Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar herkese bugün inanılmaz durgun ruhsuzum nedenseee menülerimi bile yazasım gelmedi ama kaçamağım yok bugün bana izin verin öpüyorum mucukkkkkk

dipteyim
sondayım
depresyondayım

merhabalar herkese bugün inanılmaz durgun ruhsuzum nedenseee menülerimi bile yazasım gelmedi ama kaçamağım yok bugün bana izin verin öpüyorum mucukkkkkk

dipteyim
sondayım
depresyondayım

olmazki annem yaaa kim bozdu moralini söyle döfekk aybalam yaaa git ama çabuk gel handanımm sıcak uzun bir duş iyi gelebilir kanımcaa dene derimmmm ve derin nefesss all

dipteyim
sondayım
depresyondayım
hmm hiç hoş gelmedi bu kulağıma,önce deprest,yon sonra kaçamak dimi,yerini hazırlıyon şimdiden,seni uyanık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yerdeki karların bir kısmı erimiş..
öğle arası azcık dolanayım bennnnn dışardaaa..
kış kış kilolar kış kışşşşşşşşşşşşş
öpüldünüzzzzzz
dolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaa

ohh masallah masallah:126:

ohhh sefan olsun

yalunuz acıktım ve 2. öğün yedim ben1 kase ayran corbası,1 kase ayran sote,

ağşama da tuzda tauk yiyeceukkkk

Günaydın kızlar

Daha yeni kalktım canım sıkılıyor ilacı aldım süre bitsin diye bekliyorum kahvaltı için düzene geri dönmem lazım 4 gündür öylesine besleniyorum saçma şeyler yedim yazmayayım bile motive lazım banaaaa motiveeeeeeeee............ Yaza fıstık olacağımmm... en sevdiğim kota gireceğimm... Elbise giyince göbişim pırtlamayacakkk... zayıflayacağımmm.. mıyımmmm?????

dipteyim
sondayım
depresyondayım

Canım bende meyilliyim bu ara depresyona sabah yataktan off bunaldım diye kalktım resmen gidişat iyi değil kendimizi motive etmemiz lazım.

Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önleniyor daha sonra bir durağanlık devresi oluyor ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor. Bu diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa işte bu iyileşmenin ilk belirtisidir. İlk haftalardan itibaren bu iyileşme başladı ise doğru yoldayız demektir.

on gündür aynı kilodayım ama hiç acelem yok uzun zamandır bu kiloları görmemiştim zaten

çok acımasız olmasakta bugünlük affediversek olmaz mı ki valla rüyama girecek dkenli su elektrik sandalyeleri amanınnnn....

ayyy bunun kaynanası zebze yapar mı hiç,uzmanlık alanı hamurişi,keteler,börekler,pahlavalar yapar,tepsi tepsi,oğlu da bayılıyor tabii,asıl ona yapıyor,arada famircik gidiyorbiraz daha savaşsın nefsiyle ,napakk

günaydın topişşşş,senle yarışmak ne mümkünnnnn,ama çekirgen olablirimmmm,45 dk cık yurudum bendeeee

haftasonu detoks yaparkende yürüdüm gülcüm..
dışarda yürümek pek zevkli ama yürüme bandına binmek istemiyorum..
annamlerde bizdeyken yani kızı emanet edecek birileri de varken yürücez böle
kız normnalde de gardasın yok mu yanında,ona bırak kızı yürü zabaha gadarrrr

hoşgeldünnnn seksüüüüüü,ben de yapacagum detoksu,hatta yanıma arkideş de buldummmm

çok güzel başlamıssın.inş. sonuçlar da iyi olur

petuşum netcez nasıl frenliycez kız kendimizi,bu akşam tabagımı onceden hazırlayıp onu yıyecegım bol salata ile,ortadan aldıkça yavaş yavas,farketmeden çok götürüyomm

öyle deme kıııı,dışarısı kar kıyamet olunca iyi oluyor yuruyus bandı,bir de müzik açıyom,şarkı çığıraraktan pek gözel oliyi yürümekkkk

kızlar spor yapın spor depresyon neyim kalmazzz,endorfin salgılarsınız bol bol

handancık sen de evde durmaktan bunaldın heralde,bebişi komsuya bıraksan 1 saat dısarda dolansan nasıl olur?

eşekten düşmüş biri olarak,sabır sabır yaa sabır diyorum sana

üff bu bel ağrısı da nerden çıktı....
reglim yeni bitti,hiç hayra alamet değil ama ben hayra yorayım yıne de:86: zayıfladıgım için belim agrıyodur belkim dimi:86:

üff bu bel ağrısı da nerden çıktı....
reglim yeni bitti,hiç hayra alamet değil ama ben hayra yorayım yıne de:86: zayıfladıgım için belim agrıyodur belkim dimi:86:

süt ürünlerini kesince kemik erimesi başlamıştır belkide 3 günde
seni şişmanlatasa dahi süt ürünlerini kesme anacımm...
kadınlarda kemik erimesi sık görüliyyyy

Dün akşamki yediklerim

1 kase mercimek çorbası
4 kaşık mantı(
1 tavuk pirzola (fırında)
yarım dilim revani 2 tavuk göğsü(elektrikli sandelye sırası benim

kahvaltım
2 yumurta
1 avuç fındık
1 yeşil biber
beyaz peynir
10 zeytin

öğlen eşim yemek yemeye eve geldi ona tabağa revani koyarken tam ağzıma götürüyordum yuuuh dedim kendime akşam yedin ya pis boğaz dedim hemen yerine koydum.

deneyeceğim canım. sağol. elimden geleni yaparım ah bide balık
canım karataya başlıycam diye eve ekmek aldırmadım. eşim beyaz ekmek yiyor ondanda yemek istemedim. neyse bu seferlik af olunur demi bidakine listeye uyarım. çorbamı hazırladım canım. detoks için almıştım salatalık

dipteyim
sondayım
depresyondayım
bendeeee...
hmm hiç hoş gelmedi bu kulağıma,önce deprest,yon sonra kaçamak dimi,yerini hazırlıyon şimdiden,seni uyanık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla çok haklısın. sanırım alt yapıyı hazırlıyoz
dolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaa

yalunuz acıktım ve 2. öğün yedim ben1 kase ayran corbası,1 kase ayran sote,

ağşama da tuzda tauk yiyeceukkkk
ayran sote nasıl oluyor?

ayy inşallah. maşallah burası çok enerjik. diyet yapmaa bile insan gelmeli buraya :)

benim kardeş homini gırtak pufidi kandil anacımm..
dersaneden gelince yemeğini yer doğru odaya gider yatar..
yatış o yatışşşşşş...

öyle miiiiiii
yazın yatmıyordu sabahlara kadar,demek huyu değişmişşşş:26:

neyse ders çalışsın da ,kızına bakmayıversın

benin öyle bir şansım yok
neler aldın bakem?zayıflamak yaramadı sana,kendini alışveriş çılgınlıgına kaptırdınnn

kaynımın düğünü olacak yaza..
yani inşallah bir aksilik olmazsa...
bende elbise bakınıyodumm her alışverişte..
bugün buldum nihayet bi tane..
fazla abartılı olmayann,sade,beni zayıf gösteren(bu arada haftasonu 36beden kıyafetlerin içine girmeye çalışırken bugün 40ın içine tam girdimmm)
iç astarı acuk yırtılmış elbisenin tadilata verdim.
alınca giyinip senin maile atim fotosunuda bir bak..
1 ay içinde değişim hakkım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…