• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARARSIZ KALDIM...

Bende tanıdıkla gidilmemesinden yanayım tesettürlüyüm fakat tatil zamanı insan tesettürlü olsa da rahat takılıyor tanıdık bi erkeğin çevremde olmasını istemem ailece gitmek en güzeli

Birde şöyle birşey var: ben tatilde istediğim gibi hareket etmek istiyorum. Yani istedigim yerlere gidip gezmek. İstediğim kadar uzun uyumak felan. Başkaları olunca hep birbirine ayak uydurmak zorundasın. Buda insanı boşuna strese sokuyor. Zaten eşimle az boş zamanlarımız oluyor. Kafamıza göre geçirmek en güzeli

Ruslar size mı bakacak? Ancak ılgınc gelirsiniz bakarlar bir ıkı, bızım onlara baktığımız gıbı bakmazlar emin olun
İşte bende o bakışlardan rahatsız olurum biri alıştı diğeri o alıştı diğeri

İşte bende o bakışlardan rahatsız olurum biri alıştı diğeri o alıştı diğeri
Ben farklı sebeplerden bahsettiğiniz tarzda otellere gitmiyorum ama gitsem en son rahatsız olacağım şey Rusların yada başkalarının bakışı olurdu açıkçası.

Ama zaten hiç güneşlenemeyeceğiniz sadece hasema giyeceğiniz bir otele gitmenin hiçbir mantıklı tarafı yok bana göre.

Valla en son anladım ki herkesle heryere gidilmez. Daha sıkıntı oluyor. Rahatlıyacagınıza sıkıntı çekersiniz. Bence boşverin. Biz ayrı gidelim herkes istediği yere gitsin diyebilirsiniz.

Rus kızlar bir Ahu afet gitmeyin gitmeyiiiiiiiin👻
🤣
Siz eşinize söyleyin rahat edemem diye o da aynen gitsin adama desin isteyen gelsin sizinle ne var bunda .

Emin misiniz , gözleriyle yiyorlar . Gülen, alay eden bile var.

Gözümün önünde oldu hemde kaç defa.
Bende yillardir giderim kimsenin o sekilde bir hareketini gormedim. Hasemasiyla ilgili yorum yapsalar ne olcak ki tanimadigi belki bir daha hic karsilasmayacaklari insanlar icin kafama bile takmam.

Tesettürlü bir bayanım son 2 3 yıldır islami konsepli otellere gidiyoruz eşim ve çocuklarımla çokta rahat ediyoruz ama bu yıl eşim bi arkadaşlarıyla beraber ailesiyle yani gidelim dedi eşinide tanıyorum olur tabii dedim..ama şöyle bişey var şimdi..arkadaşın eşide tesettürlü aslında ama bu ailenin yıllardır gittiği bi otel varmış sakin yemekleri lezzetli fakat AÇIK VE YABANCI..kız bana yıllrdır oraya gittikleri için artık bakışlardan rahatsız olmadığını zaten çok kalabalık bi yer olmadığı için rahat olduğunu söyledi ama ben rahatsız olurum o şekilde bi otelde hiç bulunmadım bizde eşimle bi otel bulduk yine islami konseptli güzel bi otel ben orası olsun istiyorum kızlada konuştum ama sanırım o eşinden çekiniyor eşi laf eder diye şeşin bizimkini ikna ederse bana orası da uyar dedi sonrada ..şimdi ne yapacağımızı bilmiyorum onları ikna edip istediğimiz otele gitsek eşi en küçük bişeyi bile memnun kalmayıp laf eder diye çekimser kalıyoruz eşimle onların dediğine gitsek ben rahat olamam offf....ayrı gidin demeyin lütfen çünkü eşimin arkadaşı beraber gidelim ben seni bırakmam diye tutturmuş...siz olsanız ne yapardınız??
Gitmezdim.
Ya şu beraber tatile gitmeyi kim bulmuş.
İyi hoş gidin tabide şimdi onların dediği yere gidecekseniz; para ödeyip rahatsız olduğunuz bir yerde kalacaksınız.Dinlenmek,keyif almak için gideceğiniz yerden mutsuz döneceksiniz.
Onlar sizin dediğiniz yere gelse keza durum onlar içinde geçerli olacak.
Ailem dışında kimse ile tatile gitmem.Gidilmesini tavsiye etmem :)

Tesettürlü bir bayanım son 2 3 yıldır islami konsepli otellere gidiyoruz eşim ve çocuklarımla çokta rahat ediyoruz ama bu yıl eşim bi arkadaşlarıyla beraber ailesiyle yani gidelim dedi eşinide tanıyorum olur tabii dedim..ama şöyle bişey var şimdi..arkadaşın eşide tesettürlü aslında ama bu ailenin yıllardır gittiği bi otel varmış sakin yemekleri lezzetli fakat AÇIK VE YABANCI..kız bana yıllrdır oraya gittikleri için artık bakışlardan rahatsız olmadığını zaten çok kalabalık bi yer olmadığı için rahat olduğunu söyledi ama ben rahatsız olurum o şekilde bi otelde hiç bulunmadım bizde eşimle bi otel bulduk yine islami konseptli güzel bi otel ben orası olsun istiyorum kızlada konuştum ama sanırım o eşinden çekiniyor eşi laf eder diye şeşin bizimkini ikna ederse bana orası da uyar dedi sonrada ..şimdi ne yapacağımızı bilmiyorum onları ikna edip istediğimiz otele gitsek eşi en küçük bişeyi bile memnun kalmayıp laf eder diye çekimser kalıyoruz eşimle onların dediğine gitsek ben rahat olamam offf....ayrı gidin demeyin lütfen çünkü eşimin arkadaşı beraber gidelim ben seni bırakmam diye tutturmuş...siz olsanız ne yapardınız??
Ben cokta takilmazdm giderdim ozgur herkes kimseden rahatsiz olmamalisin

Yanlıs anlamayın ama esınızden ayrı bır yerde vakıt gecırınce neresı tatıl oluyor bunun? Yanı kadınlar , erkekler ayrı gırıyordu anladıgım kadarıyla sızın gıttıgınızde.
Yabancı dedınız o nedır yabancılarda mı varmıs arkadasın baktıgı otelde?
Neden tatil olmasin? Bayan tesetturluyum diyor. Belliki bu sekilde tatili uygun gormus. Belki cok yuzmek istiyor ama yabanci erkeklerin oldugu bir alanda yuzmek istemiyor.
Sirf bu sekilde rahat ediyor diye bunun neresi tatil oluyor diye sormak bence garip. Tesetturlu bircok insan bu sekilde tatil yapiyor. Tatilde illa yapisik gezmek mi gerekir eslerle? Amac stres atmak bence.

Gitmezdim.
Ya şu beraber tatile gitmeyi kim bulmuş.
İyi hoş gidin tabide şimdi onların dediği yere gidecekseniz; para ödeyip rahatsız olduğunuz bir yerde kalacaksınız.Dinlenmek,keyif almak için gideceğiniz yerden mutsuz döneceksiniz.
Onlar sizin dediğiniz yere gelse keza durum onlar içinde geçerli olacak.
Ailem dışında kimse ile tatile gitmem.Gidilmesini tavsiye etmem :)
Çok haklısınız inanın bizde istemiyoruz aslında eşim arkadaşıyla çok sık görüşür böyle bi muhabbet açılmış aynı bölgeye aynı izinle gidileceği için böyle bi durum çıkmış ortaya yokta diyemiyor şimdi ayıp olacak küsecek diye bişey diyemiyoruz.

Bayanlar için olan kapalı havuzlarda veya kadınlar plajında bikini giyiyorum bende kapalıyım ama haşema giymiyorum. Bikini giyebileceğim yerlerde bikini tercih ediyorum. Eşimde istediği yerde denize havuza girer. 5 yıldızlı otellerde de kaldık. Turistlerin yoğun olduğu. Ama beni rahatsız etmiyor yabancılar, rahatım o konuda. Eşim bakacaksa ben yokken de bakar. Ama beraber kolay kolay kimseyle tatile gitmem

Yıllardır islami otellere giden biri olarak ; hem çok saçma fiyatlar hem de af edersiniz ama hiç bir düzene uymayan insanlar yüzünden tövbe ettim.Zaten islami oteller 6-7 bin civarında , ben o fiyata en ala otele gidiyorum. Hiçte öyle dediğiniz gibi bakan , eden olmuyor. Emin olun çok daha güzel bir tatil yapmış oluyorsunuz.

bilmediğim için soruyorum islami otele gidince bikini giyiyormusunuz ayrı yerde? evetse gitmezdim normal otele. ama orada da sadece haşema ile giriyorsanız ne fark eder ki?
Denizler kapalı oluyor , ondan dolayı evet bikini ile girilebiliyor. Zaten ondan sebep kadınlar tercih ediyor.

Back
X