- Konu Sahibi BicirikSerraM
-
Spor yasak miymisBu konuyu kendimi takip etmek ve de irademe hakim olabilmek için açtım, doğumdan sonra bana yerlesen , bi türlü ugurlayamadigim kilolarımı uğurlayacağım inşallah:) dün sabah kahvaltısı 2 yumurta az haşlanmış, bir avuç ceviz , 10 zeytin , dil peyniri ile köy peyniri avuç ici kadar , maydanoz dereotu nane domates//// öğlen kahve şekersiz/// saat 4 gibi ayran /// akşam annemlere gittim bana göre yemek bulamayinca salata yogurt ve kendime kirdigim 2 yumurtayı yedim , akşam 1 saat leslie +plates yaptım sonra yasak olduğunu sonradan ögrendigin 1 fincan dibek kahvesini saat 10bucukta huplettim , böyle böyle öğreneceğiz ne yapalım:) sonra 1 fincan sinameki ve maden suyu ile günü kapattım, çalışıyorum 7 de kahvaltı 8 buçuk aksam yemegim oluyor , 8 olmasi lazim ama malesef olamıyor bende , hergun inşallah paylaşacağım neler yediğimi.
Yok yav öyle biseymi yazmışım bu arada bozmadım kilo vermem çok yavaş ama 2 öğün besleniyorum 72.5 çıktım bugün kararliyim insallah vercemSpor yasak miymis
Teşekkürler amin amin inşallahistediğin kiloya ulaşman dileğiyle konun hayırlı olsun
Inşallah ben son 5 gündür 2 öğün yapıyorum yeni başladığım için bilmediğim şeyler var , kitabını almam lazım aslında biBende daha önce karatay yaptım ve sabah 6 da kalkıyordum çalıştığım için 3 öğün yapıyordum ve çok faydasını gördüm ama ekmek azda olsa yyiyordum tarçınlı su sayesinde öğün araları ni uzun tuta biliyordum acıkmadan inşallah hedefine ulaşırsın
ben de internetten araştırdım video ve yazılarını okudum Buradan da çok şey öğrendim uygulama yapan arkadaşlarım deneyimleri çok yardımcı oldu ama kitapta çok faydalı olurInşallah ben son 5 gündür 2 öğün yapıyorum yeni başladığım için bilmediğim şeyler var , kitabını almam lazım aslında bi
Ne kadar zamandaKesinlikle karatay candir kizlar bende karatay ile doğum kilolarmdan kurtuldm 106 kilodan 72.2 dustum hedef 60 insallah
5 ay duraklama bazen diyet biraktm kilo aldm sonra tekrar devam ettm sonuc 1.5 sene aldı ama degdi kesinlikle karatay candir gerisi heyecandirNe kadar zamanda
Masallah ya harikasin ben adetli tartildm 72.2 ciktm 2 haftadır sonuc bu. Bakalim bugün yarın iglerisim yediklerime dikkat ediym 71 görmek istyrm artikBu akşam tartıldım, 70.3 çıktım, ay bi mutlu oldum bakalım devam tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?