KARARSIZ KALDIM...

Katılıyorum kesinlikle. Hatta yorumda da bulundum. Biz ailecek kapalı arkadaslarla da tatile gidiyoruz. Arkadaşım haşema giyiyor. Ben bikini-mayo. Bugüne kadar hiç mesele olmadı. Meselemiz genelde ya bak şurayi duydunuz mu? Buranın denizi güzelmiş, oraya da gidelim gibi şeyler oluyor

Siz rahat edemicek gibisiniz bence gitmeyin
evet ya
ruslar falan oluyormuş

Konuya yorumum da başka bi aileyle tatile gitmem
Onların programına uymak zorunda kalınır çünkü

Tabi canım kesinlikle yani artık bunları dert etmek bile bana anormal geliyor. Biz de kapalı açık grup halinde heryere beraber gidiyoruz. Eğlence mekanlarında da var yine kapalı arkadaşlar , onlar kola içer ben alkol alırım herkes kendi keyfine bakar.

Ruslardan esiniz bakar diye mi cekiniyosunuz sanki bana oyle geldi. Ayrica islami olmayan otellerde kimsenin hasemali diye birine baktigini gormedim. Yanlis dusunuyorsunuz.

Bırakmıyorsa size uysun bi zahmet ,hiç geri adım atmayın ,alışmasın eşiniz
Eşi tesettürlü madem düz otele karı kız seyretmeye mi gidiyor ,2 sene önce bende denk geldim kadın sıcakta haşemayla pişiyor beyefendi havuzdaki bikinilikeri kesiyor

" Seni bırakmam " diyen biriyse gideceğiniz yere ayak uydurmak zorunda.

Ben olsam düşünmem bile .

Ruslardan esiniz bakar diye mi cekiniyosunuz sanki bana oyle geldi. Ayrica islami olmayan otellerde kimsenin hasemali diye birine baktigini gormedim. Yanlis dusunuyorsunuz.

Emin misiniz , gözleriyle yiyorlar . Gülen, alay eden bile var.

Gözümün önünde oldu hemde kaç defa.

Ben de ozellikle yabancilarin yogunlukta oldugu otelleri tercih ediyorum, her sekilde daha sakin ve duzenli oluyor, korkmayin ruslarin kimseye zarari olmaz, ramazan doneminde antalyada tamami ruslarla dolu bir oteldeydim, harika bir tatildi. Bu arada bazi otellerde hasemayla havuza girmek yasak, onu teyit edip o yonde tercihte bulunabilirsiniz.

Eşinizin Arkadaşı biraz uyumsuz gibi gördüm şimdiden o yüzden tatilde sorun yaşayabileceğinizi kestirebiliyorum ayrı gitseniz bence daha iyi olur bizde gidiyoruz bi otele İslami otel değil fakat öyle uçuk bi otel değil bende tesettürlüyüm İslami otel tercih etmek isterdim fakat gideceğimiz yere geçen yılda gitmiştik İslami olmasa da memnun kaldık siz İslami otel olarak nereden memnun kaldınız belki bizde tercih ederiz diye soruyorum

Vallaha ben baskalarla bir tatile gitmeyeceğim. Bir kere denedim o yetti. Konseptlerle ilgili bir yorumum yok. Ama şimdiden huzursuzsunuz. Tatilinize yazık olur

Bende tanıdıkla gidilmemesinden yanayım tesettürlüyüm fakat tatil zamanı insan tesettürlü olsa da rahat takılıyor tanıdık bi erkeğin çevremde olmasını istemem ailece gitmek en güzeli

Bayanlar havuzunda çok rahat ediyorum en azından güneşlenebiliyorum deniz ortak eşimle de orda çocuklarla bir araya geliyoruz eğlenceli ve huzurlu oluyor

Bayanlar havuzunda çok rahat ediyorum en azından güneşlenebiliyorum deniz ortak eşimle de orda çocuklarla bir araya geliyoruz eğlenceli ve huzurlu oluyor
Evet o bakımdan güzelmiş gerçekten rahatça güneşlenmek gittiğiniz yer neresiydi öğrenebilir miyim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…