Kararlıyım ovulasyon testine

Tabiki canım. Birbirimize destek oluyoruz ne güzel.. Kolay bi durum değil. İnşallah az kaldı beklediğimiz günlere. İyi düşünelim iyi oldum demi

Aynen benim de silik hala yaa takvime göre bugün yumurtlama ve şeffaf akıntı da oldu ama birkaç gün daha var herhalde beklemek çok sıkıcı
Benim akintim koyu gordugum gün başladı.
Bende hiç koyulasmyacak sanmistim. Ama koyulaştı. Demekki sizin için de daha vakti var. Beklemek cidden zor.
Kaçıncı gundesiniz şuan

Benim akintim koyu gordugum gün başladı.
Bende hiç koyulasmyacak sanmistim. Ama koyulaştı. Demekki sizin için de daha vakti var. Beklemek cidden zor.
Kaçıncı gundesiniz şuan
Ilk adet gününü de sayarsak 15.gün bugün 1-2 güne olur herhalde hadi bunu geçtik diyelim bir de tuttu mu acaba hamilemiyim bekleyişi olacak :)

Bu test sonucu bekleyince de geçerli mi hani gebelik testinde uzun süreden sonraki sonucu dikkate almayın yazıyor ya şimdi yine baktım da koyulasmis gibi kafam karisti ya

Ay cok msj attim ama bu attigim fotoda son gunku test ilk yaptigimda bu kadar koyu degildi bilac saat sonra baktim koyulasmis sonuc dogrumudur ustunden zaman gecti o yuzden soruyorum

Tabiki canım. Birbirimize destek oluyoruz ne güzel.. Kolay bi durum değil. İnşallah az kaldı beklediğimiz günlere. İyi düşünelim iyi oldum demi
Evet gerçekten bu durum beni çok motive ediyor. Sizlerle konuşmak hoşuma gidiyor. Hepimiz aynı durumdayız ve inşallah her geçen gün yaklasiyoruz istediğimiz günlere canlarim..

Ilk adet gününü de sayarsak 15.gün bugün 1-2 güne olur herhalde hadi bunu geçtik diyelim bir de tuttu mu acaba hamilemiyim bekleyişi olacak :)
Daha erken bi vakit, canım koyulasir daha o. Bi bakmissin koyulasmis olacak sonra 3. 4 gün öyle koyu göreceksin.
Zaten asıl bekleyis koyulaştıktan sonra benden söylemesi ....

Buna göre durum nedir arkadaslar
Bundan daha da koyu olması gerekiyo. Bi kaç günün daha var gibi canım.
Ayrıca ilk 5 dakkayi baza almalisin. Test üzerinde yaziyo zaten
Benimde böyle olmuştu sonradan renk değişmişti. Ama gerçek koyu çizgiyi gorunce anladım.
Umarım bi 15 20 gün sonra bebisleri konuşuyo oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…