- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Doktor önerdi canım içinde b 12 de var günde bir sabah aç karnına ufacık bir hap ama biliyorsun faydalıDoktor mu verdi sen kendin mi kullanmaya basladin cnm
Ben bir kere gittim gecikmiştiBen daha hic doktora falan gitmedim bu ay da olmazsa giderim diyorum
Herkes veriyor aslında neden bazı doktorlar vermiyor ki anlamadımBen iki ay doktora gittim vermedi bana
Var canım. Kullanmak lazım. Folbiol kullanıyorum ben suanKızlar ya ne dicem folik asit falan kullanan varmı aranızda
Kendinmi aldın doktormu verdi canım sanaVar canım. Kullanmak lazım. Folbiol kullanıyorum ben suan
Bende anlamadım canım wallahi eşimde aldırmıyoHerkes veriyor aslında neden bazı doktorlar vermiyor ki anlamadım
Ben kendim aldım canım. Ablam hamile olmadan once ve hamileyken kullanıyordu. Doktor vermişti ona. Banada kullanmami söyledi. Sonuçta hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya baslanmali folik asit. Bende aylardır kullanıyorum hamileliği düşündüğüm için. Ha oldu ha olacak diye diye 7 ay geçti. Hala hergun içerim.Kendinmi aldın doktormu verdi canım sana
Adı ne canım kullandığın folik asitinBen kendim aldım canım. Ablam hamile olmadan once ve hamileyken kullanıyordu. Doktor vermişti ona. Banada kullanmami söyledi. Sonuçta hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya baslanmali folik asit. Bende aylardır kullanıyorum hamileliği düşündüğüm için. Ha oldu ha olacak diye diye 7 ay geçti. Hala hergun içerim.
Bugünkini yeni yaptığım için renkli daha parlak :)Sanki bugun tarihli olan daha belirgin
Folbiol benimki. Ama bitince folidoce alacam. O daha iyi. Sen direk folidoce al canım.Adı ne canım kullandığın folik asitin
Hala koyumu seninki canım. Hicmi siliklesmediBugünkini yeni yaptığım için renkli daha parlak :)
Oncekiler daha köyüydü aslında. Bekleyince değişiyor rengi
Ben de kendim başlamıştım sonra her doktora gittiğimde kullan dediler zaten.Kendinmi aldın doktormu verdi canım sana
Eve canımHala koyumu seninki canım. Hicmi siliklesmedi
Benimde öyle olacak sanirim. 7 aydır iciyorumBen de kendim başlamıştım sonra her doktora gittiğimde kullan dediler zaten.
Benimde 10 aydir ictigim için artık arada bi alıyorum.
Hem gebelik oluşumuna katkısı var. Hem de bebisin gelişimine koruyucu yönde.
Benim eşim diyo ki folik asit bebeği olacak :)
Benim koyulugun sana kaçtığını tahmin etmeliydim zatenEve canım
Senin koyuluk bana geliyo galiba :/
Sanırım yumurtam catlamiyo bilemedimHala koyumu seninki canım. Hicmi siliklesmedi
Hap mı toz şeklindemi canım oFolbiol benimki. Ama bitince folidoce alacam. O daha iyi. Sen direk folidoce al canım.
Bence de senin az kaldı canımBenim koyulugun sana kaçtığını tahmin etmeliydim zatenama yarından ümitliyim. Sanki biraz daha koyu olacakmış gibi hissediyorum
Bende baslasam iyi olur aslında ama eşim doktor vermeden aldırmaz aile hekimine gidip alsammı kiBenimde öyle olacak sanirim. 7 aydır iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?