Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben kaçenzi kocam çağırıyor.kar çoook güzel yağıyormuş camın önünde keyif yapcak hepinizi öptüm
boool leptinli geceler iyiki varsınız

ay ne guzel nerde yasıyosunkı bahcelı falan:44:

leylakcım tamam ptesı yapak kolay gelsın ıkımıze

Bodrumda bahçem amazon ormanına döndü yanlız :))

biberiyeyi yarın hemen temin ediyorum umarım ertesi günne kalmaz cıkarım çünkü iş yerinde yerinden kalkamayan bi insanım yoksa müşterilere ayıp olur

Cırcır yapmıyor canım sadece düzene sokuyor.

kızlar ben kaçenzi kocam çağırıyor.kar çoook güzel yağıyormuş camın önünde keyif yapcak hepinizi öptüm
boool leptinli geceler iyiki varsınız

Çok şanslısın buraya asla kar yağmıyor benim içinde izle iyi geceler canımmm sende iyi ki varsın

bende var kurusu o zaman.sağolasın hayttnazck. güzeller bakıym bende denym sonra gelişmeleri paylaşym..

ay ne guzel nerde yasıyosunkı bahcelı falan:44:

leylakcım tamam ptesı yapak kolay gelsın ıkımıze

anlaştık canım.akşamdan beri ölüyorum gülmektengece yatarken eşime dedim bende'' kolay gelsin hepimize'' diye.saf saf bana bakıyo garibim ama ben deliler gibi gülüyorum kendi kendime.

kızlağ ben yatcem gari. hepinizi öpveriyom. sizinlen olmak pek gözel anam. bol leptinli geceleğ..

kızlağ ben yatcem gari. hepinizi öpveriyom. sizinlen olmak pek gözel anam. bol leptinli geceleğ..

iyi geceler canım bende yatayım bari,leptinim beni bulamazsa ağlar sonra
hepinize iyi geceler kızlar,mutlu bi güne uyanırsınız inşallah.öptüm hepinizi

papadiyam bu da senin için

anlaştık canım.akşamdan beri ölüyorum gülmektengece yatarken eşime dedim bende'' kolay gelsin hepimize'' diye.saf saf bana bakıyo garibim ama ben deliler gibi gülüyorum kendi kendime.

kız dur yapma yerlerdeyım valla

hepınızı cookk sevıyom herkese ıyı geceler ıyıkı varız

İyi geceler kızlar uyumakmı lazım leptin için yaa ben orayı kaçırmışım kitabıda okuyup verdim en kötü huyumdur kitap tutmam evde hemen okusun diye veririm birilerine

yagları yakan hormon yanı leptın ınsan uyuyunca devreye gırıyo yanı gece 01 den 05 e kadar.bu surede uykuda olmak gerekıyorkı leptın hormonu gorevını yapabılsın canım

Kabizlik sorunu olan arkadaslar neden ot cayı falan iciyosunuz ki. Sabah ac karna 1 çorba kasığı zeytinyağı ictinizmi hem bağırsak hastalıklarından korunursunuz hem de kolay tuvalete çıkarsınız. İlk gun 1 çorba kasığı diğer günler 1 tatlı kasığı sabah kahvaltıdan yarım yada 1 saat önce içilecek o kadarrrrrrrrr bye

onuda deneriz sağolasın hem sağlık için süper.

Kılo vermek zorlu bır surectı eskıden, Karatay DIyetı ben de cok ıse yaradı,gercekten tam bılımsel bır konu bu durum,zaten kıtabı anladıktan sonra cok mantıklı geldı hersey,amac gercekten saglıklı olmak,sonrası mıllı. Insanı vıcdanı bakımdan paylasmak,ben her surecte genclıge hıtabeyı hatırlarım ve cehaletten cok korkarım,ozellıkle "Dahılı ve harıcı bedhahların olacaktır" cumlesını hatırlarım,bır de "Muhtac oldugun kuvvet damarlarındakı asıl kanda mevcuttur."cumlesı bana yeter,saglık konusu cok onemlı dalga gecılecek bır durum degıl,kılo da bır cesıt hastalık halı zaten, ama tedavısı var artık, ve kılo yuzunden hayatı sekteye ugrayan ınsanlar cok, herkes esıyle pastanelerde almıyor bu kıloları,kımılerı kullandıgı ılaclardan dolayı alıyor,bu bakımdan cok caresız ınsanlar var.Teknolojık bır ortamdayıız ama aslında sıstem seffaf,yanı rumuzla katılmamız kımselerın bızı goremeyecegı anlamına gelmıyor.Hatta her mesaj gırısınde asagıda ve yukarıda bır takım yazılar var,o yuzden yaralı seyler paylasmakta fayda var derım.Hersey ınsanlık ve saglık dolu bır dunya ıcın.Kolay gelsın hepımıze

günaydın arkadaşlar
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ve çokk tokum şimdide su içiyorum öğlende biberye çayı içerim ohh ohhh kışş kışşş kilocuklar herkese kolay gelsin

Herkese gunaydin. Bu ayran detoksunu yaptiktan sonra ne gibi degişiklikler oldu. Ornegin cok istahiniz acildimi sonrasindaki hafta kilo vermeniz durdu mu? Yada verilen kiloyu dikkat etmenize ragmen geri aldiniz mi?

Merakimi gidirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…