Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 dolu tabak lahana sarması (kıymalı bulgurlu) ve 1 dolu kase yoğurt yedim.patlıcam galiba,2 gün yemek yemesem yeridir kiiii yarın ben de ayran detoksu yapmayı planlıyorum

afiyet olsun valla bende heveslendim şimdik :)

bende menümü yazayım:
sabah : 1 avuç badem, yarım domates, peynir, 1 yeşil biber, 2 dilim kaşar.
sonrada 2 saat arayla 1 kase karışım(ayran, yeşil mercimek, bulgur, nohut)
kaç bardak (daha doğrusu büyük kupa çay ve su içtiğimi hatırlamıyorum.)
eşimin ısrarıyla 1 fincan tarcınlı türk kahvesi içtim. ama şekersiz türk kahvesi bana göre değil kesinlikle.

hatunlar ben bu hafta izinliyim.o yüzden pek giremiyorum nete.
bugün misafirim vardı gündüz hanımlar akşamada beyler ile yemek .amaaan çok yoruldum.neyse çok güzeldi ama.gündüz 10 kişi akşam 12 kişi.
menüm şöle idi:

sabah karatay kahvaltı
öğlen:kek,börek,kısır,kurabiye,yaş pasta.
Amaaaaa ben sadece kısır yedim
tebrikler bana.hiç zorlanmadım diyemem ama öldümde diyemem
habire çay doldurmak için masadan kalktım kiiii yememi engelledim.
Akşam çorba ve türlü bol salata haşlama havuç yoğurt karışımı
pilav vardı onunda yüzüne bakmadım kiiii hayatta yediğim en güzel pilavlarda benim imzam vardır.
ama spor yapamadım.Lakin hiç oturmadım desem yeridir...

papadi ne biliyim bu şeker aynı bağımlılara çevirmiş beni.canım hiç istemiyo,yani diyette bi sıkıntı yokda.dediğn gibi beden arınyor heralde. bende böyle aynen gül gibi kendimi tedavide kabul edicem.aslında çok mutluyum.bakalım kaç gün sürcek bu salako durumlar..

Kızlar biberiye çayı nasıl bir mucize inanamadım herkese tavsiye ederim tavsiye eden arkadaşa da ayrıca çoookk teşekkürler.
hangı yonden wc yemı faydası var canım:26:

ben cok alıstım sekersız turk kahvesıne artık sekerlı ıcemem asla
bugun 1. gununmu canım
tbrkleeerrrrrr

arkadaşlar söylemsi ayıptır kabızlıgım devam ediyo hiç böyle olmamıştım bu benı cok rahatsız etmeye başladı ne olur bana bi çare hiç kimse cekmiyor değil mi benım kadar ?

arkadaşlar söylemsi ayıptır kabızlıgım devam ediyo hiç böyle olmamıştım bu benı cok rahatsız etmeye başladı ne olur bana bi çare hiç kimse cekmiyor değil mi benım kadar ?

canım bende çok yaşadım ama artık nadir oluyo.kayısılı form çayı çok ii geliyo,kayısı,biberiye çayı....bunlar bende çok işe yarıyo tatlım

leylak naptın avatarına....

alaadn keten tohumunu çiğneyerek ye bide yağını tavsiye ederim, saltayı ve suyuda ihmal etme bunlar bol olunca bişi olmyi...

kayısı yiyorum ama çayını hiç içmedim

biberiyeyi yarın alayım
sanırımbu yüzden 1 gr bile vermedim hatta bazen kilo lamış gb gösteriyo tartı moralim çok bozuk sağolasın

:)))))hep bırlıkte yasayalım canım.ptesımı yoksa ctesı pazarmı yapsak ptesı tartıya baya faydası olur

senin açından cmtsi pazar daha ii olur tabi,ama bende annemler var haftasonuna kadar,bende onlar gidince yani pazartesi yapayım diyorum:44:

leylak naptın avatarına....

alaadn keten tohumunu çiğneyerek ye bide yağını tavsiye ederim, saltayı ve suyuda ihmal etme bunlar bol olunca bişi olmyi...

keten tohumuda hiç bişiy olmadı neredeyse 1 haftadır salataya yogurta katıyorum ama bi garilik var eskiden karataydan önce hemen hemen hergün söylemesi ayıptır tuvalete cıkardım ama şimdi 5 günde bir oldu

anaaaaammm 2 kalpli menekşe olmuşum

aman avatarımı da hiç sevmedim değiştireyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…