• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARARSIZ KALDIM...

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
Tesettürlü bir bayanım son 2 3 yıldır islami konsepli otellere gidiyoruz eşim ve çocuklarımla çokta rahat ediyoruz ama bu yıl eşim bi arkadaşlarıyla beraber ailesiyle yani gidelim dedi eşinide tanıyorum olur tabii dedim..ama şöyle bişey var şimdi..arkadaşın eşide tesettürlü aslında ama bu ailenin yıllardır gittiği bi otel varmış sakin yemekleri lezzetli fakat AÇIK VE YABANCI..kız bana yıllrdır oraya gittikleri için artık bakışlardan rahatsız olmadığını zaten çok kalabalık bi yer olmadığı için rahat olduğunu söyledi ama ben rahatsız olurum o şekilde bi otelde hiç bulunmadım bizde eşimle bi otel bulduk yine islami konseptli güzel bi otel ben orası olsun istiyorum kızlada konuştum ama sanırım o eşinden çekiniyor eşi laf eder diye şeşin bizimkini ikna ederse bana orası da uyar dedi sonrada ..şimdi ne yapacağımızı bilmiyorum onları ikna edip istediğimiz otele gitsek eşi en küçük bişeyi bile memnun kalmayıp laf eder diye çekimser kalıyoruz eşimle onların dediğine gitsek ben rahat olamam offf....ayrı gidin demeyin lütfen çünkü eşimin arkadaşı beraber gidelim ben seni bırakmam diye tutturmuş...siz olsanız ne yapardınız??

Neyden dolayı rahat edemeyeceğinizi düşünüyorsunuz? Kapalı arkadaslarimla tatile gittiğimiz oluyor. Butik otel ya da günü birlik takılıyoruz. Çok da keyif alıyoruz.
Eğer tatil yapacağınız kişilerle yakın değilseniz, İslami ya da normal farketmez. Beraber tatile gitmeyin.

Yanlıs anlamayın ama esınızden ayrı bır yerde vakıt gecırınce neresı tatıl oluyor bunun? Yanı kadınlar , erkekler ayrı gırıyordu anladıgım kadarıyla sızın gıttıgınızde.
Yabancı dedınız o nedır yabancılarda mı varmıs arkadasın baktıgı otelde?

Ben bu deneyimi daha yeni yaşadım. Tarif ettiğin gibi otelden geleli iki hafta oldu. Bu zamana kadar bende hep muhafazakar otelleri tercih ederdim ama bu yıl turistlerin bol olduğu bir otele gitmek zorunda kaldım. Seninki gibi arkadaş baskısına maruz kaldım. Gitmeden önce çok kafamda kurdum acaba rahat edecek miyim acaba bana bakacaklar mı diye ama turistlerin hiç te umurlarında olmuyorsun herkes kendi halinde eğleniyor, kimse kimseye karışmıyordu. Rahat bir tatil geçirdim.

Israr eden o illa birlikte gidelim diyen o o zamna o size uyacak...

Ama şunu diyeyim. Ben Antalyada 1 hafta bi otelde kaldim baya turistlerin bol olduğu vs..seminer vardi o sebeple oradaydim. Ben peçeli bi kadınım mesela bana bile kimse bakmadı bile ki bu konuda kesinlikle turistlerin daha duyarli ve medeni olduğunu düşünüyorum...
Bana bakan ve beni taciz edercesine yakınlaşan sadece bir kişi oldu o da bizimle seminere gelen bir kadindı. Resmen gereksiz sorulariyla boguldum bi ara..

Tatil yeri konusunda bile anlaşamadığıniz biri ile tatile gitmeyin. Demek ki beklentiler farklı, rahat edemeyeceksiniz.

Aileler ayrı ayrı tatile gitmeli.
Böylesi daha münasip.

bilmediğim için soruyorum islami otele gidince bikini giyiyormusunuz ayrı yerde? evetse gitmezdim normal otele. ama orada da sadece haşema ile giriyorsanız ne fark eder ki?

Back
X