Kararlıyım ovulasyon testine

İnşallah canım benim. Çok sağol iyi dileklerin için. Sende sağlıkla dogur bebisini inşallah..

Teşekkür ederim tekrar

inşallah canim dua et bizim için sende sagsağlim kvusursn cocuguna hayırli hamilelik gecirisin insllah kaç aylk hmlesin cnsyet belli mii

13. Haftalık şu an. Ay hesabıyla 4. Aya yeni girmiş oluyor sanırım. Cinsiyeti belli değil henüz. Haftaya ikili taraması var belki o zaman belli olur

Teşekkür ederim tekrar

13. Haftalık şu an. Ay hesabıyla 4. Aya yeni girmiş oluyor sanırım. Cinsiyeti belli değil henüz. Haftaya ikili taraması var belki o zaman belli olur
Sende sağlıkla dogur bebisini inşallah nazarlardan saklasinnn ))

Canim benim de kapida odeme onceligim vardi.bu ay aldim.ayni marka.20 tane kaset tipi test 35 tl.bence gayet uygun.daha uygun fiyata da bulabilirdim belki ama kapida odeme secenegi yoktu.bir de onceki ay 5 tanesine 25 tl odeyince bu cok uygun geldi.test guvenilir mi dersen. Ben teste gore ayarladim kendimi bugun kanda gebelige baktirdim negatifti.normalde 2 gunde bir duzenli calismayla 3 defa gebe kalmak nasip olmus biriyim.12 gun gecti yumurtlamamin ustunden.bakalim adet mi gorecem yoksa hamile miyim?

Öl
Insallah hamıle kalırızz

İnşallah canım adet olmazsin ve hamile haberini ilk sen verirsin burdan :) benim daha gelmedi, bu hafta kargodan alacam. İnşallah işe yarar korkuyorum yaramicak diye. Bende kapıda ödeme olmazsa almicaktim. Ama bisekilde de bulmam lazımdı. Çok şükür verdim sipariş. Hergun akşam mi kullanmalıyım. Yoksa her sabah mi

Insaallah canim hepimiz hamile kaliriz.her gun ayni saatlerde uygulamak gerekiyor.en uygun saat 11 3 5 aksam 10 mus.kullanmadan 2 saat once sivi alimini azaltman lazim falan.zaten kullanma klavuzunda yaziyo hepsi.insani yaniltan sey ovulasyon olsun olmasin 2.cizginin de belirmesi.sonra cizgi biraz daha koyulasinca acaba yumurtldm mi diyosun ama sanirim hic emin olamiyorsun☺ben foto atmistim dr a o tamamdir demisti.bundan sonrasi kismet.

Teşekkür ederim tekrar

canım öncelikle sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
10.hafta sonrasında kullanılan cinsiyet testleri var, evde kendin yapıon, intelligender cinsiyet testi die, internetten alabiliyosun. %85 doğru sonuç veriomuş.
yani çok heyecanlıysan beklemek istemezsen die söyliyim dedim ben 10.hafta olunca kesin deneyecem

Bilinç altimizda hep bebek var canim oyuzden görüyoruz galiba

Hayırlara vesile olsun inşallah. Galiba aramızda testi kullanan ilk sensin. Önce senin haberini alacağız

Canim kullandim çift çizgiyi gördüm ama degerlendiremesim ki maalesef sadece bir kez oyuzden umudum yok zaten belirtince yok gelecek aya kaldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…