- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
tabıkıde yanı adam 3 kurus maas alıo kadı n kredı kartıyla sureklı kuafor su bu o gezıomecbur kalınsa insan tabiki çalışmalı
çalışmayacaksada yok biz tatil yapamıyoruz, yok benim çocuğum özelde okuyamıyor demicek
konu sahibinin durumu başka o bir insanı ne olduğunu bile bile 4 seneden beri ilişki yaşıyor sonra zengin kısmeti çıkınca aaa buna mı varsam acaba diyor bu yanlış bence ben kendi adıma konuşayım kriterlerime uydrumadığım bir insanla çıkmam kimseyede umut vermem
burda birçok ev hanımı var aslalak diyemezsin sen kimseye herkes çalışmak zorunda değil kocası izin vermiyor belki sen nerden biliyorsun yani bana kızıp siğer insanlara toptan asalak deme .
göya ara bozucakEv hanımlarına demedi çalışmayıpta sürekli birşeyler isteyen bayanlara dedi çok komiksin sen yaa
senı herkez anladı ...bir düş yakamdan ya
konuyu nerden nereye çekiyosun
tatil istiyenlere, sabancının oğluyla evlenmek istiyenlerden bahsediyorum ben burda
carriede bunu bence calısmaya imkanı oldugu halde calısmayan ama her istedigimde alınsın diyen bayanlar icin soylemistirki bence haklılık payı var
ya aslak ne demek tabiki ister çalışır ister çalışmaz kadın yani ayrıca o adam onu bilerek almıyor mu yani bilemem artık onun dedğine göre sende o guruba giriyorsun çalışmıyorsun sonuçta evliyken bu arada bencede herkes çalşmalı okumalı kendi ayağının üstünde durmalı kesnlikle meslek sahibi olmalı .hayır bana asalak demedı
durumu olmayıpta calısmayan yatan kadınlardan bahsedıo.
bızım ıhtıyacımız yok esım zaten oglen 12 de gıder 5 te gelır. yogun olmadgı gunler. kendı ısı... bız bu seklde yasamaya karar werdık. bırbırımızı gorebılmek ıcın. hem kıskanclık hemde ben sabah 6 aksam 8 calısıodm . zamanımız olmıcaktı...ama ewden calısacagım zaten suan rehavete kapıldım bı suredır alısma surecı.
asalak degılım eslık gorevımı yapmam esıme yetıo
hayır bana asalak demedı
durumu olmayıpta calısmayan yatan kadınlardan bahsedıo.
bızım ıhtıyacımız yok esım zaten oglen 12 de gıder 5 te gelır. yogun olmadgı gunler. kendı ısı... bız bu seklde yasamaya karar werdık. bırbırımızı gorebılmek ıcın. hem kıskanclık hemde ben sabah 6 aksam 8 calısıodm . zamanımız olmıcaktı...ama ewden calısacagım zaten suan rehavete kapıldım bı suredır alısma surecı.
asalak degılım eslık gorevımı yapmam esıme yetıo
Ev hanımlarına demedi çalışmayıpta sürekli birşeyler isteyen bayanlara dedi çok komiksin sen yaa
göya ara bozucak
:)
üniversıtemı okudum bekarkende calıstım sımdı sukurkı durumumuz ıyı bnm calısmama gerek yok. he kotu olsaydıda asla demzdım bana bunu almıosn bunu yapmıosn dıe kı halada demem. esım ıcınden gelır ıstedıklerımı yapar saolsn.
olabılır herkesın kendı gorusu dıyebılır bnde dıodm onceden sımdı durumum anlattıgım gbı bız bırlıkte zaman gecrmek ıstedık. eger esımde maasla calıso olsaydı belkı o zaman bnde calısrdım.ya aslak ne demek tabiki ister çalışır ister çalışmaz kadın yani ayrıca o adam onu bilerek almıyor mu yani bilemem artık onun dedğine göre sende o guruba giriyorsun çalışmıyorsun sonuçta evliyken bu arada bencede herkes çalşmalı okumalı kendi ayağının üstünde durmalı kesnlikle meslek sahibi olmalı .
senı herkez anladı ...
bir düş yakamdan ya
konuyu nerden nereye çekiyosun
tatil istiyenlere, sabancının oğluyla evlenmek istiyenlerden bahsediyorum ben burda
allahh herkesın gonlune gore versın. kı verıyodakıskandı seni ya, hem evli, hem çalışmana gerek yok
Bence kadınlar aşk, erkekler mantık evliliği yapıyor genellikle
isterim alla alla ne demek yani herkes ister kriter meselesi sen de keşke benim gibi olsan ya birşey diyorsun ya arkasında dursan yokk ben öyle demedim birşey isteyenlere diyorum ister kadın sana mı sorucak ne istedğini yani adam yapabilir yada yapamaz yani ben isedim diye asalak diyorsan diyebilirsin istedğini .
isterim alla alla ne demek yani .
allahh herkesın gonlune gore versın. kı verıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?