ugrastigim ay tutmadı, kendi haline bıraktığım ay tuttu. Umursamadigim o temmuz ayı tuttu. Zaten o ay hamile kalmasaydim diğer ay bisuru şey uygulayacaktim :) bir ay öyle deneyim dedim. Hiç ummuyordum. Şimdi kızım olacak Allahın izniyle. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah bitanem. Sen nasilsin. Biseyler uyguluyormusun.Aaa duygu sen hamile mi kaldın benim haberim yoktu çok sevindim yorumunu burdan görünce ayyy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşaAllah nasıl oldu naptın nasıl hamile kaldın üşenmezsen bana bi anlat merak ettim valla
Canım koyu çizgiyi yakalamışsin ve çatlamış tabiki. Degerlendirmen lazım. Annende kalacağın gün keşke yumurtanın catlayacagi gün olmasaymis :) inşallah tutar canım hayırlısıyla
Üstteki dünkü testim.. dünde konu açıp sormuştum.. bilen arkadaşlar yumurtlama günün, değerlendir demişlerdi ve öyle yaptık..
Alttaki de bu akşam yaptığım test, çatlamış mi sizce? Bugün annem de kalacağım için değerlendiremiyoruz..
Sağol bitanem. İyi sayılırım. Kasiklarim ağrıyor bebek kafasını aşağıya çevirmiş dedi doktor. Her an herşey olabilir. Hazırladım çantasını falan. Korkuyorum heyecanlıyım. Stresliyim. Nebilim. Karmakarışık.
Iyı asagı donmesı ıns bı cırpıda rabbım hayırla kurtarsn canm o sırada aklına gelırsem banada dua et olur mu.bende ıyıym sukur aynı bıldıgın gıbı bı degısıklık yok beklıyorz bakalmSağol bitanem. İyi sayılırım. Kasiklarim ağrıyor bebek kafasını aşağıya çevirmiş dedi doktor. Her an herşey olabilir. Hazırladım çantasını falan. Korkuyorum heyecanlıyım. Stresliyim. Nebilim. Karmakarışık.Az kaldı canım benim. Bu hafta tekrar gidecem doktora. Bakalım nedicek. Sen nasılsın tatlım.
Ederim tabiki bitanem. Buraya yazacaktım hatta geçen gun. Hep aklımdasın. İnşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere en hayırlısından nasip ederIyı asagı donmesı ıns bı cırpıda rabbım hayırla kurtarsn canm o sırada aklına gelırsem banada dua et olur mu.bende ıyıym sukur aynı bıldıgın gıbı bı degısıklık yok beklıyorz bakalm
Sende aklımdasın hep canıımm.zor buldum topıgı ıkı gun aradm.amın amın ıns canm bende verırım o guzel haberı ıns ve verecegımede ınanıyorm rabbım nasıp etcek bılıyormEderim tabiki bitanem. Buraya yazacaktım hatta geçen gun. Hep aklımdasın. İnşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere en hayırlısından nasip ederben doğum yaptıktan sonra senin hamile haberini alacaz inşallah
İnşallah bitanem. En kısa zamanda seninde dünyalar güzeli bi bebisin olacak Allah'ın izniyle. Zehra ve bayraaa neredeler yaaa. Nasıllar acaba. Bebişleri nasıl :)Zehrayla bayra dogum yapmıstır buyuk ıhtımal darısı sana duygucum ıns.sızden de bana gelsn bebısler sırayı bız devralalım ıns
Iyıym sukur canm bende.amıınnn ınsaallah darısı bana ve tum ısteyenlere olsun su mubarek cuma gunu hurmetıne ıns.cok sevındm canm daha dun gıbı zehrayla senın hamıleyım dıye soyleyısınız ve suan kucagınızda meleklerınız cok sukur. saglıcakla analı babalı buyusun melegın canm01duygu01 F Fatimasevket
Merhaba kızlar bugün mailimde sizden bildirim görünce çok sevindim.
Öncelikle duygucum hayırlı kolay doğumların olsun inşallah. Fatimacim Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ben doğum yaptım.
Oğlum bugün 28 günlük oldu bile.
Eksik parçamiz tamamlanmış gibiyiz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
37+4 de normal doğumla dünyaya geldi oğlum.
Şimdi hayatım Yusuf oldu.
Annelik tarifsiz bi duygu . bazen çok zor olsa da Rabbim bi kolaylık veriyor.
Sizler de iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?