- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
Hanımlar eşim zorla tesettür istediği için tesettürdeyim.İki yıl flört sürecimiz oldu daha sonra evlendik. Fakat evlenince başım açıktı ama hem kendisi istiyordu tesettürü hem de ailesi eşime baskı yapıyordu. Fakat şimdi eşimin tayini çıktı başka bir şehire gideceğiz. Eşimde başımı açmama izin verdi. Sadece tatillerde ailesinin yanına gidince başıma yazma geçirmemi öyle şalla falan uğraşmama gerek olmadığını söyledi.Fakat gönlüm başını açmanı istemiyor dedi. Bende gönlü olmayınca ne yapacağımı bilemiyorum.Gerçekten Allah rızası için kapanmış olsam şunu düşünmezdim. Kapalı olunca eşimin yanına kendimi yakıştıramıyorum. Onun yanında sönük kalıyor güzelliğim. Çünkü övünmek değil gerçekten güzek biriyim. Evet bu hoş bir düşünce değil ama böyle düşünüyorum. Birde işin şu boyutu var bir yandan da bir yıl oldu tesettüre gireli içimde bir yerlerde bir şey açılmayı da istemiyor gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de korkuyorum eşime ailesi karına sahip olamadın, sözünü dinletemedin bak açıldı falan gibi laflar edip eşimi de üzmek istemiyorum. Yardım eder misiniz?