gerçekten mi,bana pek güzel gelmedi de
ay ne guzel nerde yasıyosunkı bahcelı falan:44:
leylakcım tamam ptesı yapak kolay gelsın ıkımıze
biberiyeyi yarın hemen temin ediyorum umarım ertesi günne kalmaz cıkarım çünkü iş yerinde yerinden kalkamayan bi insanım yoksa müşterilere ayıp olur
kızlar ben kaçenzi kocam çağırıyor.kar çoook güzel yağıyormuş camın önünde keyif yapcak hepinizi öptüm
boool leptinli geceler iyiki varsınız
ay ne guzel nerde yasıyosunkı bahcelı falan:44:
leylakcım tamam ptesı yapak kolay gelsın ıkımıze
sağolası hayat'ım.. leylak bende kurusunlan ypym o zaman.baklm bene ne faydesi olcek..
Sanada canım bol leptinli yarında bol tuvaletle münasebetli geçsinnn galiii...kızlağ ben yatcem gari. hepinizi öpveriyom. sizinlen olmak pek gözel anam. bol leptinli geceleğ..
kızlağ ben yatcem gari. hepinizi öpveriyom. sizinlen olmak pek gözel anam. bol leptinli geceleğ..
anlaştık canım.akşamdan beri ölüyorum gülmektengece yatarken eşime dedim bende'' kolay gelsin hepimize'' diye.saf saf bana bakıyo garibim ama ben deliler gibi gülüyorum kendi kendime.
iyi geceler canım bende yatayım bari,leptinim beni bulamazsa ağlar sonra
hepinize iyi geceler kızlar,mutlu bi güne uyanırsınız inşallah.öptüm hepinizi
papadiyam bu da senin için
iyi geceler canım bende yatayım bari,leptinim beni bulamazsa ağlar sonra
hepinize iyi geceler kızlar,mutlu bi güne uyanırsınız inşallah.öptüm hepinizi
papadiyam bu da senin için
aaa benim leptin hiç çalışmıyor o zaman dün 4 te yattım benyagları yakan hormon yanı leptın ınsan uyuyunca devreye gırıyo yanı gece 01 den 05 e kadar.bu surede uykuda olmak gerekıyorkı leptın hormonu gorevını yapabılsın canım
Kabizlik sorunu olan arkadaslar neden ot cayı falan iciyosunuz ki. Sabah ac karna 1 çorba kasığı zeytinyağı ictinizmi hem bağırsak hastalıklarından korunursunuz hem de kolay tuvalete çıkarsınız. İlk gun 1 çorba kasığı diğer günler 1 tatlı kasığı sabah kahvaltıdan yarım yada 1 saat önce içilecek o kadarrrrrrrrr bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?