- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Evet kayinpederimin hastalığı için gitti.yani ben biraz dolduruşa geldi diye dusunuyorumBana anlatılırken es geçilen ama adamın da gitmesini gerektirecek birşeyler olmuş gibi geliyor
Bana anlatılırken es geçilen ama adamın da gitmesini gerektirecek birşeyler olmuş gibi geliyor
Hastaligi nedir?Evet kayinpederimin hastalığı için gitti.yani ben biraz dolduruşa geldi diye dusunuyorum
Kanser hastasiHastaligi nedir?
Hastaligi nedir?
Falsomuz yok çok şükür hanımefendi. Ailem sırf bizim gazimiza gelip yuva yıkmış olmayasın diye karışmiyorlar.Belki de, kimse ses etmediğine göre konu sahibi ya da ailesinde var bir falso
Kuzu su anlamda dedim,ciddi bir hastalık da ben taa en başında eşimle huzurumuz da varsa esimle tayin isterdim.Haa istemiyorsam da iki yıl önce ayrilirdimAnacım ne olursa olsun herkesin başında ölüm hastalık vs...insan karısını çocuğunu ne mazeretle bırakabilir baba evlattan kıymetli mi
Yuva mı kalmış Allah aşkına, yıkılmış zaten sizin yuva. Çocuğa üzüldüm.Falsomuz yok çok şükür hanımefendi. Ailem sırf bizim gazimiza gelip yuva yıkmış olmayasın diye karışmiyorlar.
Kuzu su anlamda dedim,ciddi bir hastalık da ben taa en başında eşimle huzurumuz da varsa esimle tayin isterdim.Haa istemiyorsam da iki yıl önce ayrilirdim
En iyisi bosanmak haklisinizDedem kanserdi 4 sene babam ankaradan adapazarına ordan istanbula gitti gitti geldi yolu bu olmamalı yani, ben böyle bir evlilik sürdüremem
Falsomuz yok çok şükür hanımefendi. Ailem sırf bizim gazimiza gelip yuva yıkmış olmayasın diye karışmiyorlar.
O şehirde başka kardeş varsa ben de masraflarını karşılayıp gitmemekten yana olurdum.Ama hiç kimse de yoksa birlikte en başında giderdim acikcasi .(hangi şehir olduğu ,yaşam koşulları,benim gidip gidemeyecegimi de dikkate alarak)Dedem kanserdi 4 sene babam ankaradan adapazarına ordan istanbula gitti gitti geldi yolu bu olmamalı yani, ben böyle bir evlilik sürdüremem
Ortada yuva mı var?Falsomuz yok çok şükür hanımefendi. Ailem sırf bizim gazimiza gelip yuva yıkmış olmayasın diye karışmiyorlar.
Eşim harici 3 kardeşi daha var orda ve küçük bir ilçe çok sıkıcıO şehirde başka kardeş varsa ben de masraflarını karşılayıp gitmemekten yana olurdum.Ama hiç kimse de yoksa birlikte en başında giderdim acikcasi .(hangi şehir olduğu ,yaşam koşulları,benim gidip gidemeyecegimi de dikkate alarak)
Aslında ben eşimin birazda hırs uğruna yaptığını düşünüyorum çünkü benim ailesiyle aram iyi değildi konuşup görüşmedim .hicbirsylerine karışmadım.Eşimde madem öle ben gideyim de sen de mecbur kal bir güzel gel diye düşündü eminim ki.....O şehirde başka kardeş varsa ben de masraflarını karşılayıp gitmemekten yana olurdum.Ama hiç kimse de yoksa birlikte en başında giderdim acikcasi .(hangi şehir olduğu ,yaşam koşulları,benim gidip gidemeyecegimi de dikkate alarak)
O zaman düşüncesini yık gitme mecbur olmadığını görsün merak ettim ece destek oluyormu faturaları flan oduyormu ordan yada para veriyormuAslında ben eşimin birazda hırs uğruna yaptığını düşünüyorum çünkü benim ailesiyle aram iyi değildi konuşup görüşmedim .hicbirsylerine karışmadım.Eşimde madem öle ben gideyim de sen de mecbur kal bir güzel gel diye düşündü eminim ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?