kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

tüm konuyu okuyamadım ama bişeyler paylaşmak istedim..
güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter demişler..
bende zengin bi ailenin kızıydım..zamanında yatımız katımız herşeyimiz vardı.özel şöförlü arabalarda gezdim..kimsenin girdiği denizlere girmezdik yatla açılıp en güzel koylarda biz yüzerdik..çok lüks marka arabalardan başka arabaya binmedim.üniversiteyken hemen altıma arabam çekildi tek başıma öğrenci evinde lüks içinde yaşadım v.b.
sonra babamın işleri bozuldu annemle ayrıldılar..eve bi kuruş vermedi kardeşimin çalıştığıyla geçindik zar zor okulumu bitiridim..lüks öğrenci evi lüks araba hepsi gitti..ama hiç gocunmadık.çünkü her türlü duruma alışık büyüdük..annem saolsun.paradansa huzurla yenen bi lokma ekmeğin önemli olduğunu bilerek büyüttü bizi..
eşim memur, aşık olduk evlenmeye karar verdik bir an bile düşünmedim ben memur maaşıyla nasıl geçinirim diye..şimdi Allah'a şükür arabamız da var düğünde takılanlardan..bende kpssye hazırlanıyorum bende işe girince inşallah herşey daha güzel olucak..tatilimize de gidiyoruz yemeğe de ille herşeyin en lüksünü yaşamana gerek yok..yeri gelir kır pidecisine gideriz biz kocamla onunla bile mutlu oluruz..
konu sahibi arkadaşım yaş 27 demişsin bu sene evlenmeden önce gayet kpssye girip memur olabilirsin eşinin ve senin aldığınla elbet geçim yapılır..ben 28 yaşındayım bende uğraşıyorum şuan..
eşim değil memur belediye de çöpçü de olsa evlenirdim..hem madem böle kriterlerin vardı yazık değil mi o adamı 4 senedir oyalıyosun..
önemli olan mal mülk,para,lüks yaşamak değil..en önemlisi evdeki huzur işte mutluluk budur=))

bu arada, istemekle kalırsın

sen öyle kalmışsın demek kalırım kalmam seni hiçç ilgilendirmez şekerim istersem sabancıyla istersem bir işçiyle evlenirim gönlüm kimi isterse ona giderim sende böyle bana laf yetşitimiye devam edersin pot kırdın şimdi toprlamaya çalış bakalım .

asalak değil evet asalak ne demek bunu demen hakarete girer diğer yandan tabikide çalışmalı kendi ayakları sütünde durmalı bunu zaten savunuyorum böyle düşünmeseydim okumazdım hiç ama birisi çalşımıyor diye ona asalak demem yani tarzım değil .

burda ağlıyan sensin ben değil

Konu sahibesi yerinde olsam gerçekten ama gerçekten sevgilimle evlenmezdim. Neden: Çünkü evlenseler bile onu bir şekilde küçümseyecek.
Şimdiden başlamış bile o haller sende...
Diğer zengin adama gelince, onunla kendini sarmaş dolaş hayal edebiliyor musun? Ondan çocuğun olduğunu? Onu dokunup öptüğünü peki?
Bunları düşünemiyorsan ve itici geliyorsa bu hayaller, boşuna yıpratma kendini...
Sana da yazık olur onlara da...

al işte, gerçek bir hikaye
çalışan, çaba gösteren asla altta kalmaz
şimdi bunu yazan arkadaşımız benim babam çok zengindi ben yatlarla geziyordum, şimdi evlendim, çalışmak istemiyorum ama yine yatla gezmek istiyorum diyebilirdi ama bunu yapmamış, hayatla mücadele etmiş, kendini geliştirmiş, okmuş çalışmış ve hiç kimse ona hiçbirşey diyemez, başı dik anlı açık

maryporke:
konuyu kısa özet geceyim .. dört senemi ben bile bile sevgilime verdim çok sevdik birbirimiz ....
maaşımızı birlikte harcadı parasızlık hiç sorun olmadı evlenmeue karar verdik...
istemey geliceklerdi aileme acılacaktımmm ....
işyerinde herkes üstüme cullandı ...
salak dedi ...
zengin biri varken göz göre göre ateşe atıyosun dedi kendini ...
beynimi yıkadılar resmen ....
ailem kabul etmez dedi bu devirde mantık evliliği dediler ...
bi nalık gaflete geldim ..
durup düşündümmm ...
işyerindekilerden değilde sizin gibi tanımadıgım insanlardan akıl alayım dedim ...
nitekim dogru olana karar verdim ...
sevgimden asla vazgecmicemmm ....
sonucta calışırım eşimde calırız ....
otellerde yemek yemektense burda bizim kuyum pide var ordan yerim :):):) sevdiğimle yerimm ...
ben ozel okulda okumadım ...
çoçugumda okumasınn ...
ama eşim evine bir lokma ekmek getirsinn ... aç bırakmasın ....
ben bunda karar kıldımmm

kim ağladı çok güzel bayan ahahahah ağlayan sensin sabahtan beri bir cevap veremedin bana doğru düzgün espri yapıyorum ben heeyyyy uyan artık yani sizde olmasanız kime güleceğim ben ya .

allahım sen sabır ver
sabahtan beri ağlamıyormusun aldatıldım, kalbi kırık insana ne biçim davranıyosunuz diye

allahım sen sabır ver
sabahtan beri ağlamıyormusun aldatıldım, kalbi kırık insana ne biçim davranıyosunuz diye

ağlamak mı bu oluyor siz aldatıldım diye kıskanç yakıştırması yaptınız sizi ksıkandım evet sizin gibi güzel bir kadın olamıyorum ne yapayım çok istiyorum evlenemiyorumda yazık bana şakamısın sen ya

sen muhendıs olmus laf yetstırıosn bnde tasarımcı olmus laf yestrıorm
:)
ben ewden calısabılırm sen napabılırsın.
nıce muhendıs bosta bnm yarım kadar maas alıolar ...
bnmde kımsenn parasına ıhtıyacım yok ıhtıyac degıl bu ıstedgm an ıstedgm yerde senn hayal edemıcegn maasla ıs bulabılıorm.

bende hukuk okudum, bende laf yetiştirmek istiyorum :44:

ahaha hatun şimdide benle diplolma yarıştırıyor ben evden hiç çalışamam haklısın para önemli değil benim için canım etiketim senden üstün bunu söylettrme bana .

nerden çıktı bu şimdi? aldatıldın diye kıskandığını yani...göster nerde yazdım ben

ahaha hatun şimdide benle diplolma yarıştırıyor ben evden hiç çalışamam haklısın para önemli değil benim için canım etiketim senden üstün bunu söylettrme bana .

tabi
para önemli değil, önemli olan miktarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…