- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
olabilir ben istiyorum valla sabancının oğlu olsa fena olmaz
ama bunu herkez sen ben gibi düşümüyor insanlar şu açıdan bakamıyor işte diyemiyor ben ya kız olmasaydım erkek olsaydım sevgilim beni eş olarak istemeseydi ne olurdu :44: ama akıl arayanlar elbet doğru yolu bulurlar..
benimde diğer zengin müdür mü diye bir secenegim olmasaydı ...
suanda yasadığım ilşkimde mantık evliliği gibi ...
eger calışıp birlikte basaracagımızı dşünebilirsek ve birbirimize güvenirsek ...
buda bir nevi mantık evliliğidir ....
sen sanslıymışın kiii sevebilecgin hali vakti yerinde biriyle yuva kurmusun ...
ama ben odamla kendimi 6 snedir yanayana düşünmedimm ...
iyikide düşünmemeişimm ...
dmekki oyle paraya falanda dğşkün biri değilimmm..
olsaydım çoktan evet der... evlenirdim ...
sadce kanıma giren iş arkadaşlarım olduuu ....
adamın 3 katlı havuzlu evinden fotografla geldiler beynimi yıkadılar....
çok şükür Rabbime .....
ben dogru olana karar verdimm ...
sabancının oğluda seni istiyormu ama acep?
benim sevgilimde oyle dedi...
zeynep kendini benim yerime koyy ...
bi kzı seviyosun ve araban yok diyeee alamıyorsun ...
ne kadar calışırsam calışayım tek başım yapamam dedi...
hadi ben senden istesem yapabilrmisin demişti ....
evi olayan hiç kimse evlenmesin ozaman ...
analarımızın babalarımızın hep yatları katlarımı varmış
sıfırdan bi hayat kurmuş çoğuu :):):):)
sabancının oğluda seni istiyormu ama acep?
yok hepsini düşündümmm ....
ben burdan çıksam bile bir iş bulurum muhasebeci olarak nereye başvursam iyi bir referansım var ... ve muhasebyle ilgili bilg birikimimde var ..
en kötüsü alacagım 1.000 eşimde calışıcak 1.000 alıcak 2.000 500 kira ödesem 1.500 milyarla yatırım olmaz ama gecine bilrim ...
ne bileyim parfume 200 milyon vercegime 200 elektrik su faturamı öderimm ....
kuaföre gidecegime kendim yaparımmm ...
sevdiğim yeterki çalışşsın evine ekmek parası getrsin utandırmasın ...
alışverişi çok seviyorummm ...
ama senelerce yetecek kadar ayakkabım elbisem var ...
kardeşim evli oda diyoki evlenince 2. bir tişortu alamıyorsun...
evlenince çok işine yarıcak...:):):):)
tatile gitmeyi veririz ...
1 gece 2 gun tatil koyleri herşey dahil 120 lıra kusadasında nefsimizi köreltiriz ...
parise gidecegime
kuşadasına giderim ...
orayada gidemezsem babamların yazlıgına giderimm ....
bbilmem ki ister mi herkes tatil ister yani iyi şeyler ister bence konuşmak için konuşuyorsun .
bbilmem ki ister mi herkes tatil ister yani iyi şeyler ister bence konuşmak için konuşuyorsun .
Canim kim dedi benim esimin halinin vaktinin yerinde oldugunu
Benim ailemin durumu iyidir elhamdulillah..
Ben annemin evinde hic sknti cekmemistim bu zamana kadar..
simdi de soyle diyim gelecege en ufak bir yatirim yapamiyoruz ama kendi kendimize geciniyoruz..
Turkiyeye gelme zamanlari bizim icin bir kriz mesela..
Resmen gocuruyor insani (Amerika'da yasiyorum ben )
Ama herseyimiz var cok sukur.. Sadece gelecek yatirimimiz yok.. Ama esim her ne kadar istemese de ailem ara sira bana bir bahaneyle harclik gonderir.. ama esim dokunmaz o paraya..
Ben okula gitmek istedim , master yapmak istedim ama yapamadim dusun.. Usteleseydim esim ne yapar ne eder yaptirirdi bana ama ben durumumuzu bildigimden ustelemedim..
Ailem artik cok bekledigime karar verdi falan.. Biseyler falan bunlar anladi bizim durumumuz olmadigini ve simdi ailem oduyor master ucretimi mesela.. esimin gonlu yine razi degil ama baktiki benim evde oturmaktan psikolojim bozuluyor.. razi oldu o yuzden.
Mesele para degil tabiki.. senin paraya duskunlugunden de boyle birsey demiyorum ben ama inanki cok zor .. benim ailem oyle cok cok zengin degil.. ama iyiler idare ederiz.. ona ragmen ben cok zrlandim baslarda.. hala daha da bazen zorlaniyorum.. ki ben bunalima girince direk para harcamayip rahatlardim..
Yani senin kalbin verdigin kararla rahatsa ve sen kendine guveniyorsan insaallah hersey guzel olur senin icin..
canım zaten turkiyede kimin durumu cok iyi kim hersene cok luks yerlerde tatil yapıyorki yeri geliyor kuafore gidiyoruz yeri gelince aman dur simdi gitmiyim kendim yapıyım sacımı basımı diye para tutuyoruz onemli olan yanında sevdigin adamın olması evine ekmegini getirdikten sonra gerisinin ne onemi varkisen zengin kisiyle evlensen sonra hep bir kesken olur unutma ilk once duygularını sonra mantıgını kullan..
benimde tanıdıgım biri vardı durumu gayet iyi arabası evi var maası cok iyiydi ama bende tık yok:44: hoslanmadım istersen dedim dunyanın en zengini ol benim icimde sana bir kıpırdama yoksa gerisi bos.. umarım sende verdigin karardan pismanlık duymazsın hayırlısı olur sizin icin
sana katılıyorum carrıe ama benm esım benım calısmamı ıstemıo bııomusn ben hep tekstıl tasarımcılıgı yaptım o ortamıda esım bılıo oda tekstılcı o yuzden ...bnde ewden calısıcam ıs gelıyo ama bı turlu baslamadım.güzel yaşamak emek ister, yoksa sadece bir asalak olunur
güzel yaşamak emek ister, yoksa sadece bir asalak olunur
bende oyle ...
rahat buyumusuz zorluk cekmemişiz....
herşeyi alabilmişiz ...
cevremizden hiç eksiklenmemiş ...
makyaj malz marka ayakkabılar ...
evlenincede boyle olmaıcagını düşünüp ilk başta kendi kendimizi mutsuz ediyoruz ....
ama aşk sevgi fedakarlık isterrr ...
ben bu fedakarlıga hazırımmm ....
sana katılıyorum carrıe ama benm esım benım calısmamı ıstemıo bııomusn ben hep tekstıl tasarımcılıgı yaptım o ortamıda esım bılıo oda tekstılcı o yuzden ...bnde ewden calısıcam ıs gelıyo ama bı turlu baslamadım.
ama eger mecbur kalsam calsırdım. o ıstemesede ya bısıler ıstıosan verceksın bncede...
sana katılıyorum carrıe ama benm esım benım calısmamı ıstemıo bııomusn ben hep tekstıl tasarımcılıgı yaptım o ortamıda esım bılıo oda tekstılcı o yuzden ...bnde ewden calısıcam ıs gelıyo ama bı turlu baslamadım.
ama eger mecbur kalsam calsırdım. o ıstemesede ya bısıler ıstıosan verceksın bncede...
hayır bana asalak demedıbak arkadaşın sana asalak dedi güvendiğin dağlara kar yağdı gördün mü
bak arkadaşın sana asalak dedi güvendiğin dağlara kar yağdı gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?