- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Evet 2 yıldır uzaktayız birbirimizdenEsin bu olayı iki sene önce mi yaptı?
Üzülmem bile gitmem de neden gideyim işim var gücüm var ona mı muhtacım evlilik öyle kafamıza göre karar alıp yapıp sonra emrivaki hadi sende yap denilecek bir şey değil beni saymayan insanı tanımamBayanlar ,bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.eşiniz ve kendiniz memur olsanız ve eşiniz sizin haberiniz olmadan ailesinin yanına tayin istese bu süreçte duyup uzulseniz tabi.2 yıldır sende tayin al gel buraya diye diretse gidermiydiniz.eşiniz ailesi de sorunlu.bulunduğum durum tam da bu şekilde görüşlerinizi almak istedim..
Peki ilişkiniz devam ediyor mu yani gidip geliyor musunuz iki şehir arasında ? Yoksa sadece telefonla konusup evrak üstünde mi evlisiniz?Evet 2 yıldır uzaktayız birbirimizden
En doğru kararı vermişsiniz . eşinin memleketinde yaşayan arkadaşlarımın sorunlarını gördükçe özellikle istemedim.Ben de eşimin memleketine tayin isteyecektim. Son anda sanki vahiy geldi vazgeçtim. Eşim içerledi tabi. Şimdi diyor ki gidebileceğim ilk fırsatta memleketime tayin isteyeceğim haberin olsun. Ben de iste sen, gelmeyeceğim diyorum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama şu an gitmemekte kararlıyım.
3 ayda bir izinlerde gorusuyorzPeki ilişkiniz devam ediyor mu yani gidip geliyor musunuz iki şehir arasında ? Yoksa sadece telefonla konusup evrak üstünde mi evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?