Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

köftelerinden yersin sadece yanına yoğurt bolsa yeşillik yersin olur biter
kayınvalidenede sebzeli etli yemeklerin konusunu açarsın översin oda onlardan yapar umarımm

ya bu insanların başka işi gücü yok bizim tabaklarla uğraşıyorlar benimlede dalga geçen çok aldırmıyorum çok fazla ama arkamdan fısır fısır konuşuyorlar gibime geliyorr ama onlar erkenden öbür tarafa gidince bende konuşacam :)) sağlıklı besleneydinn ben gibiii bisiklet sürerdin rahmetli deyii

yehuu bugün karnıbahar yimeği varr

öğlen menüm

karnıbahar(çiçek) yemeği
ev yoğurdu
bol yeşil salata

ay nedeni omegadan mı ,karataydan mı, dün yediğim balıklardan mı bilmem karadaeniz hamsisi gibiyim aynıı uşaklarr mercan kırmızısı turuncuya çalan boğazlı bir badi giydim altta siyah pantalon üstte siyah kadife cekett altta siyah botlarım makayajımıda yapmıştımm takılarım parfümümde eklenince dipçik gibi oldummm hepinize enerjimden fışkırtıyorumm

kendimize iyi bakalım:

Bir gün
Babasıyla çocuğu dağlara doğru gezintiye çıkarlar.
Yürüdüğü yerde çocuğun ayağı taşa takılır ve
“Ahhhh” diye çığlık atar.
Dağlardan aynı şekilde cevap gelir: “Ahhhh”
Bu tepki karşısında şaşıran çocuk kızgınca bağırır:

“Sen de kimsin?”
Karşı taraf bir papağan misali dediğini tekrarlar:
“Sen de kimsin?”
Çocuk bu sefer “Korkak” diye haykırır.
Dağdan gelen cevap yine çocuğun dediğinin tekrarıdır :

“Korkak!”
Bunun üzerine babasına dönen çocuk:
“Neler oluyor?” diye sorar.
Babası “şimdi iyi dinle, oğlum” der ve dağa dönüp:
“Herşeyinle mükemmelsin” diye bağırır.

Ve aldığı cevap:
“Herşeyinle mükemmselsin” olur.
Çocuğun dikkatle izlediği babası açıklamaya başlar:
“İnsanlar bu olaya -yankı- der, evlat.
Ama gerçekte bu olay hayatın ta kendisidir.
Sana, söylediğin ve yaptığın şeylerin aynını geri verir.
Hayatımız
Yaptıklarımıza karşı aldığımız reflekslerden başka bir şey değildir.
Eğer dünyanda daha fazla sevgi istiyorsan,
Önce sevgiyi yüreğinde yarat.

Hayat,
Ona verdiğin her şeyi sana geri verecektir.
Bu karşılıklı ilişki hayatın her anında
Her saniyesinde geçerlidir. Hayat tesadüf değildir
Evlat…
Hayat sadece bir reflekstir!…”

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün.
dün akşamki menüm
1kase tarhana çorbası
1 tabak kuru fasülye
5-6 kaşık bulgur pilavı (dayanamadım yedim ama pişmanım hemde çokk yememem gerektiğini sabah tartıya bakınca anladım)
bolca karışık salata

bu sabah
malesef kahvaltı yapamadım 1 tane poğaça yedim
şimdi bolca su içiyorum işteyim az önce dışarı çıkıp geldim biraz yürümüş oldum ve asansörü kullanmadım
öğlende sadece çorba içecem umarım hatalarımı telafi edebilirim...

maşşallah maşşşlaaahhhhhhh

maşşallah maşşşlaaahhhhhhh

sanırım kımse benım slmımı gunaydınımı almamış benı kımse sevmıyo burda

oyle yıyıp yıyıp zayıf kalanlara ve ıs yerınde bakalım tabagında ne var sen bunla nasıl yasıyon dıyenlerden nefret edıyorum.ekmeksız hayat olurmu hıc dıyolar nasıl olmasmıs bal gıbı oluyo.soylentılere sozlere takılma bacım

oohh ne gusel bacım bende gayet dıncım ama dısarıda soguk tırtırıyo benı 40cnm kar var ve hala yagıyo

diyete ilk başladığım zamnalarad bayağı moralimi bozuyolardı ama o lafları duymak beni daha da cesaretlendirdi.
5 küsür kilo vermiştim büro arkadaşlarımdan biri sen aylardır diyet yapıyosan grm vermedin bu nası diyet falan demişti
dün bir iş için beraberdik yine diğer arkadaş sen kaç kilosun 60 üzerimisin gibi şeyler sordu.
söylemedim tabi kilomu falan göründüğüm kilodayım dedim.
arkadaşarımdan biri 44 kilo
biri de 65-68 vardır ama pek göstermiyo kiloyu kaldırıyo yani.
bide okadar yemeye içmeye bu kiloda oldukları için pek insanın halinden anlamıyor..
eeeee kadınlar arası kıskançlıkta cabası tabiiiiii

yerdeki karların bir kısmı erimiş..
öğle arası azcık dolanayım bennnnn dışardaaa..
kış kış kilolar kış kışşşşşşşşşşşşş
öpüldünüzzzzzz

Son düzenleme:
KAYFALTI OLARAK 1 muz ve 8-9 cevız yıdım.

üstüne de 45 dk yurudummmm.ohhh süperim bugunnnnnşahaneyim şahaneee ,nane naneeeeee

işin zor ama sana uygun olanı secersın yogurt ve salatada ekledınmı senın menu olusmus olur famırcım

amanin bana diyene bakk al sana yumrut
boregı dun gece 9 da coluk cocuk esım yesın dıye pısırdım o kokular esnasında ben yuruyus bandındaydım sabah yarım dılım yedım valla ama pısman degılım aksama kadar erır zaten:44:
yehuu bugün karnıbahar yimeği varr

öğlen menüm

karnıbahar(çiçek) yemeği
ev yoğurdu
bol yeşil salata
petusum cok guzel menu bayılırım karnıbahara afıyet olsun

papadıya bunu begendı:))

neyyyyy pohacamı dur bacım benım az kaldı kalkıyom elektrıklı sandalyeden sıra senın

kız o börekte neyin nesi sabah sabah sandalyeye ilk oturan olmak istiyon ellahammmm
ayrıca o zeytine yazık değil mi kız bir tane zeytinmi yenirrr garibim bağırsaklarında yapayalnız biçareee
ama yeşilliklere bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğimmmm otçuu aplaaaa

yıgıdı oldur hakkını yeme prensıbıne uyumlu yorum yaptıgın ıcın tesekkurler petusum herkes boreemı ketemı sımıdımı gorurde bır allah kulu kız sen ne guzel her sabah yesıllık yıyon demezdı farkını koydun ortaya sagol bebişim:)))))

merhaba handancım.benim 2.haftam doldu.bildirimimide yaptım.ben haftaya mı gircem acaba listeye ?
merhaba canım bu liste olayına saphira karar veriyor özel mesaj atarsan ilgilenir 1.sayfadan takip edebilirsin liste olayını.

arkadaşım benide unutmuşsunben sorun etmemde haftaya geçen hafta bildirim yapmamış diye suçlamalar olabilir diye endişeleniyorum
merhaba sizi unutmadım bilgileriniz eksikti yazdım cevap gelmeyince listeyi yaptım.

süpersin canımmmm motivasyon kaynağımsınnn
maşallah canım bu ne enerjiii.ben de bugün nedense dipteyim sondayım depresyondayıııımmmmm....enerjiye ihtiyacım var yaniiii

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 10 ziyaretçi)

sekerkiz67, kaziratu, rosemel, eski_bir_masal, handan_06, esas2006, evperisi, papadiya, loxandra, asli72, pembekalp, monodura, pegasusunKonu Etiketleri

ooo ne gusel zıyaretcıler sızde buyrun gelın dısardan bakmayın oyle:13:

neyyyyy pohacamı dur bacım benım az kaldı kalkıyom elektrıklı sandalyeden sıra senın

haklısın hakettim ben elektrikli sandalyeyi kalkta ben oturayım bidaha poğaça yemek neymiş anlarım hiç olmazsa (bide akşamki bulgurun üstüne off offf)

bumerang gibi yanii
güzel yazıı teşekkürlerr
yani varya elektirikli sandalye falan değil direk ilaç verecem damardan sana bu ne gızzz sabah tartıya baktın anladın madem o poğaçayı niye soktun ağzınaaa tazmanya canavarıı birde asansörü kullanmadım deyooo kız dağlara tırmanmam gerek o yağlı katkılı iğrenç pohaçayı eritmek içinn Allahtan jarna yok olaydı görürdün o zaman en orjinal işkencelerden işkence beğenirdin vallahii

sanırım kımse benım slmımı gunaydınımı almamış benı kımse sevmıyo burda
ayhh herkeseler cevap yazmaktan bihtap düşüyom loo kesin sanada bişiler yazmışımdır
yazamasak da mızırdanmak yokkk herkes herkesi seviyo burda elma şekerimmmm mıncırıp sevgilerimi fışkırtıyorummm

oohh ne gusel bacım bende gayet dıncım ama dısarıda soguk tırtırıyo benı 40cnm kar var ve hala yagıyo
maşallah kız bizeee dipçik gibiyizz

yerdeki karların bir kısmı erimiş..
öğle arası azcık dolanayım bennnnn dışardaaa..
kış kış kilolar kış kışşşşşşşşşşşşş
öpüldünüzzzzzz
kış kışş annem kış kışşş

KAYFALTI OLARAK 1 muz ve 8-9 cevız yıdım.

üstüne de 45 dk yurudummmm.ohhh süperim bugunnnnnşahaneyim şahaneee ,nane naneeeeee
:)))) şurup gibiyim şurupp öptüm seni şap şuppp

sabah yemiş olman daha affedilir olmuş gün boyu erir
sandalyeden kalk evet esasa sulu elektrikli sandalye koyucaz ancak akıllanır gibii
yay görüyon demii :) benii petuşşş hak yimezz otçu apılaaaa

yok guzu yokk depresyon neymm yokk oku burayı az sonra geçer afrika zambağımmm

dikenli minderde koydum sandalyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…