anaaaaammm 2 kalpli menekşe olmuşum
aman avatarımı da hiç sevmedim değiştireyim bari
leylak naptın avatarına....
alaadn keten tohumunu çiğneyerek ye bide yağını tavsiye ederim, saltayı ve suyuda ihmal etme bunlar bol olunca bişi olmyi...
kayısı yiyorum ama çayını hiç içmedim
biberiyeyi yarın alayım
sanırımbu yüzden 1 gr bile vermedim hatta bazen kilo lamış gb gösteriyo tartı moralim çok bozuksağolasın
Leylak bacım avatarına bayıldım vallahi muhahahaha
Kızlaarrr. :)
Menüm şu şekilde...
Kalkınca: Limonlu su :)
1.öğün: Haşlanmış 2 yumurta, 10 yeşil zeytin, 4 gün kurusu,1 avuç içi peynir, ekşimen, 1 tutam dereotu, 4 ceviz.
2. Öğün:balık, 2 beyaz lahana salatası, 2 kaşık yoğurt, 4 kuru erik, 1 avuç kabak çekirdeği.
ARA :15-20 tane kuru üzüm, 2 kaşık salata, 3 bardak şekersiz çay
3. Öğün: 2 kaşık nohut, 2 kaşık patlıcan musakka, yoğurt, mevsim salata.
Sıvı:2lt su,
Spor: Spor yapmadım. :/ Sadece işlerle koşuşturdum. :/
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum menüyle ilgili.
leylak bacım bu ayran corbası olayına bı dahamı gırsek
canım benden çok yaşayacaksın herhaldetam bende pazartesi detoksa varmısın diye soracaktım
arkadaşlar söylemsi ayıptır kabızlıgım devam ediyo hiç böyle olmamıştım bu benı cok rahatsız etmeye başladı ne olur bana bi çare hiç kimse cekmiyor değil mi benım kadar ?
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum ama menümle ilgili.. :) Yeni gelenleri de unutmayın
nasıl yapsak leylakcım bılemedımkı:26:
ya hayır değiştirme bayıldım vallahi
loxıııı nereyesun kankı kolay gelsın hepımıze
Ben koptum avatarına
Kızlar gazman gibi dolanıyorum etrafta resmen yaa katkılı madde yediğinde olan şey bu bence.
Birde biberiye çayı çok iyi kabızlık için ben bu gün 2 sefer çıktım resmen ve 2 günde bir çıkarım normalde.
hayattan azıcık biberiye çayı sana ne fayda sağladıydı..:26:
Tuvalet sorunu için kullandım ama ben tazesini kullandım bahçeden koparttım yaptım 2 bardak içtim çok iyi geldi.
hayattanazıcık ayda 2 kez yapılıyomus ama bana gore gayet saglıklı bır corba ben yapmayı dusunuyorum arada
Kızlar bende varım ayran detoksuna yapacaksanız sizinleyimde arası varmı acaba hani şu kadar sürede bir yapın falan ??
Biberiye çayı çok iyi geliyor keten tohumu bana hiçbirşey yapmadı hiç yaramadı desem yeridir. Yulaf unu da denedim oda hiçbirşeye yaramadı. Ama biberiye çayı mikemmelllllllll...
leylak eskisi daha güzeldi ama buda komik.bilirsin zevkler ve renkler..
vayy bahçeden... biz kurusuyla yapsak olurmu acep..?:44:
vayy bahçeden... biz kurusuyla yapsak olurmu acep..?:44:
Tuvalet sorunu için kullandım ama ben tazesini kullandım bahçeden koparttım yaptım 2 bardak içtim çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?