Kararsız kaldım

3+1 iyidir, hazırmış da, geçersiniz ne güzel. sen sözlünü ikna edersin bence :34:
benim hayalimse 1+1 olsun, adama evin içinde benden kaçacak yer bırakmıyım :1:

Büyük evin temizliği bitmez büyük diye misafir yatıya kalır tavsiye etmem

kesinlikle 3+1 e geç derim.allaha şükür başınıza sokacak hazır bir ev vermişlerya sen ona bak hiç bekleme bence .

kesinlikle 3+1 hem büyük hemide sevdiğine erken kavuşturacak niye düşünüyorsun kiiiiiiiiii ahhaha
birde kücük ev iki kişi için yeterli ama ne eşyanı istediğin gibi alırsın nede yarın bir gün bebekleriniz olduğunda of dersin en iyisi büyük ev......
mutluluklar :21:
kararsızlık kadar kötü bişey daha yokmuş:(
annemler de hep onu söylüyolar çocuk olduğunda napcaksınız...
temmuzda düğün yaparız dedi kayınvalidem bu düşünceye o kadar cabuk alıştım ki şimdi daha sonraki tarh içimi sıkıyor:(
Benzer durumlar ysamıstım seninle daha sözlenmemiştik sevgilimin ailesi mevcut evlerini gösterdi ama bu ev 15. kattaydı bende yükseklik korkusu var dedim , baska bir evleri daha vardı o da giriş kat dedim istemedim , sonrasında insanlar ellerindeki para ve kredi çekip 3 artı 1 ev aldılar bize , bende hep küçük ve sitede baktım bastan ama cok kücükler aidatlar cok yüksek sehir merkezine coğunlukla uzaklar vs bu nedenle senin su anda hazırda olan ev gibi bir ev aldırdım temiz bakımlı kocaman bir daire ve evimi inanılmaz cok seviyorum bu nedenle hazırdakini tavsiye ederim
aynennn sölediğin herşeyin ucundan bende yaşıyorum birebir aynı değil belki ama aynı sorunlar aidat -uzaklık vs...vay 2.kat vay 11 kat şimdiden yoruldum ben:(
3+1 iyidir, hazırmış da, geçersiniz ne güzel. sen sözlünü ikna edersin bence :34:
benim hayalimse 1+1 olsun, adama evin içinde benden kaçacak yer bırakmıyım :1:

Büyük evin temizliği bitmez büyük diye misafir yatıya kalır tavsiye etmem

2+1 evi bize pazarlayan adamın ağzındaki tek kelimeydi temizlik derdin olmycak vsvs tamam ama eve hiç bişeklde sığmycam ben:(

kesinlikle 3+1 e geç derim.allaha şükür başınıza sokacak hazır bir ev vermişlerya sen ona bak hiç bekleme bence .

zehra :(o kadar pişmalık yaşıyorum ki...şerifali de 3+1 ev vardı çok güzeldi ben o zamanlr bu konulara fransız olduğum için beğenmedim şimdiki aklım olsa kesinlkle o evi secerdim ne aptalmışım

k.babam aradı...dün gece ağlamışsın dedi...çok üzülmüş hiç bişey senin gözyaşlarından daha önemli değil dedi...
kalbini ikiletme dedi siz (2+1)o evi beğendiniz die ben aldım dedi şimdi kafan karışmasın dedi gerekrse satar eder bişiler yaparız dedi üzülme dedi annenlere söle sen dedi...
nasıl söyleyim ben annemlere ama annem benim için orayı daha uygun buluyo...

bi yanda kendi ailem bi yanda sevgilim bi yanda onun ailesi neden böyle olduki herşey :(

2+1 ev yeni yapılıyormuş madem,ne güzel işte mis gibi pırıl pırıl,sıfır eve gireceksin.
Yeni evliyken küçük ev avantajdır,hem evişi az olur,hem de daha önce demişler,yatıya gelen olmaz.Eşyaları ona göre seçersen gayet güzel sığarsın,rahatça çekip çevirirsin.
Sözlün güvenlik konusunda çok haklı,kapıyı çalan çalana,satıcısı,dilencisi,dolandırıcısı eksik olmuyor,hırsızlık da az değil.

zehra :(o kadar pişmalık yaşıyorum ki...şerifali de 3+1 ev vardı çok güzeldi ben o zamanlr bu konulara fransız olduğum için beğenmedim şimdiki aklım olsa kesinlkle o evi secerdim ne aptalmışım

k.babam aradı...dün gece ağlamışsın dedi...çok üzülmüş hiç bişey senin gözyaşlarından daha önemli değil dedi...
kalbini ikiletme dedi siz (2+1)o evi beğendiniz die ben aldım dedi şimdi kafan karışmasın dedi gerekrse satar eder bişiler yaparız dedi üzülme dedi annenlere söle sen dedi...
nasıl söyleyim ben annemlere ama annem benim için orayı daha uygun buluyo...

bi yanda kendi ailem bi yanda sevgilim bi yanda onun ailesi neden böyle olduki herşey :(

canım boşuna strese sokuyosun kendini,karşında anlaışlı bir kayınpeder ve kayınvalide var..
eşimin babası ya burada oturursunuz yada kendi paranızla kiraya çıkarsınız dedi bize,güya evi oğluna yapmış ama oğluna vermiyo tapusunu,dahası orada oturmasak da kiraya verip kirasını alalım desek kabul etmedi :50:

içinden ne geliyosa nereyi istiyosan orada otur,insanın sonra içine işlio valla :59:

2+1 ev yeni yapılıyormuş madem,ne güzel işte mis gibi pırıl pırıl,sıfır eve gireceksin.
Yeni evliyken küçük ev avantajdır,hem evişi az olur,hem de daha önce demişler,yatıya gelen olmaz.Eşyaları ona göre seçersen gayet güzel sığarsın,rahatça çekip çevirirsin.
Sözlün güvenlik konusunda çok haklı,kapıyı çalan çalana,satıcısı,dilencisi,dolandırıcısı eksik olmuyor,hırsızlık da az değil.
her iki evde sıfır zaten...yatıya gelenim olsun annem babam hep ankaradan gelicekler tek gelsinler ama şu olaylar bi çözülse bide şimdi erken düğün çok cazip geliyo gönlüm diyoki keşke bu iki evde olmasa başka bir ev olsa o kadar utanıyorum ki zamanında burayı beğenip aldırıp şimdide vazgeçtim demek çok utanç verici insan utanıyo çok:(
canım boşuna strese sokuyosun kendini,karşında anlaışlı bir kayınpeder ve kayınvalide var..
eşimin babası ya burada oturursunuz yada kendi paranızla kiraya çıkarsınız dedi bize,güya evi oğluna yapmış ama oğluna vermiyo tapusunu,dahası orada oturmasak da kiraya verip kirasını alalım desek kabul etmedi :50:

içinden ne geliyosa nereyi istiyosan orada otur,insanın sonra içine işlio valla :59:

ya kesinlikle maşallah:nazar:çok sanlsıyım çok anlayışlılar ev mev aslında faso fiso huzur mutluluk en önemlisi:(
bakalım akşam sözlüm konuşucam bu olayı çözücem dedi merakla akşamı bekliyorum heycandan buz kestim hiç bir şeye kulak asmayım istiyorum kendi bildiğimi okuym ama tecrübeler dinlenilmeyen sözlerin sonu...aileler arasında kalmak:(

bence de büyük sözü dinleyin. hazır ev var madem geçin oturun

canım hafta sonunu bekliyorum sabırla...3+1 olan daireye gidicekler görüşmeler yapılcak vs hayırlısı olsun bakalım çok heycanlıyım:6:

ben olsam 2 arti 1 i tercih ederdim
guvenlikli sosyal tesisli sitede yasamak cok daha avantajli
zaten 2 kisisiniz 2 odaya cok rahat sigarsiniz.
ev ne kadar buyurse sen o kadar fazla esya alip gene evi dolduruyorsun cok farki olmuyor aslinda.
annemin eski evi 140 metrekareydi 3 oda baya tikis tikistik , sonra cok daha buyuk bir eve gectiler 4 oda bir gelisme olmadi daha buyuk eve daha cok esya aldilar isi cogaldi .

ne güzel kendi evine oturcaksın bu büyük bir avantaj bence nolursa olsun hiç sıkılmaya üzülmeye değmez.

Şimdiki eşyalara bilmem hiç bakma fırsatın oldu mu hep büyük büyükler küçük evlere inan sığdıramazsın ya da hep eşya bakarken boyu enini ölçe ölçe alırsın evim küçük sığmaz diye. Oysaki geniş ev olsa sadece fonksiyonelliğine ve rengine vs bakarsın. Evine eşylarını da ona göre alırsın.

Site olan evlerin aylık giderleri çok daha fazla olur apartmana göre; tamam sosyal tesis vs güzel bir şey ama... bunun her ay üstesinden gelebilcek misiniz?

3+1 ev güvenliği yok diyorsun; ama onun da çaresi var şimdi hazır güvenlik paketleri filan var 7 aşamalı vs hırsız için; ben radyo dinlerken hep reklamlarına denk geliyorum. 3+1 eve geçip eve güvenlik paketi alırsınız olur biter =)) Bence bu önerimi bir de sözlünle konuş eminim daha etraflıca düşünmeye başlayacaktır 3+1 evi.

ben olsam 2 arti 1 i tercih ederdim
guvenlikli sosyal tesisli sitede yasamak cok daha avantajli
zaten 2 kisisiniz 2 odaya cok rahat sigarsiniz.
ev ne kadar buyurse sen o kadar fazla esya alip gene evi dolduruyorsun cok farki olmuyor aslinda.
annemin eski evi 140 metrekareydi 3 oda baya tikis tikistik , sonra cok daha buyuk bir eve gectiler 4 oda bir gelisme olmadi daha buyuk eve daha cok esya aldilar isi cogaldi .
söylediğin şey çok doğru kazandıkça harcarsın gibi ev büyüdükçe eşya çoğalır;)
en sevmediğim şeyde üst üste olmaktır rahat ferah istiyorum:S2+1 in balkonu da yok o beni çok düşündürüyor yani aslında var da minicik masa musa töbe atılmaz oraya hafta sonunu bekliyoruz heycanla :18:
ne güzel kendi evine oturcaksın bu büyük bir avantaj bence nolursa olsun hiç sıkılmaya üzülmeye değmez.

Şimdiki eşyalara bilmem hiç bakma fırsatın oldu mu hep büyük büyükler küçük evlere inan sığdıramazsın ya da hep eşya bakarken boyu enini ölçe ölçe alırsın evim küçük sığmaz diye. Oysaki geniş ev olsa sadece fonksiyonelliğine ve rengine vs bakarsın. Evine eşylarını da ona göre alırsın.

Site olan evlerin aylık giderleri çok daha fazla olur apartmana göre; tamam sosyal tesis vs güzel bir şey ama... bunun her ay üstesinden gelebilcek misiniz?

3+1 ev güvenliği yok diyorsun; ama onun da çaresi var şimdi hazır güvenlik paketleri filan var 7 aşamalı vs hırsız için; ben radyo dinlerken hep reklamlarına denk geliyorum. 3+1 eve geçip eve güvenlik paketi alırsınız olur biter =)) Bence bu önerimi bir de sözlünle konuş eminim daha etraflıca düşünmeye başlayacaktır 3+1 evi.

Allah'a ne kadar şükretsek az biliyorum...çok şükür evimiz olucak kira derdimiz olmycak 2+1 söylediğin gibi kira öder gibi aidat ödemek zorunda kalıcaz o bizi zorlar tabi...şunu bile düşündük boştan yere vereceğimiz aidat parasına ayda bi kez 2 günlük tatillere çıkarız...

ben böyle çok üzülünce sözlümün ailesi sağolsun hafta sonu 3+1 olan yapının sahipleryle görüşmeye gidicekler isteklerini söylycekler şartları vs anlaşablrlerse bakıcaz artık sakin olmaya rahat olmaya çalışıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah...

zaman ayırıp okuyp cevap yazdığınız için teşekkür ederim...

arkadaşım bir kere baştan 1-0 galipsin,inşallah da hep böyle gider..

eşinin ailesinin yaklaşımı çok güzel..

ve ben olsam yerinde eğer eşinin ailesini 3+1 evi almak kasmayacaksa madden ben 3+1'i tercih et

derim..

benim evim küçük (gerçi evimde değil ya neyse),inan çok zorluğunu yaşıyorum..ki daha çocuk yokken..

ayrıca ayrı şehirlerde bir ilişki yürütmenin de zorluğunu çok iyi bilirim..

şimdiden mutluluklar dilerim..

noree yi dinle derim çok doğru söylüyor

anne baba sözü dinlemek çok güzel ancak bir yuva kuruyorsunuz.içinde oturacak olan müstakbel eşin ve sensin.bu nedenle onun fikrini ön planda tutmalısın..
ayrıca 3+1 yada 2+1 seçimini en başta yapacaktın..neyse yanılmış olabilirsin ama bana sorarsan anne ve babanın fikrini ciddiye al ancak bunu çok fazla dile getirme.sonra nişanlın anne ve babana takmasın.
eğer zor olmayacaksa madem daha fazla ayrı kalmak istemiyorsunuz;2+1 ev bitene kadar 3+1 'de oturun

noree yi dinle derim çok doğru söylüyor
kesinlikle tecrübe çok önemli...inşallah hakkımızda en hayırlısı olur
anne baba sözü dinlemek çok güzel ancak bir yuva kuruyorsunuz.içinde oturacak olan müstakbel eşin ve sensin.bu nedenle onun fikrini ön planda tutmalısın..
ayrıca 3+1 yada 2+1 seçimini en başta yapacaktın..neyse yanılmış olabilirsin ama bana sorarsan anne ve babanın fikrini ciddiye al ancak bunu çok fazla dile getirme.sonra nişanlın anne ve babana takmasın.
eğer zor olmayacaksa madem daha fazla ayrı kalmak istemiyorsunuz;2+1 ev bitene kadar 3+1 'de oturun

canım söylediğin şeyleri inan bende düşündüm (anne baba takma durumu)

çok iyiler maşallah ama insan düşünmeden edemiyo falza sölemekte zarar verir bende senin gibi düşünüyorum

inşallah huzursuzluk olmadan en hayırlısı olur hakkımzıda

kesinlikle tecrübe çok önemli...inşallah hakkımızda en hayırlısı olur

canım söylediğin şeyleri inan bende düşündüm (anne baba takma durumu)

çok iyiler maşallah ama insan düşünmeden edemiyo falza sölemekte zarar verir bende senin gibi düşünüyorum

inşallah huzursuzluk olmadan en hayırlısı olur hakkımzıda

arkadaşım merhaba...
var mı bir gelişme???
sana şunu söylemek istiyorum ama sakın yanlış anlama.
bir sürü hayal bir sürü umudun var biliyorum,inşallah da hepsi gerçekleşir..
tavsiyem nişanlının ailesini zor durumda bırakmadan gönlün ne istiyorsa onu yap..
ben aptallıklar yaptım,üzüldüm üzülüyorum
başkalarıda da üzülsün istemem..
dediklerimi lütfen yanlış anlama...

Son düzenleme:
Ben olsam 3+1 evi seçerdim canım...

hem anne babaların bildiği birşey vardı genelde seçimlerinde haklıdırlar..

hazır eve geç otur,fazla da uzamaz hem uzaklık zor..

umarım ikinizinde mutlu olacağı bi sonuç olur...

arkadaşım merhaba...
var mı bir gelişme???
sana şunu söylemek istiyorum ama sakın yanlış anlama.
bir sürü hayal bir sürü umudun var biliyorum,inşallah da hepsi gerçekleşir..
tavsiyem nişanlının ailesini zor durumda bırakmadan gönlün ne istiyorsa onu yap..
ben aptallıklar yaptım,üzüldüm üzülüyorum
başkalarıda da üzülsün istemem..
dediklerimi lütfen yanlış anlama...
canım benim bunu neden yanlış anlayım kesinlikle haklısın...bu duyguyu çok iyi biliyorum insan kendi yaptığı yanlışlara başkalrı düşmesin üzülmesin istiyor...iyi niyetli iyi kalpli insanlar tabi senin gibi...
sende bunu benim için istiyorsun ben çok mutlu olurum tatlım teşekkür ederim...

değişiklik konusuna gelince 3+1 olan evle ilgili bazı istekleri vardı onu görüşmeye gittiler...anlaşamdılar o evlerini satıcaklar şimdi....

başka yolu yok diyolar yani:(

o ev bir an önce satılırsa 3+1 başka bir ev alınıcak ya da en olmadı 2+1 olan evde olucak karıştı yani:(
Ben olsam 3+1 evi seçerdim canım...

hem anne babaların bildiği birşey vardı genelde seçimlerinde haklıdırlar..

hazır eve geç otur,fazla da uzamaz hem uzaklık zor..

umarım ikinizinde mutlu olacağı bi sonuç olur...

giz09 :) hoşgeldin tatlım...

artık işler değişti gibi zor bir süreç beni bekliyor şu an herşey muallakta :59:

ben çok gerginim:25:

kafam karışık bi değişiğim:(

2+1 ler kutu gibi sirin olsa da bi misafir geldiginde falan zor oluyor, ev sikistepis hale geliyor ayrica kullanmadigin ama Atmak ta istemedigin esyalari koyacak yer bulamiyorsun. hem cocuk olunca illaki 3+1 e gecelim diyeceksiniz, hadi tekrar tasinma fasli...bence 3+1 e gec rahat et hem de esyayi rahat rahat dosersin, 2+1 de esya da kisitli kaliyor

Back
X