Aynen canım yaAynen benim de silik hala yaa takvime göre bugün yumurtlama ve şeffaf akıntı da oldu ama birkaç gün daha var herhalde beklemek çok sıkıcı
Tabiki canım. Birbirimize destek oluyoruz ne güzel.. Kolay bi durum değil. İnşallah az kaldı beklediğimiz günlere. İyi düşünelim iyi oldum demiSende en kısa zamanda kavusacaksin inşallah. Buna inanıyorum canım. Bak gör kendimizi bianda hamile olarak bulacaz. Zaman ne çabuk gecmis diyecez. Okadar şey konustuk cabaladik. Yaramaz bebisler doğunca anlicaz herşeyi. :)ozamanlar gelince de böyle konuşuyor olacaz. Bu siteden ayrilacagimi hiç sanmıyorum. Çünkü öyle şeyler öğrendim ki buradan. Hayırlısıyla bebeklerimiz doguncada ihtiyacımız olacak buraya. Eminim buna
Silik ama hersey yolunda devam ediyor tatlım. Sakin sıkma canını daha zamanı var demekki. Birden koyulasiverecek
Benim akintim koyu gordugum gün başladı.Aynen benim de silik hala yaa takvime göre bugün yumurtlama ve şeffaf akıntı da oldu ama birkaç gün daha var herhalde beklemek çok sıkıcı
Ilk adet gününü de sayarsak 15.gün bugün 1-2 güne olur herhalde hadi bunu geçtik diyelim bir de tuttu mu acaba hamilemiyim bekleyişi olacak :)Benim akintim koyu gordugum gün başladı.
Bende hiç koyulasmyacak sanmistim. Ama koyulaştı. Demekki sizin için de daha vakti var. Beklemek cidden zor.
Kaçıncı gundesiniz şuan
İnşallah tatlım inşallahSilik ama hersey yolunda devam ediyor tatlım. Sakin sıkma canını daha zamanı var demekki. Birden koyulasiverecek
Evet gerçekten bu durum beni çok motive ediyor. Sizlerle konuşmak hoşuma gidiyor. Hepimiz aynı durumdayız ve inşallah her geçen gün yaklasiyoruz istediğimiz günlere canlarim..Tabiki canım. Birbirimize destek oluyoruz ne güzel.. Kolay bi durum değil. İnşallah az kaldı beklediğimiz günlere. İyi düşünelim iyi oldum demi
İlerleme olduğunu gorsem beklemek kolaylaşacak aslındaAynen benim de silik hala yaa takvime göre bugün yumurtlama ve şeffaf akıntı da oldu ama birkaç gün daha var herhalde beklemek çok sıkıcı
Amin kızlar bugün mutlu bir haber aldım kız kardeşim hamileymiş teyze oluyorum ilk yeğenim Rabbim hepimize nasib etsin Aminnİnşallah bu ay güzel haberler aliriz hayirlisiyla. Bekleyisler ugrayislar hayal kırıklıkları Sona erer...
İnşallah senden de güzel haberler alırızAmin kızlar bugün mutlu bir haber aldım kız kardeşim hamileymiş teyze oluyorum ilk yeğenim Rabbim hepimize nasib etsin Aminn
Benimde koyulastigi gün çizgi akıttım basladiBenim akintim koyu gordugum gün başladı.
Bende hiç koyulasmyacak sanmistim. Ama koyulaştı. Demekki sizin için de daha vakti var. Beklemek cidden zor.
Kaçıncı gundesiniz şuan
Aminn canım hepimizin inşallahİnşallah senden de güzel haberler alırız
Daha erken bi vakit, canım koyulasir daha o. Bi bakmissin koyulasmis olacak sonra 3. 4 gün öyle koyu göreceksin.Ilk adet gününü de sayarsak 15.gün bugün 1-2 güne olur herhalde hadi bunu geçtik diyelim bir de tuttu mu acaba hamilemiyim bekleyişi olacak :)
Bundan daha da koyu olması gerekiyo. Bi kaç günün daha var gibi canım.Buna göre durum nedir arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?