kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

keşke annem gibi olabilseydin canım iki kişi bir bana cevap veremedniz işte kadın dayanışmanız çok zayıf asalak dedi arkadaşın sana hala ondan destek bekliyorsun işte seni savunuyor diye .

ne ask evlılıklerı gördüm içinde para olmayan ama mutlu olan ne evlılıkler gördüm içinde para olan huzur olmayan. RABBIM HERKESE hayırlı bı evlılıık nasip eylesın ınsallah ama para için birşey yapma para demek hersey değildir para demek huzur demek değildir. bende iyi aile kızıyım parasal yönden şimdi kayın pederin bı tarafını topluyoruz adam bildiğiiniz yiyici ama kocama sarıldım mı butun dertlerım bitiyor herseyım huzur buluyor o an ölsem bile gam yemeyecek halde huzurlu oluyorum bence yürek nasıl rahat edecekse onu sec ama parasız dersın bır iş bulur senden benden iyi olur. ne derler alma mazlumun ahını !!! yanı sevginin hakkına girme sevıyorsan ver cevabını sevmıyorsan sal gitsin.

eğer üniversiteye gitmek yerine belediye kurslarına gitseydin o zaman takdir edilirdin doll tarafından cnm

bence yetenek önemlidir tasarımda bir çok modacıda bu ülkede alaylıdır ayrıca türkiyeye mal olmuş insanlar ben yeteneği takdir ederim haklısın canım .
bedavaya aylarca calıstıgımda oldu alaylılık dıosan
ayrıca yeteneksız olsam nasıl 1. olurum yada soyledgm frmalarda nasıl calısırım sence.

Siz konu içinde karşılıklı yazışan arkadaşlar. Bunun ceza sebebi olduğunu biliyorsunuz değil mi?.. Konuyu kendi aranızda geyiğe çevirmişsiniz. Burada msn sohbeti yapmıyorsunuz. Birinin bir sıkıntısı için açtığı konuda çözüm arayışları içinde olmanız gerekirken birbirinize laf söyledim hah en son lafı ben yazdım çabası içerisindesiniz. Bir sorununuz varsa özelden halledin ki konu sahibi ve konuyu okumak isteyen diğer üyelere daha fazla saygısızlık olmasın. Bu yazıma söyleyecek bir şeyi olan da bana özelden yazın. Ayıp artık !

bedavaya aylarca calıstıgımda oldu alaylılık dıosan
ayrıca yeteneksız olsam nasıl 1. olurum yada soyledgm frmalarda nasıl calısırım sence.

tamam çalış birşey demedimki ben sana sen diyorsun sen mühendisim diye geçinme benim paramın yarısını alırsın anca vs vs ben sana yeteneksiz mi dedim hayretbirşey ya ne alıngansın sen önce ben çirkin değilim diye atladın şimdide benim diplomam senden üstün diyorsun bende değil diyorum tükiye gerçği etiket meselesi işte ona bakarsan alaylı iş adamlarıda çok para alıyor kazanıyor benden üstün olduğunu göstermez bu öyle olmasaydı zaten beni ne doktorlar mühendisler istedi deyişi türkçemize girmezdi canım benim .

Ya benım aklıma bısey takıldı
Şimdi lüx restorantlarda yemek yıyemıyen , lux arabası evi olmayan , marka gıyınmeyen ,orta halli işlerde çalışan asgarı ucret alan ama geçinen insanlar '' fakir '' olarak mı görülüyor.. ben bırkaç yazıdan bunu cıkardım..

Şahsen ben Turkıye şartlarında bızım zengın oldugumuzu ( benım zengınlık anlayısım başımı sokacak evım+maaşım ve duzenlı işim ) dusunuyordum da ..
ama bız lux restorantlarda yemek yemıyoruz + marka gıymıyoruz lux arabamızda yok )
zengınlık kavramı mı degıstı anlamadım.
Yoksa Adı geçen sevgili 1000 tl. alıcaksa karısıda calısıcaksa yukarıda saydıgım hayat gayet rahat yasanabılır bu ulkede..

Biliyo musun bunu ben de düşündüm... Yani ben de marka giyinmiyorum lüks lokantalarda yemek yemiyorum annem çalışmaz ama evimiz var arabamız var(öyle lüks değil orta hal) okuyorum çok şükür babam da para veriyor baya istediklerimi alıyorum bunlar bana zenginlik geliyor valla ne yalan söliim ben de zenginim bana göre

Kader derler .... Seçim senin aslında. ömrü hayatını şekillendireceksin. Önemli olan bir ömür boyu mutlu olmak. Huyunu suyunu sevmek. Anlaşmak.
Karşılaştırma yapmışın. sırf para için şimdi sevdiğini terk edersen bud auygun olmaz.
şimdiki sevdiğinle evlenirsem.... ilerde dersin şimdiki sevgiline beni ne müh. istedi varmadım ah ah akılsız kafam. :))
bunu demeyeceksen şimdiki sevdiğin adamla evlen.

ama aşk bitti alışkanlık başladı ben hayatımı düzenli olmasını istiyorum diyorsan iş yerindeki adamı seç.
Aşk karın doyurmuyor. ama sevgisizde evlilik yürümez. çok ayrıntılı enine boyuna düşenmen lazım. sevdiğin adamlada ortak birşeyler yap. bak bakalım gözlerinin içine ilerde onun kucağında bebeğini görmek seni mutlu ediyor mu ... ilerde sana güzel bir eş olur mu... seni kim mutlu edecek ... mantık olan bu bence....

ben hep severek evlenmek istedim. Mantığıma yatan olmamıştı sevmeyi sevilmeyi bekledim. Şimdi dönüp seçimlerime bakıyorum. Su yolunu buluyor sonuçta seni pişman etmeycek. Senin seçim bence çirkin adamdan yana olacak bunu sezdim. gitmek istiyorsun ... sevseydin böyle bir seçim yapmak zorunda olmazdın. nice mantık evliliği yapanlar sonra pişman oldular.

Dua et inşallah seçimlerin seni pişman etmesin.

Son düzenleme:
facede neymiş twitter da neymiş ....
google guzel sözler yazıyosun
bir sayfaya tıklıyosun ...
onlarca sozu kopyalayıp yapıştırıyosun ...
face ne twitter a ...
güya duyguların düşüncelerin oluyorrr .....
ve arkadsların
yorum yapıp begeniyor ...
100 lerce tanıdıgın var ama bir tanesiyle dertleşemiyorsun ...
burda tanımadıgım insanlardan ...
benden yasca küçük olsada
dostca akıl adlım ...
hiç çıkarı menfati olamasına ragmen ...
kimdi derdin dert değil dedi ...
kimi utandırdı beni...
ama hepsi aklımı basşıma getirdi ....

Bence zengin olanı seç çünkü diğerini de sevmiyorsun zaten..adına aşk dediğin şey,seni böyle tereddütte bırakmaz..param olmadan yaşarım ama onsuz nefes alamam dersin..seninki alışkanlık,hoşlantı,bağlılık,sevgi adına ne dersen de..parasız çocukla evlendiğinde hep pişman olacaksın hatta gün gelir yüzüne bile vurabilirsin onu seçitğini..bırak o gitsin yoluna sen de lüks içinde yaşa...yazdıklarım ağır oldu biraz kusura bakma lütfen..

bkt00: oncelikle teşekkür ederim ...
ama birlikte oldugum insanla sadece çok lüx bi hayatım olamıcak ....
bazı seylerden vazgcmek zorunda kalıcamm ...
ama sevdiğim içinn ... katlanıcamm ...
ikimizde calışıcak bu devirde 2.000 bi bizmi gecinemicez...
az kalsın yurt dısında tatil 3 katlı ev .. araba ve neler neler için ...
vazgecektim aşkımı paraya satıcaktım ....

ama yataga girdiğimde o adamın suratına hep igrenerek bakmaktansa ...
sevdiğimiz gözlerine huzurla bakmak en güzelii...
bi arkadaş bana burda yatagını paramı ısıtıcak demişti ....
çok utandımm ...
oyuzden aşkk kazandıı ...

yazını tam okumadım baya uzun yazmışsın sadece sana şunu demek için yazayım dedim kalbinde iman sevgisi olanı seç dış görünüş olarak beğenmediysen de mantıken yaklaş ben 3 yıl aşık olduğum kiişiyle görüştüm bana yapmadığını bırakmadı tamda isteme aşamalarına gelmiştik daha okulu yeni bitecekti bense çalışıyordum maaş alıyorum diye kendi kendine ezik duygulara kapılıp hergün beni saçma şeylerle yargılardı ayrıldım bunalıma girdim.ama karşıma öle biri çıktıki ALLAH onu başımdan eksik etmesin arkadaşım tanıştırdı önce telefonla başladık görüşmeye sonra yüzyüze görüştük ilk düşüncem ne itici ne de çekiciydi ama o bana ilk görüşte aşık oldu.önceki görüştüğümden bir kere bile çiçek almamıştım öğrenci parası yoktur hem ne gerek var kuruyacak nasılolsa diyerek kendimi tteselli ederdim ama öle olmuyormuş bir gül bile insanı cezbediyor işte.hiç beni kırmadı çok sabırlı biri hep alttan aldı zamanla ben onu sevmeye başladım çünkü kalbi iyilik ve güzelliklerle doluydu şimdi o muhteşem insanla evliyim.sen ne parası iiçin birini ne de durumu iyi değil ama aşığım dediğin kişiyi ikisini de unut kalbine bak hangisi hayırlısıysa senin için o olur İNŞALLAH 1000 tl de alsa helal paranın peşindeyse o insan ama sana iyi davranıyor kıymetini biliyorsa RABBİM utandırmasın kararında ben kalbi iyi olanı seçtiğim için çok mutluyum ev aldık bizde şu an 1000 tl ile geçinmeye çalışıyoruz kuru ekmekde yesem onun yanında olayım başka bişey istemem çünkü ALLAH korkusu var beni hiç üzmüyor elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…