köftelerinden yersin sadece yanına yoğurt bolsa yeşillik yersin olur biterannem şehir dışından geldi 2-3 haftaya yakın bizde kalacaklar..
4-5 ayda bir geliyorlar böle.
kadıncağız özlemişizdir bu tarz yemekelri diye habire yemek yapıp duruyoo..
dünde kızım sulu köfte istemiş..
bugünde onun mücadelesini vericem
annemler gittikten sonrada kayınvalidemler gelicek..
onun yemek repertuarı anneminkinden daha zenginnnn
ya bu insanların başka işi gücü yok bizim tabaklarla uğraşıyorlar benimlede dalga geçen çok aldırmıyorum çok fazla ama arkamdan fısır fısır konuşuyorlar gibime geliyorr ama onlar erkenden öbür tarafa gidince bende konuşacam :)) sağlıklı besleneydinn ben gibiii bisiklet sürerdin rahmetli deyiibende cana hoca lahmacuna izin veriyor diye yemiştim...
ekmeksiz ızgara yesem iş arkadaşlarımın dalga konusu olacaktım yine onuniçin bakın gördüğünüz gibi hamurişide yiyebiliyorum demek için lahmacun yedimm.
sırf hesap vermemk için yemekhaneden çıktım düşün yani..
evden getriyorum yemelerimi,,
akmek yeme pilav yeme makarna yeme tatlı yeme.
herkes benim tabağıma bakıyo..
bide yiiyp yiyip zayıf kalan tipte büro arkadaşlarım var.
düşün yaniii..
öğlenki yemekten değilde akşamkinden bayağı pişman oldum..
neyse inşallah yürüyüşle telefi edebilmişimdir
ay nedeni omegadan mı ,karataydan mı, dün yediğim balıklardan mı bilmem karadaeniz hamsisi gibiyim aynıı uşaklarr mercan kırmızısı turuncuya çalan boğazlı bir badi giydim altta siyah pantalon üstte siyah kadife cekett altta siyah botlarım makayajımıda yapmıştımm takılarım parfümümde eklenince dipçik gibi oldummm hepinize enerjimden fışkırtıyorumm
ay nedeni omegadan mı ,karataydan mı, dün yediğim balıklardan mı bilmem karadaeniz hamsisi gibiyim aynıı uşaklarr mercan kırmızısı turuncuya çalan boğazlı bir badi giydim altta siyah pantalon üstte siyah kadife cekett altta siyah botlarım makayajımıda yapmıştımm takılarım parfümümde eklenince dipçik gibi oldummm hepinize enerjimden fışkırtıyorumm
bende cana hoca lahmacuna izin veriyor diye yemiştim...
ekmeksiz ızgara yesem iş arkadaşlarımın dalga konusu olacaktım yine onuniçin bakın gördüğünüz gibi hamurişide yiyebiliyorum demek için lahmacun yedimm.
sırf hesap vermemk için yemekhaneden çıktım düşün yani..
evden getriyorum yemelerimi,,
akmek yeme pilav yeme makarna yeme tatlı yeme.
herkes benim tabağıma bakıyo..
bide yiiyp yiyip zayıf kalan tipte büro arkadaşlarım var.
düşün yaniii..
öğlenki yemekten değilde akşamkinden bayağı pişman oldum..
neyse inşallah yürüyüşle telefi edebilmişimdir
oyle yıyıp yıyıp zayıf kalanlara ve ıs yerınde bakalım tabagında ne var sen bunla nasıl yasıyon dıyenlerden nefret edıyorum.ekmeksız hayat olurmu hıc dıyolar nasıl olmasmıs bal gıbı oluyo.soylentılere sozlere takılma bacım
işin zor ama sana uygun olanı secersın yogurt ve salatada ekledınmı senın menu olusmus olur famırcımannem şehir dışından geldi 2-3 haftaya yakın bizde kalacaklar..
4-5 ayda bir geliyorlar böle.
kadıncağız özlemişizdir bu tarz yemekelri diye habire yemek yapıp duruyoo..
dünde kızım sulu köfte istemiş..
bugünde onun mücadelesini vericem
annemler gittikten sonrada kayınvalidemler gelicek..
onun yemek repertuarı anneminkinden daha zenginnnn
boregı dun gece 9 da coluk cocuk esım yesın dıye pısırdım o kokular esnasında ben yuruyus bandındaydım sabah yarım dılım yedım valla ama pısman degılım aksama kadar erır zaten:44:amanin bana diyene bakk al sana yumrut
petusum cok guzel menu bayılırım karnıbahara afıyet olsunyehuu bugün karnıbahar yimeği varr
öğlen menüm
karnıbahar(çiçek) yemeği
ev yoğurdu
bol yeşil salata
papadıya bunu begendı:))kendimize iyi bakalım:
Bir gün
Babasıyla çocuğu dağlara doğru gezintiye çıkarlar.
Yürüdüğü yerde çocuğun ayağı taşa takılır ve
“Ahhhh” diye çığlık atar.
Dağlardan aynı şekilde cevap gelir: “Ahhhh”
Bu tepki karşısında şaşıran çocuk kızgınca bağırır:
“Sen de kimsin?”
Karşı taraf bir papağan misali dediğini tekrarlar:
“Sen de kimsin?”
Çocuk bu sefer “Korkak” diye haykırır.
Dağdan gelen cevap yine çocuğun dediğinin tekrarıdır :
“Korkak!”
Bunun üzerine babasına dönen çocuk:
“Neler oluyor?” diye sorar.
Babası “şimdi iyi dinle, oğlum” der ve dağa dönüp:
“Herşeyinle mükemmelsin” diye bağırır.
Ve aldığı cevap:
“Herşeyinle mükemmselsin” olur.
Çocuğun dikkatle izlediği babası açıklamaya başlar:
“İnsanlar bu olaya -yankı- der, evlat.
Ama gerçekte bu olay hayatın ta kendisidir.
Sana, söylediğin ve yaptığın şeylerin aynını geri verir.
Hayatımız
Yaptıklarımıza karşı aldığımız reflekslerden başka bir şey değildir.
Eğer dünyanda daha fazla sevgi istiyorsan,
Önce sevgiyi yüreğinde yarat.
Hayat,
Ona verdiğin her şeyi sana geri verecektir.
Bu karşılıklı ilişki hayatın her anında
Her saniyesinde geçerlidir. Hayat tesadüf değildir
Evlat…
Hayat sadece bir reflekstir!…”
neyyyyy pohacamı dur bacım benım az kaldı kalkıyom elektrıklı sandalyeden sıra senınmerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün.
dün akşamki menüm
1kase tarhana çorbası
1 tabak kuru fasülye
5-6 kaşık bulgur pilavı (dayanamadım yedim ama pişmanım hemde çokk yememem gerektiğini sabah tartıya bakınca anladım)
bolca karışık salata
bu sabah
malesef kahvaltı yapamadım 1 tane poğaça yedim
şimdi bolca su içiyorum işteyim az önce dışarı çıkıp geldim biraz yürümüş oldum ve asansörü kullanmadım
öğlende sadece çorba içecem umarım hatalarımı telafi edebilirim...
KAYFALTI OLARAK 1 muz ve 8-9 cevız yıdım.
üstüne de 45 dk yurudummmm.ohhh süperim bugunnnnnşahaneyim şahaneee ,nane naneeeeee
KAYFALTI OLARAK 1 muz ve 8-9 cevız yıdım.
üstüne de 45 dk yurudummmm.ohhh süperim bugunnnnnşahaneyim şahaneee ,nane naneeeeee
merhaba canım bu liste olayına saphira karar veriyor özel mesaj atarsan ilgilenir 1.sayfadan takip edebilirsin liste olayını.merhaba handancım.benim 2.haftam doldu.bildirimimide yaptım.ben haftaya mı gircem acaba listeye ?
merhaba sizi unutmadım bilgileriniz eksikti yazdım cevap gelmeyince listeyi yaptım.arkadaşım benide unutmuşsunben sorun etmemde haftaya geçen hafta bildirim yapmamış diye suçlamalar olabilir diye endişeleniyorum
süpersin canımmmm motivasyon kaynağımsınnnBen 44.5 kilo vermeme 42 beden gıyecek kadar incelmeme rağmen, aynanın karşısında kendimi çok incelmiş gibi hissediyorum. Gerçi 44.5 vermek kilo inanaılmaz bir fark yarattı ama, ben her gün aynada bu olumlamayı yapıyorum. İncecik oluyorum, güzelleşiyorum diye kendi kendime tekrar ediyorum.
Bunu yapın sizde, kendinizi, bedeninizi sevin. Zayıf ve güzel gösterecek kıyafetler seçin. Saçınızla, makyajınızla ilgilenin,evet bakımlı olmak cok onemlı,daha ıyı hıssetmeye neden oluyor.
maşallah canım bu ne enerjiii.ben de bugün nedense dipteyim sondayım depresyondayıııımmmmm....enerjiye ihtiyacım var yaniiiiay nedeni omegadan mı ,karataydan mı, dün yediğim balıklardan mı bilmem karadaeniz hamsisi gibiyim aynıı uşaklarr mercan kırmızısı turuncuya çalan boğazlı bir badi giydim altta siyah pantalon üstte siyah kadife cekett altta siyah botlarım makayajımıda yapmıştımm takılarım parfümümde eklenince dipçik gibi oldummm hepinize enerjimden fışkırtıyorumm
kendimize iyi bakalım:
Bir gün
Babasıyla çocuğu dağlara doğru gezintiye çıkarlar.
Yürüdüğü yerde çocuğun ayağı taşa takılır ve
“Ahhhh” diye çığlık atar.
Dağlardan aynı şekilde cevap gelir: “Ahhhh”
Bu tepki karşısında şaşıran çocuk kızgınca bağırır:
“Sen de kimsin?”
Karşı taraf bir papağan misali dediğini tekrarlar:
“Sen de kimsin?”
Çocuk bu sefer “Korkak” diye haykırır.
Dağdan gelen cevap yine çocuğun dediğinin tekrarıdır :
“Korkak!”
Bunun üzerine babasına dönen çocuk:
“Neler oluyor?” diye sorar.
Babası “şimdi iyi dinle, oğlum” der ve dağa dönüp:
“Herşeyinle mükemmelsin” diye bağırır.
Ve aldığı cevap:
“Herşeyinle mükemmselsin” olur.
Çocuğun dikkatle izlediği babası açıklamaya başlar:
“İnsanlar bu olaya -yankı- der, evlat.
Ama gerçekte bu olay hayatın ta kendisidir.
Sana, söylediğin ve yaptığın şeylerin aynını geri verir.
Hayatımız
Yaptıklarımıza karşı aldığımız reflekslerden başka bir şey değildir.
Eğer dünyanda daha fazla sevgi istiyorsan,
Önce sevgiyi yüreğinde yarat.
Hayat,
Ona verdiğin her şeyi sana geri verecektir.
Bu karşılıklı ilişki hayatın her anında
Her saniyesinde geçerlidir. Hayat tesadüf değildir
Evlat…
Hayat sadece bir reflekstir!…”
yani varya elektirikli sandalye falan değil direk ilaç verecem damardan sana bu ne gızzz sabah tartıya baktın anladın madem o poğaçayı niye soktun ağzınaaa tazmanya canavarıı birde asansörü kullanmadım deyooo kız dağlara tırmanmam gerek o yağlı katkılı iğrenç pohaçayı eritmek içinnmerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün.
dün akşamki menüm
1kase tarhana çorbası
1 tabak kuru fasülye
5-6 kaşık bulgur pilavı (dayanamadım yedim ama pişmanım hemde çokk yememem gerektiğini sabah tartıya bakınca anladım)
bolca karışık salata
bu sabah
malesef kahvaltı yapamadım 1 tane poğaça yedim
şimdi bolca su içiyorum işteyim az önce dışarı çıkıp geldim biraz yürümüş oldum ve asansörü kullanmadım
öğlende sadece çorba içecem umarım hatalarımı telafi edebilirim...
ayhh herkeseler cevap yazmaktan bihtap düşüyom loo kesin sanada bişiler yazmışımdırsanırım kımse benım slmımı gunaydınımı almamışbenı kımse sevmıyo burda
maşallah kız bizeee dipçik gibiyizzoohh ne gusel bacım bende gayet dıncım ama dısarıda soguk tırtırıyo benı 40cnm kar var ve hala yagıyo
kış kışş annem kış kışşşyerdeki karların bir kısmı erimiş..
öğle arası azcık dolanayım bennnnn dışardaaa..
kış kış kilolar kış kışşşşşşşşşşşşş
öpüldünüzzzzzz
:)))) şurup gibiyim şurupp öptüm seni şap şupppKAYFALTI OLARAK 1 muz ve 8-9 cevız yıdım.
sabah yemiş olman daha affedilir olmuş gün boyu eririşin zor ama sana uygun olanı secersın yogurt ve salatada ekledınmı senın menu olusmus olur famırcım
boregı dun gece 9 da coluk cocuk esım yesın dıye pısırdım o kokular esnasında ben yuruyus bandındaydım sabah yarım dılım yedım valla ama pısman degılım aksama kadar erır zaten:44:
petusum cok guzel menu bayılırım karnıbahara afıyet olsun
neyyyyy pohacamı dur bacım benım az kaldı kalkıyom elektrıklı sandalyeden sıra senın
yıgıdı oldur hakkını yeme prensıbıne uyumlu yorum yaptıgın ıcın tesekkurler petusum herkes boreemı ketemı sımıdımı gorurde bır allah kulu kız sen ne guzel her sabah yesıllık yıyon demezdı farkını koydun ortaya sagol bebişim:)))))
yok guzu yokk depresyon neymm yokk oku burayı az sonra geçer afrika zambağımmmmerhaba canım bu liste olayına saphira karar veriyor özel mesaj atarsan ilgilenir 1.sayfadan takip edebilirsin liste olayını.
merhaba sizi unutmadım bilgileriniz eksikti yazdım cevap gelmeyince listeyi yaptım.
süpersin canımmmm motivasyon kaynağımsınnn
maşallah canım bu ne enerjiii.ben de bugün nedense dipteyim sondayım depresyondayıııımmmmm....enerjiye ihtiyacım var yaniiii
dikenli minderde koydum sandalyeyeneyyyyy pohacamı dur bacım benım az kaldı kalkıyom elektrıklı sandalyeden sıra senın
haklısın hakettim ben elektrikli sandalyeyi kalkta ben oturayım bidaha poğaça yemek neymiş anlarım hiç olmazsa (bide akşamki bulgurun üstüne off offf)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?