kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

Sen sağlıklı düşünemiyorsun

İki kişidede sadakat gösterebileceğini sanmıyorum

Mükemmeli istiyorsun zengin ve yakışıklı deli gibi aşık

bU ÖZELLİKLERİ iki ayrı erkekte bulduğun içinde bocalıyorsun

Ha kim olsa mükemmeli ister ama,asıl kusurları ile kabul edebilmektir mevzu.

Çünkü mükemmel insan yok bunu unutma.

Bu şekilde davrandığın sürece zengine de gitsen mutlu olmayacaksın fakire de.

bence muhasebe müdürlüğü yapan bir kişi merdiven yıkamak zorunda kalmaz, o işten çıksan yine muhasebe müdürü yada müdür yardımcısı olursun. ikinizin maaşıda sizi gül gibi geçindirir.

madem düsüncelerin bunlardi,neden sorma geregi duydun,
biz sana bosver fakiri git zenginle evlen hayatini yasa deseydik,
ayni düsüncede olurmuydun cok merak ediyorum...

hani evlenipte ...
gecinememekten sikayet eden asşk mutluluk getirmiyoo ..
sakın sakın alternatifin seni seven biri varken hayatını mahfetme diyenler varmı diyeee

ayol bu konu sahıbı dalga geçiyor...merak etme tatlım sen merdıven silmezsin .zengini seç sonradaha zengını bulunca onu seç daha sonra çok daha zenginini seç böyle böyle merdivenleri tırmanırsın hahahahah

ailen mi evleniyor,sen evleniyorsun...
yazdiklarindan sunu anladigim kendi fikirlerinden cok baskalarinin fikirlerine gereginden fazla önem veriyorsun...
ailen tabiki zengin olanla evlenmeni ister rahat bi hayat sür diye,sevmedigin adamla ne kadar rahat sürersin o hayati bilemiyorum...

ya bu devirde herkes buzdolabı gibi aşkı bulamıyo ama parayla saadeti düşünüyolar ay bilemedm valla

benden sana tavsiye onun bunun demesiyle karar verme buna bizde dahil,
aklin neyi tercih ediyorsa onu sec...

ilk başta sevdiğim adama ihanet ettiğimi düşündümm .. haklı seveseydim ikinci birini düşünmezdim dedim agladım burdaaa.. utandımmm ...
sonra zenginlik bugun var yarın yokkkk....
gerekirse işten çıkarım merdiven yıkmam ama en aza calısırım sevdiğimde calısır ...
calısır kazanır gecinbmeye calısırım ...
ciddi anlamda kararımı verdimm ...
çünkü utandımmm ....

mantıgımla bile olsa onu aldatmaya dayanamam ...
dünyaları bile verseler para için sevgimden vazgecmicegimi anladımmm

sana su sarkiyi armagan ediyorum:
dünyada dert cok ömür kisa
Hayatta zevk yok aşk olmasa

Param yok pulum yok
Malım mülküm olmasın ziyanı yok
Aşk dolu şu kalbim
İşte budur benim servetim

Kesem boş hayat hoş
Aşktan başka bu dünyada herşey boş
Kısmetim bu benim
Sevgim var ya ben de zenginim

Gelmedin bekledim
Senden başka hiçkimseyi sevmedim
Aşkın tek ümidim
Sevgim benim bütün servetim
(ALINTI)

Son düzenleme:
sensin aç söylediğin lafa bak kızım senin gözünü para bürümüş belliki sonradan görme özenti falansın.senin beğenmediğin o 1000 tl bu ülkede alamayan insanlar var.sakın durumu iyi olmayan aşık olduğun senin tabirinle o çocuğa yazık etme böyle düşündüğünü bilse zaten senin yüzüne bakmaz.hep sen bu zihniyetle o çocukla evlenirsen hayatı ona dar edersin mutsuz edersin benim niye şuyum yok buyum yok vs.vs.aklın hep başkalarının yaptıklarında olur.sen bu akılda olduğun sürece hayatın hep mahvolmuş zaten sana asla akıl vermem ama unutmaki dünya işlerine kaptırma kendine sonra fena olursun

Son düzenleme:
benden sana tavsiye onun bunun demesiyle karar verme buna bizde dahil,
aklin neyi tercih ediyorsa onu sec...

tweety:
beni istemey gelicekler dediğimde işyerindeki herkes iyi düşün dedi aklım karıstı..
bu devirde seni seveni sececksinn dedilerrr..
ac kalırsınız ikinizde calışanız çoçuklarına iyi bi gelecek vermezsiniz dedilerrr...

aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz

nasıl yaaaaa şimdi sen parayı mı aşkı mı seçeyim diye mi soruyorsun benmi yanlış anladım. kusura bakma ama eğer böyle bir şey düşünüyorsan sen sevgiline aşık falan değilsin resmen böyle düşünerek ona ihanet ediyorsun! evlenirken iyi günde kötü günde diye bir söz vardır bence sen evlenme önce evlenirken söylenen şeylerin ne anlama geldiğini öğren!!!

ay o iş yerindekiler kendilerine baksın kendilerini para içinde mi yüzüyor acaba ?kendileri evlensin çok matah birşeyse o adamla yani para için evlilik olur mu ya mantık evliliği değil bu mantaıksızlık evliliği olur yani .

orasi hic belli olmaz,
hic birseyin garantisi yok,
herkes calisip cabalayip bir yere geliyor,
sen hazira konmak istedin...
seni seveni sectin diyelim,sevmedigin bi adama ne kadar zaman katlanabilirsin...
para ne ki yemek icmek giymek...
sevmedigin biriyle ayni yastiga bas koydugunda para etki etmiyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…