Kararsızlık

keşke aradığında açmasaydınız konuşmasaydınız
 
Eşimle konuştum az önce doğru olan buydu benim için. Eşim "monotonlasmış bir evlilik de insan heyecan arıyor olabilir. Dürüst davrandığın için teşekkür ederim. Boşanmak istemiyorum, bizim evliliğimiz gayet sağlıklı. Düzelmen icin elimden geleni yapicam"dedi gözlerinden yaşlar akarak. Ve dışarı çıktı
 
ayy çok üzücü ya. bu konuşmayı göze alacak kadar mı seviyorsun eski sevgiliyi. bir erkeğin de (kocanız) ,böyle bir konuşmayı kaldırması ne kadar zor. düzelmen için elimden geleni yapacağım demiş ama düzeldiğinden nasıl emin olacak ki.
aradan zaman geçse bile en ufak üzüntünde acaba onun için mi gibi gibi... acabalar başlar kafasında.
çok üzüldüm gerçekten değmezdi..ama kalp böyle işte hükümran o.inşallah pişman olmazsın..
 
Inanın o kişi arayana kadar doğru düzgün aklıma bile gelmezdi. Aradıktan sonra beynim yandı sanki. Bu konuşmayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Ihanet benim için cinsellik veya yüzyüze flört değil. Eşimin yüzüne gülüp beynimde o insanın suan naptigini düşünmek mahvetti hayatımı
 

Aramadan önce aklıma gelmiyordu diyorsunuz. O zaman bu bence geçici bir durum. Düşünmemek için kendinizi zorlamayın. Alabildiğine düşünün. Yaşadığınız kötü şeyleri de düşünün ama. Zamanla geçecektir.
 
Allah razı olsun gerçekten iyi dilekleriniz için. Elimden geleni yapıyorum eşimin desteği ile daha iyi olu cam inşallah
 

empati kurmaya çalıştım bir an,evet zor ama ben yine de erken bir konuşma olduğunu düşünüyorum. kafanın karışıklığının biraz gitmesini bekleyebilirdin.belki geçici bir durumdur.
alçak adam hem o da evli olduğu halde gelip kafanı karıştırdı. değmezdi.biraz çabalasaydın belki onun ne şeytan olduğunu görebilirdin.
eğer eşinle mutlu bir beraberliğin vardı ise yazık oldu.evliliğin nasıldı.kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı
 
Eşim mükemmel tek kelimeyle ev işlerinde yardım eder, ben yemek yaparken gelir sarılır yardım ediyim mi diye. Birlikte çok güzel aktivitelerimiz olur sohbet ederiz herşeyini anlatır. 4 yıllık evliyiz bi kızımız var.
 

bir de kızınız var. canım neden kendine ve ailene bu kötülüğü yapıyorsun. bak burda derdini paylaşan insanların neredeyse yarısı eşlerinin ilgisizliğinden , saygısızlığından, hakaretinden konu açıyor.mükemmel bir eşin var madem neden sıkıca sarılmıyorsun yuvana.
bence seni saran kucaklayan bir eşin varken aşktı meşkti deyip huzurunuzu bozmaya hakkın yok. zaten bu adam o kadar hayırlı olsaydı hayatında olurdu. eşini sev çocuğunu sev kendini sev..
 
Eski sevgilini unutmadan neden evlendin? Bu aradıktan sonra büyüyen bir aşk olamaz. Seviyordun önceden,unutamamışsın ki bu hale gelmişsin. Evli birisi için yuvanı yıkmayı göze alıyorsan boşan da öyle özle ne diyim.
 
Bende sizin gibi konu açanlara tahammül edemiyorum,ne haliniz varsa görün.insanların yok yere sinirini zıplatmayın.

Sizi tebrik edebilenleride tebrik ediyorum, hoşgörü fışkırıyor milletten maşallah..
Adam yardımcı olup , büyütmezmiş belki bir de .
 
Ya yazık değil mi eşinize? Bir insanın bu şekilde gururunu kırıp incitmeye hakkınız yok.
1 haftadır aklımdan çıkmıyor yeterli bir sebep mi bunun için?
Empati demissiniz ama bunun empatiyle hic ilgisi yok. Öyle olsa eşinizin ruhunda açtığınız yarayı bilirdiniz.
 
Vay be!adam bir telefonla yuvanın ortasına bombayı atmış.darmaduman etmiş.eminim kendisi karısıyla gayet mutlu devam ediyordur evliliğine...sizinde eşinizle ilişkiniz pamuk ipliğine bağlıymış.bazi erkekler böyle arada yoklar maziyi,maksat heyecan olsun.ama esinize yazık olmuş.
Bende evliyken eski görüştüğüm kişi mesaj atmıştı.direk engellemiştim,umrumda bile olmamıştı.adam olsaydı evliyken evli bir kadına mesaj atmazdi.bende böyle bir adam için yuvami yıkmaya kalkmazdim.valla üzüldüm
 
Eşinizi sevmeden evlendiğiniz o kadar belli ki. Sevseydiniz bu kadar çabuk kafanız karışmazdı. Sanki hep aramasını beklemiş gibi. Geçici bir anımsama olduğunu umarak eşinizle konuşmayın derim. Yazık adama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…