Evet bende kullanıyorum 2 aydır vücutta depolanmayan bir vitamin folik asit o yüzden devamlı kullanmak gerekiyor öncesinde ve gebeliğin ilk 3 ayıevet dogru ben kullaniyorum mesela doktrum devam dedi hamile kalncaya kadardedi kullanin bencee
İnşallah canım benim. Çok sağol iyi dileklerin için. Sende sağlıkla dogur bebisini inşallah..Ne güzel erkenden başlamışsınız. Hayırlı güzel haberleri bekliyorum sizlerden mayıs ayı için
inşallah canim dua et bizim için sende sagsağlim kvusursn cocuguna hayırli hamilelik gecirisin insllah kaç aylk hmlesin cnsyet belli miiNe güzel erkenden başlamışsınız. Hayırlı güzel haberleri bekliyorum sizlerden mayıs ayı için
İnşallah canım benim. Çok sağol iyi dileklerin için. Sende sağlıkla dogur bebisini inşallah..
inşallah canim dua et bizim için sende sagsağlim kvusursn cocuguna hayırli hamilelik gecirisin insllah kaç aylk hmlesin cnsyet belli mii
Sende sağlıkla dogur bebisini inşallahTeşekkür ederim tekrar
13. Haftalık şu an. Ay hesabıyla 4. Aya yeni girmiş oluyor sanırım. Cinsiyeti belli değil henüz. Haftaya ikili taraması var belki o zaman belli olur
Canim benim de kapida odeme onceligim vardi.bu ay aldim.ayni marka.20 tane kaset tipi test 35 tl.bence gayet uygun.daha uygun fiyata da bulabilirdim belki ama kapida odeme secenegi yoktu.bir de onceki ay 5 tanesine 25 tl odeyince bu cok uygun geldi.test guvenilir mi dersen. Ben teste gore ayarladim kendimi bugun kanda gebelige baktirdim negatifti.normalde 2 gunde bir duzenli calismayla 3 defa gebe kalmak nasip olmus biriyim.12 gun gecti yumurtlamamin ustunden.bakalim adet mi gorecem yoksa hamile miyim?Kızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarımhaydi bismillah bakalım
Insallah hamıle kalırızzCanim benim de kapida odeme onceligim vardi.bu ay aldim.ayni marka.20 tane kaset tipi test 35 tl.bence gayet uygun.daha uygun fiyata da bulabilirdim belki ama kapida odeme secenegi yoktu.bir de onceki ay 5 tanesine 25 tl odeyince bu cok uygun geldi.test guvenilir mi dersen. Ben teste gore ayarladim kendimi bugun kanda gebelige baktirdim negatifti.normalde 2 gunde bir duzenli calismayla 3 defa gebe kalmak nasip olmus biriyim.12 gun gecti yumurtlamamin ustunden.bakalim adet mi gorecem yoksa hamile miyim?
AminÖl
Insallah hamıle kalırızz
İnşallah canım adet olmazsin ve hamile haberini ilk sen verirsin burdan :) benim daha gelmedi, bu hafta kargodan alacam. İnşallah işe yarar korkuyorum yaramicak diye. Bende kapıda ödeme olmazsa almicaktim. Ama bisekilde de bulmam lazımdı. Çok şükür verdim sipariş. Hergun akşam mi kullanmalıyım. Yoksa her sabah miCanim benim de kapida odeme onceligim vardi.bu ay aldim.ayni marka.20 tane kaset tipi test 35 tl.bence gayet uygun.daha uygun fiyata da bulabilirdim belki ama kapida odeme secenegi yoktu.bir de onceki ay 5 tanesine 25 tl odeyince bu cok uygun geldi.test guvenilir mi dersen. Ben teste gore ayarladim kendimi bugun kanda gebelige baktirdim negatifti.normalde 2 gunde bir duzenli calismayla 3 defa gebe kalmak nasip olmus biriyim.12 gun gecti yumurtlamamin ustunden.bakalim adet mi gorecem yoksa hamile miyim?
Insaallah canim hepimiz hamile kaliriz.her gun ayni saatlerde uygulamak gerekiyor.en uygun saat 11 3 5 aksam 10 mus.kullanmadan 2 saat once sivi alimini azaltman lazim falan.zaten kullanma klavuzunda yaziyo hepsi.insani yaniltan sey ovulasyon olsun olmasin 2.cizginin de belirmesi.sonra cizgi biraz daha koyulasinca acaba yumurtldm mi diyosun ama sanirim hic emin olamiyorsun☺ben foto atmistim dr a o tamamdir demisti.bundan sonrasi kismet.İnşallah canım adet olmazsin ve hamile haberini ilk sen verirsin burdan :) benim daha gelmedi, bu hafta kargodan alacam. İnşallah işe yarar korkuyorum yaramicak diye. Bende kapıda ödeme olmazsa almicaktim. Ama bisekilde de bulmam lazımdı. Çok şükür verdim sipariş. Hergun akşam mi kullanmalıyım. Yoksa her sabah mi
canım ben çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi iki gin olmak üzere 3 gün birlikte oldum eşimleİnşallah canım yaaa. Esralhan sen çift cizgiyi gördüğün gün mü birlikte oldun tatlım. Yoksa sonraki gün mü.
canım öncelikle sağlıkla kucağına al bebişini inşallahTeşekkür ederim tekrar
13. Haftalık şu an. Ay hesabıyla 4. Aya yeni girmiş oluyor sanırım. Cinsiyeti belli değil henüz. Haftaya ikili taraması var belki o zaman belli olur
Hayir olsun insallah. Canım ben 2 gun önce buna benzer bi rüya gördüm. Benim bebeğim olmuş. Çıplak bi bebek. Erkekmis. Kucagima alıp emzirdim. Okadar güzel bi duyguyduki anlatamam. Herşey gerçekti sanki. Uyandım sonraama Allah'ım neguzel gösterdi o rüyayı bana. Teni pamuk gibi bi bebis (((( zaten ertesi gün adet oldum. Yani dün oldum.. Neden gordum bu ruyayi ben anlamıyorum.
Hayırlara vesile olsun inşallah. Galiba aramızda testi kullanan ilk sensin. Önce senin haberini alacağız
Canim kayinvaliden ne dedi bizimle paylasirmisinozman ben 4 gun üst üste deniycem bakalim bide kayınvaldemin dediklerinede deniycem umut insllah
Kesinlikle öyle tatlım vallaBilinç altimizda hep bebek var canim oyuzden görüyoruz galiba
Yaşım 27 canım. Doktora gitmedim henüz. Ovulasyon testi kullanalım dedim önce :)01duygu01 Yaş kaç acaba bende yaklaşık 7-8 aydır deniyorum sonuç alamadım bide doktora hiç gittiniz mi
Aynen bende 26 bende bu ay sizlerin sayesinde kullanacağım :)Yaşım 27 canım. Doktora gitmedim henüz. Ovulasyon testi kullanalım dedim önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?