- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
bu arada, istemekle kalırsın
ben söylediklerimin arkasındayım merak etme
ben büyük ölçekli/küçük ölçekli servet avcılarına taş atıyorum burda, normal ev hanımlarına değil
sen kendine bak
bi diyosun ki ev hanımları asalak değil, kocaları bilerek alıyo onları
bi diyosun ki herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı
bi karar ver
sen öyle kalmışsın demek kalırım kalmam seni hiçç ilgilendirmez şekerim istersem sabancıyla istersem bir işçiyle evlenirim gönlüm kimi isterse ona giderim sende böyle bana laf yetşitimiye devam edersin pot kırdın şimdi toprlamaya çalış bakalım .
tüm konuyu okuyamadım ama bişeyler paylaşmak istedim..
güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter demişler..
bende zengin bi ailenin kızıydım..zamanında yatımız katımız herşeyimiz vardı.özel şöförlü arabalarda gezdim..kimsenin girdiği denizlere girmezdik yatla açılıp en güzel koylarda biz yüzerdik..çok lüks marka arabalardan başka arabaya binmedim.üniversiteyken hemen altıma arabam çekildi tek başıma öğrenci evinde lüks içinde yaşadım v.b.
sonra babamın işleri bozuldu annemle ayrıldılar..eve bi kuruş vermedi kardeşimin çalıştığıyla geçindik zar zor okulumu bitiridim..lüks öğrenci evi lüks araba hepsi gitti..ama hiç gocunmadık.çünkü her türlü duruma alışık büyüdük..annem saolsun.paradansa huzurla yenen bi lokma ekmeğin önemli olduğunu bilerek büyüttü bizi..
eşim memur, aşık olduk evlenmeye karar verdik bir an bile düşünmedim ben memur maaşıyla nasıl geçinirim diye..şimdi Allah'a şükür arabamız da var düğünde takılanlardan..bende kpssye hazırlanıyorum bende işe girince inşallah herşey daha güzel olucak..tatilimize de gidiyoruz yemeğe de ille herşeyin en lüksünü yaşamana gerek yok..yeri gelir kır pidecisine gideriz biz kocamla onunla bile mutlu oluruz..
konu sahibi arkadaşım yaş 27 demişsin bu sene evlenmeden önce gayet kpssye girip memur olabilirsin eşinin ve senin aldığınla elbet geçim yapılır..ben 28 yaşındayım bende uğraşıyorum şuan..
eşim değil memur belediye de çöpçü de olsa evlenirdim..hem madem böle kriterlerin vardı yazık değil mi o adamı 4 senedir oyalıyosun..
önemli olan mal mülk,para,lüks yaşamak değil..en önemlisi evdeki huzur işte mutluluk budur=))
burda ağlıyan sensin ben değil
kızlar ben çıkıyorum eve gidiyorum kendinze cici bakın :79:
tüm konuyu okuyamadım ama bişeyler paylaşmak istedim..
güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter demişler..
bende zengin bi ailenin kızıydım..zamanında yatımız katımız herşeyimiz vardı.özel şöförlü arabalarda gezdim..kimsenin girdiği denizlere girmezdik yatla açılıp en güzel koylarda biz yüzerdik..çok lüks marka arabalardan başka arabaya binmedim.üniversiteyken hemen altıma arabam çekildi tek başıma öğrenci evinde lüks içinde yaşadım v.b.
sonra babamın işleri bozuldu annemle ayrıldılar..eve bi kuruş vermedi kardeşimin çalıştığıyla geçindik zar zor okulumu bitiridim..lüks öğrenci evi lüks araba hepsi gitti..ama hiç gocunmadık.çünkü her türlü duruma alışık büyüdük..annem saolsun.paradansa huzurla yenen bi lokma ekmeğin önemli olduğunu bilerek büyüttü bizi..
eşim memur, aşık olduk evlenmeye karar verdik bir an bile düşünmedim ben memur maaşıyla nasıl geçinirim diye..şimdi Allah'a şükür arabamız da var düğünde takılanlardan..bende kpssye hazırlanıyorum bende işe girince inşallah herşey daha güzel olucak..tatilimize de gidiyoruz yemeğe de ille herşeyin en lüksünü yaşamana gerek yok..yeri gelir kır pidecisine gideriz biz kocamla onunla bile mutlu oluruz..
konu sahibi arkadaşım yaş 27 demişsin bu sene evlenmeden önce gayet kpssye girip memur olabilirsin eşinin ve senin aldığınla elbet geçim yapılır..ben 28 yaşındayım bende uğraşıyorum şuan..
eşim değil memur belediye de çöpçü de olsa evlenirdim..hem madem böle kriterlerin vardı yazık değil mi o adamı 4 senedir oyalıyosun..
önemli olan mal mülk,para,lüks yaşamak değil..en önemlisi evdeki huzur işte mutluluk budur=))
kim ağladı çok güzel bayan ahahahah ağlayan sensin sabahtan beri bir cevap veremedin bana doğru düzgün espri yapıyorum ben heeyyyy uyan artık yani sizde olmasanız kime güleceğim ben ya .
allahım sen sabır ver
sabahtan beri ağlamıyormusun aldatıldım, kalbi kırık insana ne biçim davranıyosunuz diye
sen muhendıs olmus laf yetstırıosn bnde tasarımcı olmus laf yestrıormverir verir sen merak etme kimsenin parasına ihtiyacım yok çok şükür okudum mühendis oldum çok kıskandım arkadaşı evliyim mutluyum deyip bana burdan laf yetiştirmeye çalşıyor dedikodu yapıyor hep böyle bir hayata özenmişimdir işte bende evde oturayım sürekli evlenip nete gireyim kızın birine laf yetiştirmeye çalşayım ah aha özlediğim hayat işte bu.
sen muhendıs olmus laf yetstırıosn bnde tasarımcı olmus laf yestrıorm
:)
ben ewden calısabılırm sen napabılırsın.
nıce muhendıs bosta bnm yarım kadar maas alıolar ...
bnmde kımsenn parasına ıhtıyacım yok ıhtıyac degıl bu ıstedgm an ıstedgm yerde senn hayal edemıcegn maasla ıs bulabılıorm.
sen muhendıs olmus laf yetstırıosn bnde tasarımcı olmus laf yestrıorm
:)
ben ewden calısabılırm sen napabılırsın.
nıce muhendıs bosta bnm yarım kadar maas alıolar ...
bnmde kımsenn parasına ıhtıyacım yok ıhtıyac degıl bu ıstedgm an ıstedgm yerde senn hayal edemıcegn maasla ıs bulabılıorm.
ağlamak mı bu oluyor siz aldatıldım diye kıskanç yakıştırması yaptınız sizi ksıkandım evet sizin gibi güzel bir kadın olamıyorum ne yapayım çok istiyorum evlenemiyorumda yazık bana şakamısın sen ya
bende hukuk okudum, bende laf yetiştirmek istiyorum :44:
ahaha hatun şimdide benle diplolma yarıştırıyor ben evden hiç çalışamam haklısın para önemli değil benim için canım etiketim senden üstün bunu söylettrme bana .
tabi
para önemli değil, önemli olan miktarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?