Kararsızlık, Korku...

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.044
836
123
Çok doluyum...Uzatmıcam..uzatınca çoğunuz okumuyorsunuz yada bazen yanlış anlaşılıyor...Ben bu adamı seviyorum maddi manevi zorluğa rağmen ara ara boşanmak istesemde sevdiğim için hiç yapamadım hep geri döndüm..Hatta artık kavgalarda bak iyi karar ver sonra kendin tıpış tıpış dönüyosun diyo..Çok iğrenç konuşmaları var hiç kaldırılmayacak...Yeri geliyo o iğrençliklerine bende iğrençlikle karşılık veriyorum suçlu tabi ki ben oluyorum...Sakinde kalsam, onun gibi kendimi kaybetsemde bi sonuca varamıyoruz...Yani bu adamın aileside kavgacı alışmış ağır konuşmaya bizim evimizde aynı ailesinin evi gibi huzursuz oldu...Evlendiğimizden beri böyle...Ama çok seviyor beni biliyorum bende onu..Başkasından duydum mu diyorum ki yahu bu kadar memnun değilsin hala sevgiden bahsediyosun diyorum...Kendimde aynısını yapıyorum..Aileme dönsem yenilmişim gibi hissedicem çalışmıyorum etraf neder ne iş bulurum bi daha kime güvenirim nasıl severim nasıl alışırım...Bunları düşündüğüm de bile korku geliyo içime gerçeği nasıl hissettirir acaba diyorum...Hele başkasıyla görürsem ya o mutlu olur ben çok üzülürsem? İnsanlar bana vah zavallı derse...(kafamdaki en olumsuzları söylüyorum bu ara hep böyle şeyler dönüyor kafamda)Zaten anksiyete korkularla boğuşuyorum kaldırabilir miyim çok pişman olur muyum...Arada sıkışıyorum boğuluyorum hergünm nerdeyse ağlayarak dualarla geçiyor..Biri çıksa beni anlayan atlıcam boynuna öyle çaresiz hissediyorum...Ailem çok düzgün kardeşlerim yanımda olurlar biliyorum ama niye sıkışık arada hissediyorum kendimi ben???

Uzatmıcam demişsiniz ama ben yine bişey anlamadım ...
Kim , kiminle , nerede , ne zaman , nasıl ?

Neyin savaşı neyin yarışı bu? Yenilmiş hissedeceğim falan demişsiniz. Hazır olun teşhisi koyuyorum. Seviyorum dediğiniz adama BAĞLI DEĞİL BAĞIMLI HALE GELMİŞSİNİZ. Açın 3. Sayfa haberlerini okuyun. Gazeteler ağzıma da etse kopamıyorum kırıyor döküyor ama seviyor da biliyorum diyen insanların ölümleri kavgaları ile dolu... Olmaz olsun böyle sevgi

Şu hayata bir kere geliyoruz hergün ağladığınız,sıkışmış kalmış bir hayat mı hayaliniz?

Laale 'ye katılıyorum, sevgi sizin yaşadığınızı sandığınız şey değil. Eğer birgün boşanma cesaretini gösterip, gerçekten sevip, sevilirseniz, bu yaşadığınız günlere çok üzüleceksiniz.

Yenilmiş olurum, etraf bana vah zavallı derse düşüncesi ise kusura bakmayın ama çok geri kalmış düşünceler. Fikirleriniz gerçekten buysa da oturup çekin bu evlilik sandığınız şeyi.

Seven insan küfretmez, hakaret etmez.
Evet tartışır ama asla aradaki saygı yitirilmez.
15 yıllık evliliğimde eşimle yaptığımız en şiddetli kavgalarda ses yükselse dahi kelimeler alçalmadı. Çünkü saygı biterse sevgi de biter.
Devam eden alışkanlıktır veya dul kalma korkusudur.

Ya karı koca her şeye sıfırdan başlayıp bir daha saygısızlığı yitirmeyeceksiniz ya da malum son.
Ya da katlanan ama depresyondan çıkamayan evli bir kadın olacaksınız.

Ben buna "kocamsız yaşayamam" sendromu diyorum. Ülkece acı çekmeye, ezilmeye o kadar alışkınız ki, özünde psikopat olan adamların eziyetlerini aşk sanıyoruz.
Senin gözünün içine bakarken, adamın kalbinin titrediği i hissetmiyorsan aşk değil o.
Sana sevgisini göstermeyen, söylemeyen adamla işin ne? Evindeki duvar seni ondan daha çok seviyordur belki nerden biliyorsun? Sonuçta duvar da söylemiyor, göstermiyor ama en azından eziyette etmiyor.
Duvara aşık ol daha mantıklı.

Söylüyor hissettiriyor gece gündüz..Bu adam tartışmayı bilmiyor..Öyle bişey söylüyor size kendinizi öyle hissettiriyor ki nasıl öptüm bu adamı diyorsunuz..Arada bırakan kısım o...

Evet bağımlılık...Doğru.

Çocuk varmı? Ne kadar süredir evlisiniz

Seviyoruz diyorsun ama bu sevgi değil.
Bence de...Kafa karışıklığım kabullenememem o yüzden..Benim sevgi anlayışım sadece sarılıp seni seviyorum aşığım ölürüm senin için demek değil..tartışmada alttan almak, bağırmamak, hakaret etmemek, herşeyi yüze vurmamak...Hani ayrılırken bi taraf piskopata bağlar herşeyi söyler ya..İşte bizim en ufak kavgamız o boyuta geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…