kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

bir düş yakamdan ya

konuyu nerden nereye çekiyosun
tatil istiyenlere, sabancının oğluyla evlenmek istiyenlerden bahsediyorum ben burda

Ev hanımlarına demedi çalışmayıpta sürekli birşeyler isteyen bayanlara dedi çok komiksin sen yaa
göya ara bozucak
:)
üniversıtemı okudum bekarkende calıstım sımdı sukurkı durumumuz ıyı bnm calısmama gerek yok. he kotu olsaydıda asla demzdım bana bunu almıosn bunu yapmıosn dıe kı halada demem. esım ıcınden gelır ıstedıklerımı yapar saolsn.

ya aslak ne demek tabiki ister çalışır ister çalışmaz kadın yani ayrıca o adam onu bilerek almıyor mu yani bilemem artık onun dedğine göre sende o guruba giriyorsun çalışmıyorsun sonuçta evliyken bu arada bencede herkes çalşmalı okumalı kendi ayağının üstünde durmalı kesnlikle meslek sahibi olmalı .

ben sana asalak demedim, açıklama yapmıycam, sen anladın ne demek istediğimi zaten

kıskandı seni ya, hem evli, hem çalışmana gerek yok

olabılır herkesın kendı gorusu dıyebılır bnde dıodm onceden sımdı durumum anlattıgım gbı bız bırlıkte zaman gecrmek ıstedık. eger esımde maasla calıso olsaydı belkı o zaman bnde calısrdım.
ama ben ewden calısabılme durumunda bı meslek sahıbıyım ayrıca 2 meslegım var.
neyse sen anlasıldın

bir düş yakamdan ya

konuyu nerden nereye çekiyosun
tatil istiyenlere, sabancının oğluyla evlenmek istiyenlerden bahsediyorum ben burda

isterim alla alla ne demek yani herkes ister kriter meselesi sen de keşke benim gibi olsan ya birşey diyorsun ya arkasında dursan yokk ben öyle demedim birşey isteyenlere diyorum ister kadın sana mı sorucak ne istedğini yani adam yapabilir yada yapamaz yani ben isedim diye asalak diyorsan diyebilirsin istedğini .

hiç düşünmene gerek yok , mantık evliliği. aşk gerçekten de geçici. evli değilim ama geçiyor be :)

ben söylediklerimin arkasındayım merak etme
ben büyük ölçekli/küçük ölçekli servet avcılarına taş atıyorum burda , normal ev hanımlarına değil

sen kendine bak
bi diyosun ki ev hanımları asalak değil, kocaları bilerek alıyo onları
bi diyosun ki herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı

bi karar ver

allahh herkesın gonlune gore versın. kı verıyoda

verir verir sen merak etme kimsenin parasına ihtiyacım yok çok şükür okudum mühendis oldum çok kıskandım arkadaşı evliyim mutluyum deyip bana burdan laf yetiştirmeye çalşıyor dedikodu yapıyor hep böyle bir hayata özenmişimdir işte bende evde oturayım sürekli evlenip nete gireyim kızın birine laf yetiştirmeye çalşayım ah aha özlediğim hayat işte bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…