merhabalar herkese bugün inanılmaz durgun ruhsuzum nedenseee menülerimi bile yazasım gelmedi ama kaçamağım yok bugün bana izin verin öpüyorum mucukkkkkk
dipteyim
sondayım
depresyondayım
olmazki annem yaaa kim bozdu moralini söyle döfekk aybalam yaaa git ama çabuk gel handanımm sıcak uzun bir duş iyi gelebilir kanımcaa dene derimmmm ve derin nefesss all
hmm hiç hoş gelmedi bu kulağıma,önce deprest,yon sonra kaçamak dimi,yerini hazırlıyon şimdiden,seni uyanık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiimerhabalar herkese bugün inanılmaz durgun ruhsuzum nedenseee menülerimi bile yazasım gelmedi ama kaçamağım yok bugün bana izin verin öpüyorum mucukkkkkk
dipteyim
sondayım
depresyondayım
dolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaayerdeki karların bir kısmı erimiş..
öğle arası azcık dolanayım bennnnn dışardaaa..
kış kış kilolar kış kışşşşşşşşşşşşş
öpüldünüzzzzzz
ohh masallah masallah:126:
ohhh sefan olsun
merhabalar herkese bugün inanılmaz durgun ruhsuzum nedenseee menülerimi bile yazasım gelmedi ama kaçamağım yok bugün bana izin verin öpüyorum mucukkkkkk
dipteyim
sondayım
depresyondayım
bumerang gibi yanii
güzel yazıı teşekkürlerr
yani varya elektirikli sandalye falan değil direk ilaç verecem damardan sana bu ne gızzz sabah tartıya baktın anladın madem o poğaçayı niye soktun ağzınaaa tazmanya canavarıı birde asansörü kullanmadım deyooo kız dağlara tırmanmam gerek o yağlı katkılı iğrenç pohaçayı eritmek içinnAllahtan jarna yok olaydı görürdün o zaman en orjinal işkencelerden işkence beğenirdin vallahii
ayhh herkeseler cevap yazmaktan bihtap düşüyom loo kesin sanada bişiler yazmışımdır
yazamasak da mızırdanmak yokkk herkes herkesi seviyo burda elma şekerimmmm mıncırıp sevgilerimi fışkırtıyorummm
maşallah kız bizeee dipçik gibiyizz
kış kışş annem kış kışşş
:)))) şurup gibiyim şurupp öptüm seni şap şuppp
sabah yemiş olman daha affedilir olmuş gün boyu erir
sandalyeden kalk evet esasa sulu elektrikli sandalye koyucaz ancak akıllanır gibii
yay görüyon demii :) benii petuşşş hak yimezz otçu apılaaaa
yok guzu yokk depresyon neymm yokk oku burayı az sonra geçer afrika zambağımmm
dikenli minderde koydum sandalyeye
ayyy bunun kaynanası zebze yapar mı hiç,uzmanlık alanı hamurişi,keteler,börekler,pahlavalar yapar,tepsi tepsi,oğlu da bayılıyor tabii,asıl ona yapıyor,arada famircik gidiyorköftelerinden yersin sadece yanına yoğurt bolsa yeşillik yersin olur biter
kayınvalidenede sebzeli etli yemeklerin konusunu açarsın översin oda onlardan yapar umarımm
ya bu insanların başka işi gücü yok bizim tabaklarla uğraşıyorlar benimlede dalga geçen çok aldırmıyorum çok fazla ama arkamdan fısır fısır konuşuyorlar gibime geliyorr ama onlar erkenden öbür tarafa gidince bende konuşacam :)) sağlıklı besleneydinn ben gibiii bisiklet sürerdin rahmetli deyii
günaydın topişşşş,senle yarışmak ne mümkünnnnn,ama çekirgen olablirimmmmGünaydin kizlar dünü unuttum bu gün yeniden basliyorum...
Saat 17:00 kendimi anca durdurdum...
Neyse bugün günes yeniden dogdu
Simdi yarim bardak tarcinli sütümü iciyorum maratona cikacam birazdan Varmi kapismak isteyen???...
Ögleden sonra yazarim ne kadar yürüdüm...
kız normnalde de gardasın yok mu yanında,ona bırak kızı yürü zabaha gadarrrrhaftasonu detoks yaparkende yürüdüm gülcüm..
dışarda yürümek pek zevkli ama yürüme bandına binmek istemiyorum..
annamlerde bizdeyken yani kızı emanet edecek birileri de varken yürücez böle
hoşgeldünnnn seksüüüüüü,gençlik napıyosunuz bakayımmmm..
Reglim erken geldi kıvranıyorum iki gündür + gr lar ve kaçamaklar cabası ama kontrol altında. Adetim bittiğinde yine aynı kilo da olup şu detoksu yapıciiimmm. çok sabırsızım ....öpüyorum hepinizi
çok güzel başlamıssın.inş. sonuçlar da iyi olurgünaydın kızlar bende şu detoksla başladım bu güne bakalım. inşallah güzel sonuçlarla bitiririm. sabah enerjinize hayran kaldım doğrusu. sabah sabah yürümek vay be süpersiniz.
kahvaltımı yazayım hemen:
1 avuç badem(ekmek yoktu)
1kk dan az büyük peynir,
2 dilim kaşar,
yarım domates,
1 haşlanmış yumurta.
günün kalanını ayran, bulgur, nohut, salatalık ve yeşil mercimekle geçircem.
akşama haber veririm gün bitimini.
dün akşam mens oldum sizce beni kötü etkilermi ne dersiniz?
petuşum netcez nasıl frenliycez kız kendimizi,bu akşam tabagımı onceden hazırlayıp onu yıyecegım bol salata ile,ortadan aldıkça yavaş yavas,farketmeden çok götürüyommloxaaaaaagünaydınn ay sorma akşam benimde biraz fazla oldu miktar allahtan kaçamak yok
burası günlük güneşlikkk hafta sonu yollar kapanmasında annemlere gidelim diye dua ediyorumm çok özledim ailemii
ay sorma bende sevmiyorum spor aletlerini illa doğal yürüyüş ve yüzme olacak başkada zevk aldığım bir spor yok yürüyüş bandında hamster gibi hissediyorum kendimi :)
kızlar spor yapın spor depresyon neyim kalmazzz,endorfin salgılarsınız bol bolGünaydın kızlar
Daha yeni kalktım canım sıkılıyor ilacı aldım süre bitsin diye bekliyorum kahvaltı için düzene geri dönmem lazım 4 gündür öylesine besleniyorum saçma şeyler yedim yazmayayım bile motive lazım banaaaa motiveeeeeeeee............ Yaza fıstık olacağımmm... en sevdiğim kota gireceğimm... Elbise giyince göbişim pırtlamayacakkk... zayıflayacağımmm.. mıyımmmm?????
Canım bende meyilliyim bu ara depresyona sabah yataktan off bunaldım diye kalktım resmen gidişat iyi değilkendimizi motive etmemiz lazım.
eşekten düşmüş biri olarak,sabır sabır yaa sabır diyorum sanaKaratay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önleniyor daha sonra bir durağanlık devresi oluyor ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor. Bu diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa işte bu iyileşmenin ilk belirtisidir. İlk haftalardan itibaren bu iyileşme başladı ise doğru yoldayız demektir.
on gündür aynı kilodayım ama hiç acelem yok uzun zamandır bu kiloları görmemiştim zaten
KAYFALTI OLARAK 1 muz ve 8-9 cevız yıdım.
üstüne de 45 dk yurudummmm.ohhh süperim bugunnnnnşahaneyim şahaneee ,nane naneeeeee
kız normnalde de gardasın yok mu yanında,ona bırak kızı yürü zabaha gadarrrr
benin öyle bir şansım yokeferim gızzz sana bende öğle arası gezdim..
alışveriş yaptım geldimmmm
üff bu bel ağrısı da nerden çıktı....
reglim yeni bitti,hiç hayra alamet değil ama ben hayra yorayım yıne de:86: zayıfladıgım için belim agrıyodur belkim dimi:86:
deneyeceğim canım. sağol. elimden geleni yaparım ah bide balıkdenemeden bilemessinn mutlaka dene diyorumm
balıkyağının yerini hiç birşey tutmaz ayrıca doğrusunu alır isen hiç bir tehlikesi yok aksine sayısız faydası varr ben değil araştırmalar bunu söylüyorr kaynak sorar isen hocanın kitabında kaynaklar belirtilmiş
canım karataya başlıycam diye eve ekmek aldırmadım. eşim beyaz ekmek yiyor ondanda yemek istemedim. neyse bu seferlik af olunur demi bidakine listeye uyarım. çorbamı hazırladım canım. detoks için almıştım salatalıkGünaydınn pegasusumm seni görünce uçak yolculuğu yapasım geliyor benimmm :)
ay keşke bende regli olsam daha vakti gelmedi ama yaklaştıı olsamda şilikler gitseee
detoks çok etkili şiddetle tavsiye ederimm
kız o börekte neyin nesi sabah sabah sandalyeye ilk oturan olmak istiyon ellahammmm
ayrıca o zeytine yazık değil mi kız bir tane zeytinmi yenirrr garibim bağırsaklarında yapayalnız biçareee
ama yeşilliklere bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğimmmm otçuu aplaaaa
Günaydın arkidişimm detoksta kuruyemiş yok gerçi bende yemiştim ama bilgin olsun
ayrıca salatalık koymuıyoruz çünkü mevsimi değil onun yerine bolca istediğin baharatlardan ekleyebilirisn başarılar dilerimmm
bendeeee...merhabalar herkese bugün inanılmaz durgun ruhsuzum nedenseee menülerimi bile yazasım gelmedi ama kaçamağım yok bugün bana izin verin öpüyorum mucukkkkkk
dipteyim
sondayım
depresyondayım
valla çok haklısın. sanırım alt yapıyı hazırlıyozhmm hiç hoş gelmedi bu kulağıma,önce deprest,yon sonra kaçamak dimi,yerini hazırlıyon şimdiden,seni uyanık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayran sote nasıl oluyor?dolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaa
yalunuz acıktım ve 2. öğün yedim ben1 kase ayran corbası,1 kase ayran sote,
ağşama da tuzda tauk yiyeceukkkk
ayyy bunun kaynanası zebze yapar mı hiç,uzmanlık alanı hamurişi,keteler,börekler,pahlavalar yapar,tepsi tepsi,oğlu da bayılıyor tabii,asıl ona yapıyor,arada famircik gidiyorbiraz daha savaşsın nefsiyle ,napakk
günaydın topişşşş,senle yarışmak ne mümkünnnnn,ama çekirgen olablirimmmm,45 dk cık yurudum bendeeee
kız normnalde de gardasın yok mu yanında,ona bırak kızı yürü zabaha gadarrrr
hoşgeldünnnn seksüüüüüü,ben de yapacagum detoksu,hatta yanıma arkideş de buldummmm
çok güzel başlamıssın.inş. sonuçlar da iyi olur
petuşum netcez nasıl frenliycez kız kendimizi,bu akşam tabagımı onceden hazırlayıp onu yıyecegım bol salata ile,ortadan aldıkça yavaş yavas,farketmeden çok götürüyomm
öyle deme kıııı,dışarısı kar kıyamet olunca iyi oluyor yuruyus bandı,bir de müzik açıyom,şarkı çığıraraktan pek gözel oliyi yürümekkkk
benim kardeş homini gırtak pufidi kandil anacımm..
dersaneden gelince yemeğini yer doğru odaya gider yatar..
yatış o yatışşşşşş...
dolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaa
yalunuz acıktım ve 2. öğün yedim ben1 kase ayran corbası,1 kase ayran sote,
ağşama da tuzda tauk yiyeceukkkk
benin öyle bir şansım yok
neler aldın bakem?zayıflamak yaramadı sana,kendini alışveriş çılgınlıgına kaptırdınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?