kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

tebrik ederim canım en doğru kararı vermişsin..aşk karın doyurmuyor derler ama gayet de doyuruyor yanii..gönlü doymayan insanın karnıda doymaz..

kesinlikleee katılıyorummm ...
ve iyide burda bu konuyu açmışım ...
aklım nereme kaçmış benimmm ....
ben akılsızlık etmişimmm ...
iyiki derdimi dinledinizzz

ahaha hatun şimdide benle diplolma yarıştırıyor ben evden hiç çalışamam haklısın para önemli değil benim için canım etiketim senden üstün bunu söylettrme bana .
iyice ucuzlastı tarzın bumu etıketın senın..
herkes muhendıs olabılır bıraz calısarak pekı herkes sanatla ugrasabılırmı
ya neyse ben memnunum sende memnunsan ne guzel ıste
carrıe ya sana bısı sormam lazm avukatmıssın super oldu bu

nerden çıktı bu şimdi? aldatıldın diye kıskandığını yani...göster nerde yazdım ben

üff tamam ya keselim bir sürü şey söyleyip ben öyle demedim bilmem ne ne ksıkanıcam sizi ya sizin aklınız başınızda mı bu ne ya yeter canım sıkılıyor bugün diye muhattab olduğum insanlara bak .

hukuk okudum ama yurtdışında, denklik dosyamı hazırlıyorum, yakında türkiyedede avukatlık yapacam

doll86 danıldı.

sana cevap verdim sen mühensiliği aşağıladın ya benimde bir mühendis olarak mesleğimi savunmam gerek sanatla uğraşamaz tabi herkes herkes sanatçı olamaz her çizene sanatçı deniliyorsa yani annemde sanatçı çok güzel şeyler dikiyor senelerce kurslarda ders verdi kadın hiç sanatçıyım dediğini duymadım okadar emek verdikten sonra .

hukuk okudum ama yurtdışında, denklik dosyamı hazırlıyorum, yakında türkiyedede avukatlık yapacam
super ya bılırsın kesn yada cevrende onerebılecegın bı avukat vardr senn ozelden durumumu yazıyım sana eger bılgı werebılırsen sewınırım esım yogun gdemedı avukata henuz en azından akıl almam lazm konu hakkında

tamam, sen yaz özelden

sen genel olarak mı hep konudışı yazarsın yoksa bugüne özel birşeymi bu?

banlanacam ya senin yüzünden

Son düzenleme:
okulunu okudum ben unıversıte . kurslar sertıfıkalar 1. lık odulum var ıstanbul capında. her cızen sanatcı deıl tabıkıde. google ıcın calıstım vs. ve bır cok unlu tekstıl frması. prof.fotograf cekımı grafık tasarım moda tasarımı yaptım.yapıyorum.

gel yap türkiye seni bekliyor önce kendini savun başkalarının desteği olmadan bunu öğren okay bide birşey söyleyip arkasında durmayı öğren net ol sıkışınca sarhoşsun deme bana isterse yüz kişi desin ben kendimi bildikten sonra sende benim gibi yap bence .

evet, türkiye kucağını açtı beni bekliyor, kıskandın mı

üff arkadaşım ya şakamısın sen allahaşkına ya iyi tamam çalış bunlar seni sanatçı yapmıyor yani benim gözümde bu benim fikrim git işine gücüne bak yemek yapmıyormusun sen bütün nette bana laf yetiştiyorsun .

çok acayip bi senin gibi olamadım yani kaç seneden beri burdayım sıkışınca kıskandı sıkışınca sen sarhoşmusun net ol net birazcık seni neden kıskanayım sen kimsin onu bile bilmiyorum yüzünü bile görmedim fakemisin gerçekmisin kimsin nesin nerden yazıyorsun hiçbir fikrim yok netten konuştuğum birini kıskanacak kadar olmadım daha sen olduysan o başka .

çok acayip bi senin gibi olamadım yani kaç seneden beri burdayım sıkışınca kıskandı sıkışınca sen sarhoşmusun net ol net birazcık seni neden kıskanayım sen kimsin onu bile bilmiyorum yüzünü bile görmedim fakemisin gerçekmisin kimsin nesin nerden yazıyorsun hiçbir fikrim yok netten konuştuğum birini kıskanacak kadar olmadım daha sen olduysan o başka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…