Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

süt ürünlerini kesince kemik erimesi başlamıştır belkide 3 günde
seni şişmanlatasa dahi süt ürünlerini kesme anacımm...
kadınlarda kemik erimesi sık görüliyyyy
olabilir kızzz valla:26:
neyse öğlen ayran corbası ıctım ,s,almısımdır bıraz kalsiyum

bu ne yawwww,bu ne perhiz bu ne mantısı revanısı tauk gögsusuyok anacım elenktrüklü sandalye kesmiyi sizi,yeni cezalar bulmak lazım.50 mekik cezası benden sana,kalemin kırılmıstır,geçmiş ola

evet ya bu ceza süperr haaa..
hakkaten böle cezalar versek birbirimizeee..
asla kaçamak yapmayız

tuzda tavuk?
o da neki?
işte buuu.....

BENİMDENİZİM: TUZDA TAVUK

iwet iwet resim gönder,merak ettimmm

biz dedavetlümüyük kıııı,belkim geliriz,hani yakınız ya o bakımdan,yalnuz altın çok pahalı, takamayık ,şimdiden söleyimmm

aaaaa kızlar noluo size yaa ne depresyonu ne bunalımı çıkın oralardan güzelce karatay diyetine devam edin kendinize gelin bi,sonra yaza nasıl zayıf olacaz ne kadar güzel ciciler giycez düşünün bozmayın morali,herhelde kış diye böylesiniz için sıcacık çaylarınızı gelin kendinize :)

canım sezryandan sonra mekik çekemiyorum ama söz akşam yürüyüş yapacağım

ayran sote mi yazmışım,günlerdir ayran ,yogurt görmeyip birden görünce sapıttım,kendümden geçtim dimekki

mantar sote olcak o canımmay ne komiğim yaaa,kendi kendime gülüyom şu an

vaaaaay ne güzelmiş acayip iştah açıcı afiyet olsun baciko
sağol canikooooo,bana dua et fazla yemiyemmm
canım sezryandan sonra mekik çekemiyorum ama söz akşam yürüyüş yapacağım
hmm niye ki,doktor mu yasakladı

ebru şallı sezeryandan 2 ay sonra tv de pilatese çıktı,fıttırı fıttırı mekik çekiyodu vallahii,gözlerimlen gördümm

bir dene de arkadasla tanıstım gecelerde hamilelikte aldıgı 35 kiloyu,sezeryandan 2 ay sonra başlayıp sadece mekik çekerek ve yediklerini biraz hafifleterek 7 ayda vermiş

sezeryandan sonra mekik çekilmez diye birşey yok bildigim kadarıyla:44:

afiyet olsun cicikız
cevap yazak da hemen küsme

heheh kıs yok saka yazdım ya can sıkıntısından .dısarıda buz gıbı lapa lapa kar var benım ıcım yanıyorrroff bıras spor yapabılsem yawwwaynen boyle bakınıyom etrafa

heralding yaniiiiiiiii....
zati size gelürük ordan toplaşıp giderükkkkkk:13:
2 gün sonra alıcam çekinip gönderirimm

bende internette okudum en az altı ay yapılmamalı diye o yüzden yapmıyordum o zaman 50 ilk gün için çok olur belki ama deneyeceğim

huhuhu ben geldim;
7,884 km
5,86 hiz
10670 adim
6620 kalori
Arkasindan sicacik bir dus ve harika bir Karatay Kahvaltisi

Ohhhhh be Kendime geldim..

kızlar lütfen biri cevaplasın.
akşama ne yiyeceğimi bilemiyorum,eşime kuru fasulye yaptım bende yesem olur mu?

bende internette okudum en az altı ay yapılmamalı diye o yüzden yapmıyordum o zaman 50 ilk gün için çok olur belki ama deneyeceğim
tabii tabii 5 taneyle başla sen bugunilk gunden zorlama
huhuhu ben geldim;
7,884 km
5,86 hiz
10670 adim
6620 kalori
Arkasindan sicacik bir dus ve harika bir Karatay Kahvaltisi

Ohhhhh be Kendime geldim..
işte özlediğimiz burçinnn

aklıma ne geldi,yaza dogru bir karatay maratonu mu duzenlesekkk,herkes bulundugu yerde yuruyebıldıgı kadar yurusun,yarışalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…