olabilir kızzz valla:26:süt ürünlerini kesince kemik erimesi başlamıştır belkide 3 günde
seni şişmanlatasa dahi süt ürünlerini kesme anacımm...
kadınlarda kemik erimesi sık görüliyyyy
bu ne yawwww,bu ne perhiz bu ne mantısı revanısı tauk gögsusuDün akşamki yediklerim
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık mantı(
1 tavuk pirzola (fırında)
yarım dilim revani 2 tavuk göğsü(elektrikli sandelye sırası benim
kahvaltım
2 yumurta
1 avuç fındık
1 yeşil biber
beyaz peynir
10 zeytin
öğlen eşim yemek yemeye eve geldi ona tabağa revani koyarken tam ağzıma götürüyordum yuuuh dedim kendime akşam yedin ya pis boğaz dedim hemen yerine koydum.
öyle miiiiiii
yazın yatmıyordu sabahlara kadar,demek huyu değişmişşşş:26:
neyse ders çalışsın da ,kızına bakmayıversın
olabilir kızzz valla:26:
neyse öğlen ayran corbası ıctım ,s,almısımdır bıraz kalsiyum
bu ne yawwww,bu ne perhiz bu ne mantısı revanısı tauk gögsusuyok anacım elenktrüklü sandalye kesmiyi sizi,yeni cezalar bulmak lazım.50 mekik cezası benden sana,kalemin kırılmıstır,geçmiş ola
işte buuu.....tuzda tavuk?
o da neki?
kaynımın düğünü olacak yaza..
yani inşallah bir aksilik olmazsa...
bende elbise bakınıyodumm her alışverişte..
bugün buldum nihayet bi tane..
fazla abartılı olmayann,sade,beni zayıf gösteren(bu arada haftasonu 36beden kıyafetlerin içine girmeye çalışırken bugün 40ın içine tam girdimmm )
iç astarı acuk yırtılmış elbisenin tadilata verdim.
alınca giyinip senin maile atim fotosunuda bir bak..
1 ay içinde değişim hakkım var...
evet ya bu ceza süperr haaa..
hakkaten böle cezalar versek birbirimizeee..
asla kaçamak yapmayız
Günaydın kızlar
Daha yeni kalktım canım sıkılıyor ilacı aldım süre bitsin diye bekliyorum kahvaltı için düzene geri dönmem lazım 4 gündür öylesine besleniyorum saçma şeyler yedim yazmayayım bile motive lazım banaaaa motiveeeeeeeee............ Yaza fıstık olacağımmm... en sevdiğim kota gireceğimm... Elbise giyince göbişim pırtlamayacakkk... zayıflayacağımmm.. mıyımmmm?????
Canım bende meyilliyim bu ara depresyona sabah yataktan off bunaldım diye kalktım resmen gidişat iyi değilkendimizi motive etmemiz lazım.
işte buuu.....
BENİMDENİZİM: TUZDA TAVUK
iwet iwet resim gönder,merak ettimmm
biz dedavetlümüyük kıııı,belkim geliriz,hani yakınız ya o bakımdan,yalnuz altın çok pahalı, takamayık ,şimdiden söleyimmm
olabilir kızzz valla:26:
neyse öğlen ayran corbası ıctım ,s,almısımdır bıraz kalsiyum
bu ne yawwww,bu ne perhiz bu ne mantısı revanısı tauk gögsusuyok anacım elenktrüklü sandalye kesmiyi sizi,yeni cezalar bulmak lazım.50 mekik cezası benden sana,kalemin kırılmıstır,geçmiş ola
ayran sote mi yazmışımdeneyeceğim canım. sağol. elimden geleni yaparım ah bide balık
canım karataya başlıycam diye eve ekmek aldırmadım. eşim beyaz ekmek yiyor ondanda yemek istemedim. neyse bu seferlik af olunur demi bidakine listeye uyarım. çorbamı hazırladım canım. detoks için almıştım salatalık
bendeeee...
valla çok haklısın. sanırım alt yapıyı hazırlıyoz
ayran sote nasıl oluyor?
ayy inşallah. maşallah burası çok enerjik. diyet yapmaa bile insan gelmeli buraya :)
sağol canikooooo,vaaaaay ne güzelmiş acayip iştah açıcı afiyet olsun baciko
hmm niye ki,doktor mu yasakladıcanım sezryandan sonra mekik çekemiyorum ama söz akşam yürüyüş yapacağım
afiyet olsun cicikız2.ögun
tarhan corbası
bol yesıl salata
tavuk sote
afiyet olsun cicikız
cevap yazak da hemen küsme
işte buuu.....
BENİMDENİZİM: TUZDA TAVUK
iwet iwet resim gönder,merak ettimmm
biz dedavetlümüyük kıııı,belkim geliriz,hani yakınız ya o bakımdan,yalnuz altın çok pahalı, takamayık ,şimdiden söleyimmm
sağol canikooooo,bana dua et fazla yemiyemmm
hmm niye ki,doktor mu yasakladı
ebru şallı sezeryandan 2 ay sonra tv de pilatese çıktı,fıttırı fıttırı mekik çekiyodu vallahii,gözlerimlen gördümm
bir dene de arkadasla tanıstım gecelerde hamilelikte aldıgı 35 kiloyu,sezeryandan 2 ay sonra başlayıp sadece mekik çekerek ve yediklerini biraz hafifleterek 7 ayda vermiş
sezeryandan sonra mekik çekilmez diye birşey yok bildigim kadarıyla:44:
tabii tabii 5 taneyle başla sen bugunbende internette okudum en az altı ay yapılmamalı diye o yüzden yapmıyordum o zaman 50 ilk gün için çok olur belki ama deneyeceğim
işte özlediğimiz burçinnnhuhuhu ben geldim;
7,884 km
5,86 hiz
10670 adim
6620 kalori
Arkasindan sicacik bir dus ve harika bir Karatay Kahvaltisi
Ohhhhh be Kendime geldim..
olur canım ikisi de.1 tabak yeterliarkadaşlar kuru fasulye ve yeşil börülce fasulye yenebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?