- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
maryporke:
konuyu kısa özet geceyim .. dört senemi ben bile bile sevgilime verdim çok sevdik birbirimiz ....
maaşımızı birlikte harcadı parasızlık hiç sorun olmadı evlenmeue karar verdik...
istemey geliceklerdi aileme acılacaktımmm ....
işyerinde herkes üstüme cullandı ...
salak dedi ...
zengin biri varken göz göre göre ateşe atıyosun dedi kendini ...
beynimi yıkadılar resmen ....
ailem kabul etmez dedi bu devirde mantık evliliği dediler ...
bi nalık gaflete geldim ..
durup düşündümmm ...
işyerindekilerden değilde sizin gibi tanımadıgım insanlardan akıl alayım dedim ...
nitekim dogru olana karar verdim ...
sevgimden asla vazgecmicemmm ....
sonucta calışırım eşimde calırız ....
otellerde yemek yemektense burda bizim kuyum pide var ordan yerim :):):) sevdiğimle yerimm ...
ben ozel okulda okumadım ...
çoçugumda okumasınn ...
ama eşim evine bir lokma ekmek getirsinn ... aç bırakmasın ....
ben bunda karar kıldımmm
al işte, gerçek bir hikaye
çalışan, çaba gösteren asla altta kalmaz
şimdi bunu yazan arkadaşımız benim babam çok zengindi ben yatlarla geziyordum, şimdi evlendim, çalışmak istemiyorum ama yine yatla gezmek istiyorum diyebilirdi ama bunu yapmamış, hayatla mücadele etmiş, kendini geliştirmiş, okmuş çalışmış ve hiç kimse ona hiçbirşey diyemez, başı dik anlı açık
sayısal zeka başka birşey galiba o yüzden anlayamadın sen beni
iyice ucuzlastı tarzın bumu etıketın senın..ahaha hatun şimdide benle diplolma yarıştırıyor ben evden hiç çalışamam haklısın para önemli değil benim için canım etiketim senden üstün bunu söylettrme bana .
nerden çıktı bu şimdi? aldatıldın diye kıskandığını yani...göster nerde yazdım ben
iyice ucuzlastı tarzın bumu etıketın senın..
herkes muhendıs olabılır bıraz calısarak pekı herkes sanatla ugrasabılırmı
ya neyse ben memnunum sende memnunsan ne guzel ıste
carrıe ya sana bısı sormam lazm avukatmıssın super oldu bu
üff tamam ya keselim bir sürü şey söyleyip ben öyle demedim bilmem ne ne ksıkanıcam sizi ya sizin aklınız başınızda mı bu ne ya yeter canım sıkılıyor bugün diye muhattab olduğum insanlara bak .
sana cevap verdim sen mühensiliği aşağıladın ya benimde bir mühendis olarak mesleğimi savunmam gerek sanatla uğraşamaz tabi herkes herkes sanatçı olamaz her çizene sanatçı deniliyorsa yani annemde sanatçı çok güzel şeyler dikiyor senelerce kurslarda ders verdi kadın hiç sanatçıyım dediğini duymadım okadar emek verdikten sonra .iyice ucuzlastı tarzın bumu etıketın senın..
herkes muhendıs olabılır bıraz calısarak pekı herkes sanatla ugrasabılırmı
ya neyse ben memnunum sende memnunsan ne guzel ıste
carrıe ya sana bısı sormam lazm avukatmıssın super oldu bu
super ya bılırsın kesn yada cevrende onerebılecegın bı avukat vardr senn ozelden durumumu yazıyım sana eger bılgı werebılırsen sewınırım esım yogun gdemedı avukata henuz en azından akıl almam lazm konu hakkındahukuk okudum ama yurtdışında, denklik dosyamı hazırlıyorum, yakında türkiyedede avukatlık yapacam
super ya bılırsın kesn yada cevrende onerebılecegın bı avukat vardr senn ozelden durumumu yazıyım sana eger bılgı werebılırsen sewınırım esım yogun gdemedı avukata henuz en azından akıl almam lazm konu hakkında
sana cevap verdim sen mühensiliği aşağıladın ya benimde bir mühendis olarak mesleğimi savunmam gerek sanatla uğraşamaz tabi herkes herkes sanatçı olamaz her çizene sanatçı deniliyorsa yani annemde sanatçı çok güzel şeyler dikiyor senelerce kurslarda ders verdi kadın hiç sanatçıyım dediğini duymadım okadar emek verdikten sonra .
okulunu okudum ben unıversıte . kurslar sertıfıkalar 1. lık odulum var ıstanbul capında. her cızen sanatcı deıl tabıkıde. google ıcın calıstım vs. ve bır cok unlu tekstıl frması. prof.fotograf cekımı grafık tasarım moda tasarımı yaptım.yapıyorum.sana cevap verdim sen mühensiliği aşağıladın ya benimde bir mühendis olarak mesleğimi savunmam gerek sanatla uğraşamaz tabi herkes herkes sanatçı olamaz her çizene sanatçı deniliyorsa yani annemde sanatçı çok güzel şeyler dikiyor senelerce kurslarda ders verdi kadın hiç sanatçıyım dediğini duymadım okadar emek verdikten sonra .
hukuk okudum ama yurtdışında, denklik dosyamı hazırlıyorum, yakında türkiyedede avukatlık yapacam
gel yap türkiye seni bekliyor önce kendini savun başkalarının desteği olmadan bunu öğren okay bide birşey söyleyip arkasında durmayı öğren net ol sıkışınca sarhoşsun deme bana isterse yüz kişi desin ben kendimi bildikten sonra sende benim gibi yap bence .
okulunu okudum ben unıversıte . kurslar sertıfıkalar 1. lık odulum var ıstanbul capında. her cızen sanatcı deıl tabıkıde. google ıcın calıstım vs. ve bır cok unlu tekstıl frması. prof.fotograf cekımı grafık tasarım moda tasarımı yaptım.yapıyorum.
evet, türkiye kucağını açtı beni bekliyor, kıskandın mı
evet, türkiye kucağını açtı beni bekliyor, kıskandın mı
acıklama geregı duydum cunku sanırım bnı annesı gbı sandı sasrdım bılgı wermek ıstedım ama haklısın.son msjımdı zaten gereksız7511 boşver, sen picasso bile olsan seni inkar eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?