kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

herkesin düşüncesi farklı olabilir tabi
ben sadece fikrimi söyledim

Canim kim dedi benim esimin halinin vaktinin yerinde oldugunu
Benim ailemin durumu iyidir elhamdulillah..
Ben annemin evinde hic sknti cekmemistim bu zamana kadar..
simdi de soyle diyim gelecege en ufak bir yatirim yapamiyoruz ama kendi kendimize geciniyoruz..
Turkiyeye gelme zamanlari bizim icin bir kriz mesela..
Resmen gocuruyor insani (Amerika'da yasiyorum ben )
Ama herseyimiz var cok sukur.. Sadece gelecek yatirimimiz yok.. Ama esim her ne kadar istemese de ailem ara sira bana bir bahaneyle harclik gonderir.. ama esim dokunmaz o paraya..
Ben okula gitmek istedim , master yapmak istedim ama yapamadim dusun.. Usteleseydim esim ne yapar ne eder yaptirirdi bana ama ben durumumuzu bildigimden ustelemedim..
Ailem artik cok bekledigime karar verdi falan.. Biseyler falan bunlar anladi bizim durumumuz olmadigini ve simdi ailem oduyor master ucretimi mesela.. esimin gonlu yine razi degil ama baktiki benim evde oturmaktan psikolojim bozuluyor.. razi oldu o yuzden.

Mesele para degil tabiki.. senin paraya duskunlugunden de boyle birsey demiyorum ben ama inanki cok zor .. benim ailem oyle cok cok zengin degil.. ama iyiler idare ederiz.. ona ragmen ben cok zrlandim baslarda.. hala daha da bazen zorlaniyorum.. ki ben bunalima girince direk para harcamayip rahatlardim..

Yani senin kalbin verdigin kararla rahatsa ve sen kendine guveniyorsan insaallah hersey guzel olur senin icin..

bak ne güzel demiş

canım zaten turkiyede kimin durumu cok iyi kim hersene cok luks yerlerde tatil yapıyorki yeri geliyor kuafore gidiyoruz yeri gelince aman dur simdi gitmiyim kendim yapıyım sacımı basımı diye para tutuyoruz onemli olan yanında sevdigin adamın olması evine ekmegini getirdikten sonra gerisinin ne onemi varki sen zengin kisiyle evlensen sonra hep bir kesken olur unutma ilk once duygularını sonra mantıgını kullan..

benimde tanıdıgım biri vardı durumu gayet iyi arabası evi var maası cok iyiydi ama bende tık yok:44: hoslanmadım istersen dedim dunyanın en zengini ol benim icimde sana bir kıpırdama yoksa gerisi bos.. umarım sende verdigin karardan pismanlık duymazsın hayırlısı olur sizin icin

bende oyle ...
rahat buyumusuz zorluk cekmemişiz....
herşeyi alabilmişiz ...
cevremizden hiç eksiklenmemiş ...
makyaj malz marka ayakkabılar ...
evlenincede boyle olmaıcagını düşünüp ilk başta kendi kendimizi mutsuz ediyoruz ....
ama aşk sevgi fedakarlık isterrr ...
ben bu fedakarlıga hazırımmm ....

inşallahhhh .....
inşallahhh...

güzel yaşamak emek ister, yoksa sadece bir asalak olunur
sana katılıyorum carrıe ama benm esım benım calısmamı ıstemıo bııomusn ben hep tekstıl tasarımcılıgı yaptım o ortamıda esım bılıo oda tekstılcı o yuzden ...bnde ewden calısıcam ıs gelıyo ama bı turlu baslamadım.
ama eger mecbur kalsam calsırdım. o ıstemesede ya bısıler ıstıosan verceksın bncede...

güzel yaşamak emek ister, yoksa sadece bir asalak olunur

konu sahibinin durumu başka o bir insanı ne olduğunu bile bile 4 seneden beri ilişki yaşıyor sonra zengin kısmeti çıkınca aaa buna mı varsam acaba diyor bu yanlış bence ben kendi adıma konuşayım kriterlerime uydrumadığım bir insanla çıkmam kimseyede umut vermem
burda birçok ev hanımı var aslalak diyemezsin sen kimseye herkes çalışmak zorunda değil kocası izin vermiyor belki sen nerden biliyorsun yani bana kızıp siğer insanlara toptan asalak deme .

o zaman hic korkma canim..
Bak sen diyorsun iyi bir birikimin var muhasebeyle alakali calisirsiniz cabalarsiniz ikinizde...
sonra birikimde olur ev de olur arabada..
ve bunu hep birbirinize destek olarak yapacaginiz icin birbirinize olan askiniz ve baginiz daha da kuvvetlenir insaallah..
Ben calisamiyorum su anda dusun cunku yasal hakkim yok su anda calismaya burda ogrenci oldugum icin..
Ama bende okul bittikten sonra calismayi dusunuyorum.,. o zaman bizde cok rahata ereriz..
hayirlisi olsun..

bak arkadaşın sana asalak dedi güvendiğin dağlara kar yağdı gördün mü

carriede bunu bence calısmaya imkanı oldugu halde calısmayan ama her istedigimde alınsın diyen bayanlar icin soylemistir ki bence haklılık payı var

Son düzenleme:

mecbur kalınsa insan tabiki çalışmalı
çalışmayacaksada yok biz tatil yapamıyoruz, yok benim çocuğum özelde okuyamıyor demicek

bak arkadaşın sana asalak dedi güvendiğin dağlara kar yağdı gördün mü
hayır bana asalak demedı
durumu olmayıpta calısmayan yatan kadınlardan bahsedıo.
bızım ıhtıyacımız yok esım zaten oglen 12 de gıder 5 te gelır. yogun olmadgı gunler. kendı ısı... bız bu seklde yasamaya karar werdık. bırbırımızı gorebılmek ıcın. hem kıskanclık hemde ben sabah 6 aksam 8 calısıodm . zamanımız olmıcaktı...ama ewden calısacagım zaten suan rehavete kapıldım bı suredır alısma surecı.
asalak degılım eslık gorevımı yapmam esıme yetıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…