Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar bu gün belli oluyor Kardesime vizeyi Dün pasaportu yolamislar ama tabi bilmiyoruz icine vizeyi vurup vurmadiklarini. Ups ten alinca ögrenicez...Allahim insallah vermislerdir.

Dünkü menüm
1.ögün
klasik Karatay kahvaltisi
1 dilim Greyfurt
1 kasik keten tohumu ve cörek otu
2 kapsül omega3 takviye
1 kapsül vitamin C

2.ögün
kiymali-az bulgurlu ispanak
1 kase yogurt
2 köfte

sivi: 2 litre limonlu su/ 3 bardak cay
spor: Nerdeyse 8 km tempolu yürüyüs...

günaydın sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bakem.gecmısı oku oku bitmedi yaw

ay hadı ınsallah almıştır cnm hayırlısıyla gıder

hayırlı haberler alırsın işallah burçincim...
iyi düşün,iyi şeyler olsun .....

.

günaydın kızlarrr
hangı yonden wc yemı faydası var canım:26:

ben cok alıstım sekersız turk kahvesıne artık sekerlı ıcemem asla
bugun 1. gununmu canım
tbrkleeerrrrrr

evet canım dün ilk günümdü.
bugün sabah eşimi yolculamaya diye kalktım ve sabah 8 de kahvaltımı yaptım. saat 10dan itibaren başlıycam çorbamı içmeye. bugün daha iyi gibiyim. inşallah azcıkda olsa spor yapabilirim.
kahvaltım: teflon tavaya biber doğradım, domates rendeledim üstünede yumurta kırıp yağsız pişirdim. biraz peynir, 1 dilim kaşar yedim. 1 bardak çay, 2 bardak su 1 bardakta limolu elmalı tarcın biber ve karanfilli sudan içtim. bakalım sonucunu görcez.

Günaydın hepinize...

Koşturmaya başlamadan dün gece ve sabahımı yazıp,kaçayım..

DÜN:
akşam yemedim şöyleki spora gittiğim için iş çıkışında, saat 17:00 de yoğurt,kayısı,muz yedim

19:30 da spora gittim.Tam 2 saatlik kardio ve antreman karışık program yaptık.Dünde aynısını yapmıştım bu arada:)

saat 22:00 de tarçınlı süt içtim.

SABAH:
2 yumurtalı,bol peynirli omlet
8 adet zeytin
çay
kahve

Hepinize kolay gelsin.öğle tatilinde dönerim:)))

.

hadi hayırlısı inşallah almıştır vizeyi...bir an önce kavuşursunuz..

kızlar günaydın menümü yazıp geçmişi okuyacağım öperimm
dün akşamki menüm
turp otu salatası(sarımsaklı,zeytinyağlı,limonlu)
brokoli salatası
1 adet mercan tava(dünden kelmıştı atmaya kıyamadım)
1 çay bardağı ceviz,10 adet yeşil zeytin
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği
2,5 adet mandalina (reglim yaklaşıyor bir iştah patlaması mevcut bende ancak bu şekilde frenleyebildim
)

sabah kahvaltım:
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış köy yumurtası
10 adet zeytin
köy peyniri(keçi)
1 çay bardağı ceviz

günaydıın kızlarr
bügünki kahvaltım
2 tane kk yumurta
beyaz peynir
havuç salatası olmazssa yumurta zor yeniyo valla
gün kurusu badem bu kadar
akşamda lahana dolması yedim salatayla çok severim ama fazla yemedim
herkese başarılar hepinizi öpüyorum kolay gelsin

günaydın şeker mercan neki cehaletimi hoşgör turp otunu nerden buluyosun bu mevsimde merak ettim

dün akşam yemeğim

1 büyük kase mercimek çorbası
1 tavuk pirzola
biraz ceviz
biraz antep fıstığı
biraz da çekirdek

Kızlar merhaba.
herkesin diyeti iyi gidiyordur inşallah.
benimki pek iyi gitmiyor.

geçen hafta biraz kırıklık vardı üzerimde, totişi kaldırım bir dakika bile yürüyemedim.
suyumu içemedim, düzenli beslenemedim. bir iki de kaçamak yapınca hoop aldım verdiğim kiloları geri.
bu sabah gene 70 i gördüm. çok moralim bozuldu.
kendime çok kızgınım.

bu hafta gidip kan aldıracaktım, insülin direncime, d vitaminime baktıracaktım ama bir kar yağıyor
bizim çekmeköy e. bırak doktora gitmeyi, kafamı camdan çıkaramıyorum üç gündür..

gül63 e birşey sormak istiyordum.
gülcüm sen çok güzel kilo verdin maşallah, inşallah daha da çok verirsin.
sana sormak istiyorum, sen bu diyete başlamadan önce yaptırdın mı kan tahlili.
nelere baktırdın.
insülin direnci için doktorun ilaç önerdi mi.

geçen bir arkadaş hocaya soracaktı hangi değerlere baktıralim diye,
hoca cevap verdi mi acaba.
kusura bakmayın takip edemedim bir süredir burda yazılanları.

tekrar kolay gelsin herkese.

kahvaltım
1 muz
1 büyük bardak tarçınlı süt
biraz beyaz peynir
11 zeytin
8 ceviz

dün akşam 35 dakika yürüdüm 10 dakikada egzersiz yaptım.

loxii canım mekik çekmeyi denedim ama neredeyse 1 buçuk senedir çekmediğim için başaramadım bende yarım mekik çektim 20 tane

canım yağsız pişirdim demişsin ama karatayda sağlıklı yağları korkmadan ve abartmadan tüketebiliriz.zeytinyağı ve has tereyağından korkma canım.Yağsız yersen başta kabızlık her türlü sıkıntı çıkabilir çünkü hücre zarımızın çoğunu yağ oluşturuyor.hadi kolay gelsin

Soru : doktor hanım benim bir sorum daha olacak; karatay diyetiyle 26 Hazirandan beri 75 kg dan 68 kg a düştüm. çok mutluyum yalnız yıllardır halsizlik sorunum var ve beslenme tarzımı da değiştirmiş olmama rağmen düzelmedi. bazı günler daha da halsiz oluyorum. önerebileceğiniz bir şey var mı bu konuda? şimdiden teşekkür ederim.

Cevap : Kanınızı, kan demiri ve D-vitaminizi kontrol ettirin...Vitamin takviyesi öneml,.bol bol ızgara ve buğulama hamzi yeyin. Trabzon yağını ihmal etmeyin!! Tokluk kan şekerinize ve insüline de baktırmalısınız. Bol bol yüzmelisiniz!!! Kolay gele. Aç kalmanıza gerek yok..Doyuncaya kadar yeterli miktarda yemelisiniz. Kabız olmayın sakın Prof. Dr. MCanan Efendigil Karatay Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı okudum ve son bir aydır uyguluyorum. Haftada yarım kilo ancak verebiliyorum, bence sağlıklı bir hız. Genelde hiçbir sağlık problemim yok, 6-7 kilo fazlamdan başka. Ama sürekli halsizim, ciddi bir kansızlıkta yok, limitin biraz altında sadece.
43 yaşındayım, günlük omega 3 kapsülü dışında, kullanmamız gereken “günlük, haftalık veya kür olarak önerebileceğiniz” vitamin veya minarel takviyesi var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

07.09.2011 00:06:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Omega 3 ile kuvvetli bir antioksidan almalısınız. Kan demirinize ve D-vitaminize baktırmalısınız. Yürümeye de başlayın ve bol su için...

Az yemek yemeyin, doyuncaya kadar yemelisıniz.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay soru canan hanım ben 1 aydır karatay diyeti yapıyorum kitabınızı okudum. bir köyde öğretmenim benım için kolay oluyor. 3 kılo verdım kadınlar kulubundeyım. size sorum tahlıl yaptıracagım hangılerını yaptırmalıyım kontrol amaçlı . etrafımda olumsuz yorumlardan sıkıldım işte tüm hersey normal demek istiyorum :) hayat boyu asla bırakmıyacam saldırma duygum bıttı yıyeceklere normalde herseyı ac tok farketmez hep yerdım su an 64 kıloyum sizi seviyoruzz.omega 3 seven seas kullanıyorum dogrumu acaba

cevap Rahatsanız, iyi ve mutluysanız tahlil yaptırmanıza gerek yok bence. Köydesiniz, yani hepimiz özlediği lüks içinde, doğallıklar içindesiniz. KEYFİNİZE bakın.

Temiz hava bol doğal gıda!!! Omega-3 seven seas iyidir. İçinde omega-6 olmamalı, ben bilmiyorum. Bol bol köy tavuğu, köy tereyağı, yoğurdu ve yumurtasını bizim yerimize de yemelisiniz. Sevgilerimle,

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay" demıs hoca
........................................................................................... Canım benım kan testlerım normal cıkıyordu fakat hıc doymuyordum.Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bu dıyet ogrenılmelı. Kılo vermenın yanında ıyı hıssetmek cok guzel ya anlatamam 120 kg olanlar ancak anlar benı. Kolay gelsın hepımıze

sabah ki menüm

1 adet rafadan yumurta
6 adet yesil zeytin
avuçiçi kadar peynir
yarım cay bardagı fındık
havuc ve turp salatası zeytinyglı limonlu
suyum 3 barak suan itibarıyla

birazdan oglusumun dolabı gelcek cıkmak zorunda kalabilirim ama döncem yine size dünkü menümü ve dün aksam ki misafirlikteki menüyü fotograflayacam size veee bennn yineee HAYIRRRRR dedim ve arkasından da siz degin 2 porsiyon ben degim 3 porsiyon meyve ve gecenin 22:00 da yaniii düsünün ben yemedigim halde bi siskinlik esim hepsini yedi ve ben pes dedim o yedikce ben sistim valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…