Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ellerine sağlık canım..

kızlar okulun ilk haftası sınavlar toplantılar yoğunluktan bildirimin bugün olduğunu unutmuşum. evden çıkmadan bildirmeyince bu saat oldu.
hiç bildirim yapmamaya karar verdim, çok fena artılardayım.
geçen hafta da izinliydim. haftaya bildirim yapınca 3 e bölerim kilomu artık.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım... 4.lüğün içinde tebrikler....

Menum:
2 yumurta
5 zeytin 1 kk peynir
Yarim muz
4 ceviz
Turp ve havuc salatasi

Aksam:
Mantar sote
Turp ve havuc salatasi
Spor:40 dk yuruyus

Ancak fırsatım oldu kusura bakmayın şekerlerim:-(

Geçen hafta:60,4
Bu hafta: 59,9
Oran: %0,83
Nihayet şeytanın bacağı kırıldı ohhhhh

Ancak fırsatım oldu kusura bakmayın şekerlerim:-(

Geçen hafta:60,4
Bu hafta: 59,9
Oran: %0,83
Nihayet şeytanın bacağı kırıldı ohhhhh

hadi gözün aydın canım darısı başımıza....

aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Her gün yediklerimizi yazıyoruz ve her pazartesi de haftalık kilo bildirimimizi yapıyoruz 2 hafta sonunda listeye giriliyor :)

KALKINCA : 1 bardak su
1. öğün ( saat 7.30) 4 ceviz, 3 gün kurusu kayısı
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar tuzsuz lor
10 zeytin

2. öğün(12.30) 4 gün kurusu kayısı
4-5 ceviz

3. öğün (4.30) bir bardak süt
(6.30) bir kase krm. mercimek çorbası
1 tabak bulgurlu yeşil fasulye
salata
4 fıstık ve 2 gün kurusu

kayısılar biraz fazla kaçtı sanırım. 3 lt su . yürüyüş olamayacak gibi fırtına var dışarda. arkadaşlar kayısı için sınır nedir bilemedim ben. tatlı atakları sanki zorluyor beni.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak salata,2 mercımeklı kofte,bır tabak patlıcan yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.............. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2.5 saat ev ısı yaptım ,35 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1099.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $a1098.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 27

herkesi tebrik ediyorum.....kilo veremeyen arkadaşlarda üzülmesin elbet gidecek kilolar....

tatilim bitti,çokta olmasa kaçamaklarım oldu..ama yürüyüşü aksatmadım.....ve kilo almamışım çok sevindim...

çok geçmiş olsun canım....

akşam yemeğim
4 tane kuru patlıcan dolması
2 kase ezogelin çorbası
turşu ve turp
2 tane kuru kayısı(içine az kakao koydum)
biraz çekirdek

cuma cumartesi ve pazar hamurişilerin dibine vurmuştum.2 gündür akşamları acayip başım döndü midem bulandı.Çok şükür bugün karataya döndüğüm için bi şeyciğim kalmadı

Bugün gülbenin programında m.ali bulut vardı hani kan gruplarına göre beslenmeyi açıklayan adam varya işte o diyor ki yemekten sonra en az 5 saat ağzınıza birşey atmayın diyor.2 öğünü savunuyor aynı canan hoca gibi

Canım tebrik ederim bu haftada gitmiş kilolar maşallah
kuru kayısıyı günde kaç adet tüketiyorsun bi de tahin helvası yiyor musun yiyorsan illa balıkların ardından mı yoksa kahvaltı da da yiyebiliniyor mu gerçi tahin b kan gruplarına yasakmış ama emzirdiğim için tatlı krizi yaşıyorum

İstikrar, istikrar...Tebrikler Gül

Tez zamanda gider şişlikler canım inşallah...Teberikler

Tebrik ederim
Aslıcım, senin de okul tatili dolayısıyla düzenin aksadı sanırım benim gibi...Bu haftadan itibaren telafi ederin canım sokma canını...Tebrikler
,Bildirim:06.02.2012
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta:71
Bu hafta:70.6
Fark: 0.4
Toplam fark:15.5
Beden:42
Spor:1 gun
Boy: 167
Hedef: 57

Loxiiiiiiii, ay çok svindim yaaaa ne kadan az kaldı 60'lı sayılara

evet kayısılar fazla olmuş:44: hoca 4-5 tane vermıs ornek menude ama ben onu yedıgımde bile kılo veremıyorum gunde maksimum 2-3 tane yeter bence,o daa sabahları olursa daha iyi olur:13:

teşekkürler canımmmm

afiyet olsun kanka
sağol caniko
geçmiş olsun bebişine,inş. kısa sürede toparlanır
beni de4. lükten etmişssin bu arada tebrikler

tatilim bitti,çokta olmasa kaçamaklarım oldu..ama yürüyüşü aksatmadım.....ve kilo almamışım çok sevindim...
hayranım sana ikizzzzzzzz

ben de gördüm sabah bıraz.garip şeyler söyluyor ya,ben a grubuyum a grupları et yemesın kılo yapar,ekmek yesin kilo almazlar diyor pek mantıklı gelmedı bana

Son düzenleme:
evet canım çooook helecanlanıyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…