- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
evet aşık değilim, henüz çok yeni, ama mantığıma uyuyor, herşeyi uyuyor ama benden ilerde kapanmamı istemesi, o yönde kitaplar aldırmaya calışması canımı sıkıyor..Bence bu insanla evlilik filan düşünme bu kadar net.aşık da değilsin anladığım kadarıyla ki olsan bile kabul edilemez senden istediği
O ZAMAN ANLAT ONA YAPAMAYACAGINI BU SENIN İÇİN NET BIRSEYSE YENI BASLAYAN İLİŞKİ ZATEN AMA MUTLULUK HER ZAMAN KAPIYI ÇALMAZ BELKİ VESİLENDİR BİR ŞEYLER İÇİN . AMA DEĞİŞTİRMEK OOLARAK DÜŞÜNME ÇÜNKÜ SENİNDE EŞİNDEN İSTEYİP ONUNDA SANA UYACAĞI ŞEYLER OLACAKTIR MUHAKKAK . SEN KALBİNDEN GEÇENE BAK ASLA OLMAZ HAYIR YAPAMAM DİYORSA KENDINI ZORLAMA AMA ONA AÇIKCA SÖYLE KAPALI İSTİYORSA AÇIK KIZA NEDEN BAKAR DİYENLERIDE UMURSAMA O SENİN GÖNLÜNE HUYUNA BAKMIŞ BEGENMİŞ ÖN YARGI OLUŞMASIN.işte sorun şu ki benim içimden kesinlikle gelmiyor, öyle hayal edince kendimi ürperiyorum..
siz kapalımısınız?O ZAMAN ANLAT ONA YAPAMAYACAGINI BU SENIN İÇİN NET BIRSEYSE YENI BASLAYAN İLİŞKİ ZATEN AMA MUTLULUK HER ZAMAN KAPIYI ÇALMAZ BELKİ VESİLENDİR BİR ŞEYLER İÇİN . AMA DEĞİŞTİRMEK OOLARAK DÜŞÜNME ÇÜNKÜ SENİNDE EŞİNDEN İSTEYİP ONUNDA SANA UYACAĞI ŞEYLER OLACAKTIR MUHAKKAK . SEN KALBİNDEN GEÇENE BAK ASLA OLMAZ HAYIR YAPAMAM DİYORSA KENDINI ZORLAMA AMA ONA AÇIKCA SÖYLE KAPALI İSTİYORSA AÇIK KIZA NEDEN BAKAR DİYENLERIDE UMURSAMA O SENİN GÖNLÜNE HUYUNA BAKMIŞ BEGENMİŞ ÖN YARGI OLUŞMASIN.
Evet kabul ederdimmerhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlarve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?
Cok doğru + 1Hayır kabul etmem tabiki ideal eş diyorsun amaa ideal eş aynı zamanda karşısındakini özgür bırakandır kaldı ki Allah'la kul arasına girmek kimsenin haddine değil
1 bucuk aydır beraberiz.. kendin isteyerek kapanıcaksın baskı yapmak istemiyorum dini kitaplar alıcam sana onları oku bilinçlen diyo
off çok doğru söylüyosunYaşın kaç bilmiyorum ama kalp değil mantığın ön planda,ciddi düşünüyor,iyi bi iş,iyi bir kişilik v.s v.s Biz ne kadar olmaz desek de sen evleneceksin zaten konuya gelince kapanmak öyle başkasının isteğiyle olacak bişey değil,kişi kendi isteyecek.kimseye seninle şart koşarak evlenmesine izin verme veriyosan da sende bir şartname hazırla oda ona uyarsa o zaman evlen,yoksa hayatın boyunca adamın her dediğini yaparsın ve sonuç:bi adam yüzünden kendi kişiliğini kaybetmiş kendine güveni olmayan bir kadın oluverir çıkarsın.
EVET KAPALIYIM AİLEMIN KAPANMA BIRAZ DAHA BUYU SONRA KAPANIRSIN DEMESINE RAGMÖEN KAPANMIS BIRIYIM KAPALILIK KÖTÜ BİR SEY Mİsiz kapalımısınız?
ya zaten benimle başlamasaydı eğer kendi köylerinden okumamış bi kız bulacaktı sözünü dinlesin uysal olsun diye.. ve bu adam okumuş yüksek bi mevkide çalışıyo..haha bayılıyorum bu tiplere..
beğenirken açık kadınlara meyleder evlenecekse kapalı olması gerekir..
yaman çelişkili erkek modeli ..
ılımlı yaklaştınız konuma o yüzden sordum..EVET KAPALIYIM AİLEMIN KAPANMA BIRAZ DAHA BUYU SONRA KAPANIRSIN DEMESINE RAGMÖEN KAPANMIS BIRIYIM KAPALILIK KÖTÜ BİR SEY Mİ
işte sorun şu ki hiç içim de yokBenım eşimde daha 1 aylık sevgılıyken demıştı
Ama ben karşı olmadıgım ııcın içimdede olduğu için kapandım.
İyi kide yapmışım.
Senınde içinde varsa , sevgilin için değil Allah rızası için kapanabiliceksen kapan. Yoksa çok zor alışamazsın v hep huzursuz , mutsuz hıssedersın kendını..
Ozaman yapamayacağını söyleceksın. Oda senı sadece kapalı ıstıyorsa yollarınızı ayıırırsıınız bu kadar basit..işte sorun şu ki hiç içim de yoko kadar uzağım ki bu konulara..
ya zaten benimle başlamasaydı eğer kendi köylerinden okumamış bi kız bulacaktı sözünü dinlesin uysal olsun diye.. ve bu adam okumuş yüksek bi mevkide çalışıyo..
BEN VESİLELERE INANIRIM.. YANI DEĞİŞTİRİLMEK OLARAK ADLEDILMESINEDE KARSIYIMılımlı yaklaştınız konuma o yüzden sordum..
çok doğru söyldein içimi okudun resmen.. kendimi şimdiden psikolojik baskı altında hissediyorum.. o kitapları okusam da fikrimi değiştereceğim ne malum? o ben sende o ışığı gördüm diyor ısrarla..Bu adam senden sadece kapanmanı istemiyor ..
Yaşayış şeklini, zevklerini, hayata bakışını da değiştirmeni istiyor aynı zamanda ..
Bunlar çok büyük şeyler ..
Çok iyi düşün .. Bence göründüğü kadar ideal bir eş ile karşı karşıya değilsindir..
Çünkü yaptığı psikolojik baskı ..
Belki sen o kitapları okusanda aynı düşüncede olacaksın .. Nerden bilelim ikna olacağını ..
Kaldı ki böyle birşeye ikna olmak, ikna edilmek bu şekilde kapanmanın sevabı, samimiyeti nerede ..
Çok iyi düşün .. Evlilik hiç kolay değil zaten .. Görülen köy klavuz istemiyor senin durumunda .
ya zaten benimle başlamasaydı eğer kendi köylerinden okumamış bi kız bulacaktı sözünü dinlesin uysal olsun diye.. ve bu adam okumuş yüksek bi mevkide çalışıyo..
Öteki dünyada başı kapatınca iyi bir yer ayırmıyorlar kimseye,sadece baş kapatmak değil ki,o zaman bende içimden gelmesin istemeye istemeye baş kapatayım öbür dünya için iyi olacaksa.göstermelik baş kapatılmaz.bir kere kalbin iyi olsun iyi düşün iyilik yap kötü konuşma kötü davranma çalma hal yeme yine duanı et allaha inan elbet bu yaptıkların yerine ulaşır karşılığını alırsın.pardon da bu adam çok kazma bence,adamdaki mantığa bak ya,öbür dünyayı düşün ona göre başını kapat şaka gibi.off çok doğru söylüyosundün geceden beri düşünmekten kafam şişti, napıcam nasıl edicem diye.. gercek su ki ben kesinlikle kapanmak istemiyorm, bu işlere tamamen uzağım ve içimden gelmiyor, sıkılıyorum o konular açılınca bile.. ama o ısrarla öteki dünyayı düşün diyip duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?