KARARSIZLIK...

Anacım ne olursa olsun herkesin başında ölüm hastalık vs...insan karısını çocuğunu ne mazeretle bırakabilir baba evlattan kıymetli mi
Kuzu su anlamda dedim,ciddi bir hastalık da ben taa en başında eşimle huzurumuz da varsa esimle tayin isterdim.Haa istemiyorsam da iki yıl önce ayrilirdim

Kuzu su anlamda dedim,ciddi bir hastalık da ben taa en başında eşimle huzurumuz da varsa esimle tayin isterdim.Haa istemiyorsam da iki yıl önce ayrilirdim

Dedem kanserdi 4 sene babam ankaradan adapazarına ordan istanbula gitti gitti geldi yolu bu olmamalı yani, ben böyle bir evlilik sürdüremem

Dedem kanserdi 4 sene babam ankaradan adapazarına ordan istanbula gitti gitti geldi yolu bu olmamalı yani, ben böyle bir evlilik sürdüremem
O şehirde başka kardeş varsa ben de masraflarını karşılayıp gitmemekten yana olurdum.Ama hiç kimse de yoksa birlikte en başında giderdim acikcasi .(hangi şehir olduğu ,yaşam koşulları,benim gidip gidemeyecegimi de dikkate alarak)

Benimle istişare etmeden gidecek ve karısı ile ayrı kalmayı göze alacak sırf aileme yakın olayım diye!!!
Şu an ki ruh Halim inat eder gitmem
O kendi başına iş yapıyorsa bedelini de ödemeli

Eğer eşimi seviyorsam hatırına, babası kanser diye giderdim ayrı kalmazdim. Yine çok görüşmedim aileyle anlaşamıyorsam.
O benden habersiz böyle bir şey yapsa ayrılırdı sanıyorum, çünkü beni ve çocuğunu yok saymış olur.
Ya o gitmiyecekti, ya sen gidicektin.
Evlilik bu orta yolu bulmak, anlaşmak, fedakarlik.bana gore

2 yıl sizden evinden uzak kalıp esini başka bi şehirde bırakıp giden adam için hayatta gitmem 2 yıl ne demek yaaa ben olsam çoktan bosadiydim bile bide ailesi için gitme hatta arayıp sorma mesafe koy merak etsin eşini bi başka yerde bırakıp gitmek neymiş anlasin korksun soğudumü acaba diye

Eşim harici 3 kardeşi daha var orda ve küçük bir ilçe çok sıkıcı

Aslında ben eşimin birazda hırs uğruna yaptığını düşünüyorum çünkü benim ailesiyle aram iyi değildi konuşup görüşmedim .hicbirsylerine karışmadım.Eşimde madem öle ben gideyim de sen de mecbur kal bir güzel gel diye düşündü eminim ki.....

O zaman düşüncesini yık gitme mecbur olmadığını görsün merak ettim ece destek oluyormu faturaları flan oduyormu ordan yada para veriyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…