Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

anaaaaammm 2 kalpli menekşe olmuşum

aman avatarımı da hiç sevmedim değiştireyim bari

Ben koptum avatarına

Kızlar gazman gibi dolanıyorum etrafta resmen yaa katkılı madde yediğinde olan şey bu bence.

Birde biberiye çayı çok iyi kabızlık için ben bu gün 2 sefer çıktım resmen ve 2 günde bir çıkarım normalde.

leylak naptın avatarına....

alaadn keten tohumunu çiğneyerek ye bide yağını tavsiye ederim, saltayı ve suyuda ihmal etme bunlar bol olunca bişi olmyi...

beğenmedin dimi
:44:

kayısı yiyorum ama çayını hiç içmedim

biberiyeyi yarın alayım
sanırımbu yüzden 1 gr bile vermedim hatta bazen kilo lamış gb gösteriyo tartı moralim çok bozuk sağolasın

kabızlık büyük problem,e tabi tartıya da kötü yansıyo bu yüzden.bir an kurtulmaya bak
Leylak bacım avatarına bayıldım vallahi muhahahaha

gerçekten mi,bana pek güzel gelmedi de

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum ama menümle ilgili.. :) Yeni gelenleri de unutmayın

leylak bacım bu ayran corbası olayına bı dahamı gırsek

canım benden çok yaşayacaksın herhaldetam bende pazartesi detoksa varmısın diye soracaktım

Kızlar bende varım ayran detoksuna yapacaksanız sizinleyimde arası varmı acaba hani şu kadar sürede bir yapın falan ??

arkadaşlar söylemsi ayıptır kabızlıgım devam ediyo hiç böyle olmamıştım bu benı cok rahatsız etmeye başladı ne olur bana bi çare hiç kimse cekmiyor değil mi benım kadar ?

Biberiye çayı çok iyi geliyor keten tohumu bana hiçbirşey yapmadı hiç yaramadı desem yeridir. Yulaf unu da denedim oda hiçbirşeye yaramadı. Ama biberiye çayı mikemmelllllllll...

nasıl yapsak leylakcım bılemedımkı:26:

bende bilemedim papadiyam ya napsak,annemlerin yanında da yapmam zor olur

ya hayır değiştirme bayıldım vallahi

loxıııı nereyesun kankı kolay gelsın hepımıze

biberiye bana da aynı etkiyi gösteriyo

kızlar yoğun istek üzerine avatarımı kaldırmıyorum o zaman

ayda 2 kez yapmak zararlı olmaz sanırım
leylak eskisi daha güzeldi ama buda komik.bilirsin zevkler ve renkler..

anladım datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…