- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
acıklama geregı duydum cunku sanırım bnı annesı gbı sandı sasrdım bılgı wermek ıstedım ama haklısın.son msjımdı zaten gereksız
canm sana mesaj attım bakalım anlatabıldımmı cok karısık cunku.
acıklama geregı duydum cunku sanırım bnı annesı gbı sandı sasrdım bılgı wermek ıstedım ama haklısın.son msjımdı zaten gereksız
canm sana mesaj attım bakalım anlatabıldımmı cok karısık cunku.
eğer üniversiteye gitmek yerine belediye kurslarına gitseydin o zaman takdir edilirdin doll tarafından cnm
bedavaya aylarca calıstıgımda oldu alaylılık dıosanbence yetenek önemlidir tasarımda bir çok modacıda bu ülkede alaylıdır ayrıca türkiyeye mal olmuş insanlar ben yeteneği takdir ederim haklısın canım .
hakkaten ya bndekonu sahibesi gittin mi?
senden özür dilerim...konunu mahvettik :26:
hakkaten ya bnde
ama o zaten halletmıs sorununu kızmaz bıze...
bnde ozur dılerım
ben kıyı kıyı baska topıklere dogru uzanıyorum...
bedavaya aylarca calıstıgımda oldu alaylılık dıosan
ayrıca yeteneksız olsam nasıl 1. olurum yada soyledgm frmalarda nasıl calısırım sence.
Ya benım aklıma bısey takıldı
Şimdi lüx restorantlarda yemek yıyemıyen , lux arabası evi olmayan , marka gıyınmeyen ,orta halli işlerde çalışan asgarı ucret alan ama geçinen insanlar '' fakir '' olarak mı görülüyor.. ben bırkaç yazıdan bunu cıkardım..
Şahsen ben Turkıye şartlarında bızım zengın oldugumuzu ( benım zengınlık anlayısım başımı sokacak evım+maaşım ve duzenlı işim ) dusunuyordum da ..
ama bız lux restorantlarda yemek yemıyoruz + marka gıymıyoruz lux arabamızda yok )
zengınlık kavramı mı degıstı anlamadım.
Yoksa Adı geçen sevgili 1000 tl. alıcaksa karısıda calısıcaksa yukarıda saydıgım hayat gayet rahat yasanabılır bu ulkede..
konu sahibesi gittin mi?
senden özür dilerim...konunu mahvettik :26:
hakkaten ya bnde
ama o zaten halletmıs sorununu kızmaz bıze...
bnde ozur dılerım
ben kıyı kıyı baska topıklere dogru uzanıyorum...
Bence zengin olanı seç çünkü diğerini de sevmiyorsun zaten..adına aşk dediğin şey,seni böyle tereddütte bırakmaz..param olmadan yaşarım ama onsuz nefes alamam dersin..seninki alışkanlık,hoşlantı,bağlılık,sevgi adına ne dersen de..parasız çocukla evlendiğinde hep pişman olacaksın hatta gün gelir yüzüne bile vurabilirsin onu seçitğini..bırak o gitsin yoluna sen de lüks içinde yaşa...yazdıklarım ağır oldu biraz kusura bakma lütfen..
yazını tam okumadım baya uzun yazmışsın sadece sana şunu demek için yazayım dedim kalbinde iman sevgisi olanı seç dış görünüş olarak beğenmediysen de mantıken yaklaş ben 3 yıl aşık olduğum kiişiyle görüştüm bana yapmadığını bırakmadı tamda isteme aşamalarına gelmiştik daha okulu yeni bitecekti bense çalışıyordum maaş alıyorum diye kendi kendine ezik duygulara kapılıp hergün beni saçma şeylerle yargılardı ayrıldım bunalıma girdim.ama karşıma öle biri çıktıki ALLAH onu başımdan eksik etmesin arkadaşım tanıştırdı önce telefonla başladık görüşmeye sonra yüzyüze görüştük ilk düşüncem ne itici ne de çekiciydi ama o bana ilk görüşte aşık oldu.önceki görüştüğümden bir kere bile çiçek almamıştım öğrenci parası yoktur hem ne gerek var kuruyacak nasılolsa diyerek kendimi tteselli ederdim ama öle olmuyormuş bir gül bile insanı cezbediyor işte.hiç beni kırmadı çok sabırlı biri hep alttan aldı zamanla ben onu sevmeye başladım çünkü kalbi iyilik ve güzelliklerle doluydu şimdi o muhteşem insanla evliyim.sen ne parası iiçin birini ne de durumu iyi değil ama aşığım dediğin kişiyi ikisini de unut kalbine bak hangisi hayırlısıysa senin için o olur İNŞALLAH 1000 tl de alsa helal paranın peşindeyse o insan ama sana iyi davranıyor kıymetini biliyorsa RABBİM utandırmasın kararında ben kalbi iyi olanı seçtiğim için çok mutluyum ev aldık bizde şu an 1000 tl ile geçinmeye çalışıyoruz kuru ekmekde yesem onun yanında olayım başka bişey istemem çünkü ALLAH korkusu var beni hiç üzmüyor elhamdülillahArkadaşlar hep aynı kişilerden aynı seyleri duymaktan bıktım ....
tanımadığım kişilerden bir ses duymaya ihtiayacım var ...
aşk evliliği...
hayatımda dört senedir biri var .... bir magazaada part tıme calışıyor askere gitti geldi senelelerdir bi gelişme olmadı...
parasızlıktan ne gezebildik ne eglenebildik ne yiyip içebildik ama aşk için alışkanlıklarımız için katlandık....
aileside yurt dısındaydı ... kimi kimsesi yoktu hep birbirimize destek olduk ite kaka bugunlere cabayla geldik...
şimdide evlenelim diyoruz...
full olucak nasipse nisanda sınavları var ... alıp alabilecegi en fazla 1.000 maaş ev kira olucak ve ömür boyu maal sahibi olamıcaz çoçuklarımız iyi bi egitim alamıcak ve alışık oldugum hayatımı devam edemicem .... kıt kanaat geciniz ... ailesi yardım ederiz diyolar sagolsunlar ama ben sürekli babası emekli maaşını cekti annesi bi kılo pirinç vericek yada tursu kurmuş getircek diye beklicem ...ama ben durumu gayet iyi olan bi ailenin kzıyım ve iyi bi şirkette muhasebe mdürüyüm çalıştıgımınla kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum babam herşeyden onemlisi evlenmemi istemicek evi dogru duzgun bi işi yok diye ....
oyuzden hep beklettim...
şimdi gelelim mantık evliliğine ...
calıştıgım iş yerinde 6 senedir biri var .. mühendis son 3 senedir de müdür ....
beni ilk gunden bu yana deli divana seviyoruz ama oyle namazında niyazında iyi ailenin çoçugu ...
( ALLAH gunah yazmasın zayıf ve cırkın biri )
hiç gönül bağlamadım bir gun bile goz ucuyla bakmadımm... asla beni sevmekten vazgecmediii.....
ben velenip gidersem işten çıkmak zorundayım ....
ben gidersemde o bu sehri terki diyar eyliyecek biliyorummm ....
bütün calışanlar gozumun içine bakıyor ömür boyu mutlu olursun seni sevenle evleniceksin bu devirde diyolar ...
bi dediğimi iki etmez ...
benden başka hiç birşeyi düşünmeyen (bu devirde onun gibi biri kalmamıştır kesinlikleee) düzenli bi işi bursada eviii aiyi bi ailesi kardeşleri okumuş ögretmen olmuş polis olmuş bi ailenin çoçuğu ....
biri yakışıklı ve seviyorumm ...
diğeri yakışıklı değil .... ve sadece edebini terbiyesini insanlığını seviyorumm ...
biri zengin değilll hir birşeyi yok garantisi yok...
diğeri duzenli bi maaşı (çok fazla) evi ve şirketin butun herşeyi onun
biri 5 kardeş hiç birinin düzeni yok ..
diğeri tam tersiii....
biri gecimsizlik olursa sevgide saygıda biter elbettt ..
diğeri ömrünün sonuna kadar beni sevicek eminimmm...
şimdi ben kimi seceğimm...
bana demeyin aşk için herşeyi katlanıcaksın işinde çıkar başak bir işte calışırsın ... ben müdürlükten çıkıp nasıl calışabilirim başka bi yerde yaş olmuş 27 .. ve ben çoçuk nasıl yapıcam
çoçuguma kim bakacak aldığım maaşı kreşemi vericem kiramı odicemm ....
ailesinin eline mi bakıcammm ....
şimdi ben kimi secicem ..
davalı döşeli bi ev ...iyi bir gelecek ....
beni seven bi eş ... ve ben onu sevebilecekmiyimm ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?