Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eline sağlık canım herkesi tebrik ederim

Selam milet
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...

Bildirim:06.02.2012
Rumuz:SAPHIRA
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg:104
Geçen hafta: 87.3
Bu hafta: 86.8
Fark: + veya -: 0.5
Toplam fark:17.2
Beden:44-46
Boy: 163
Hedef: 76
Oran:0.57 %

Kendimi ekledim listeye 4. olmuşum

saphira tebrikederim kilo verdiğin için ve ayrıca çok teşekkür ederim haftaya bende listeye girecem ayyy çok sevindim dahada hırslandım şimdi ve de daha çok dikkat edecem ee nede olsa sonunda 1. var demi :)

geçmiş olsun canım

çokk geçmiş olsuunn

çok güselmiş ya

geçmiş olsun tatlım

kızınada geçmiş olsun inş. ciddi birşey değildir ve biran önce iyileşir.insanın çocuğu hastayken hiç birşey düşünemiyo insan.senin kızın kaç yaşında, benimde 21 aylık bi kızım allah bütün evlatlarımızı bağışlasın acısını göstermesin inş.

ooohhh sefan olsun sekerım .sauna esofmanların faydası oluyomu ya ben aldım gecen sene toplasam 6-7 gun gymemışımdır.esofmanla yatıp uyusam faysadsı olurmukınee

arkadaşlar ben listeye girmek için sadece menü bildirimi yapıyorum iki hafta böyle devam ettikten sonra kilo bildirimi yapacağımı sanıyorum. yanılıyor muyum? bir de saphira arkadaşa ulaşamıyorum , özel mesaj da attım. formun ağlayanı listesine adaymış gibi bir görüntü çizsem de valla defalarca burdan da yazdım, özel mesaj da attım ilk sayfada adımı göremiyorum.
sevgili saphira lütfen duy sesimi !..........

ayyyyyyyyy şimdi bunu yazdıktan sonra okudum, çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ve inşallah başka sıkıntılarını göstermesin. İki tane de benim var, bilirim çocuk hasta olunca dünya durur.tekrar geçmiş olsun.....

çok çok geçmiş olsun saphira
tşekkür ederim canım
saphira tebrikederim kilo verdiğin için ve ayrıca çok teşekkür ederim haftaya bende listeye girecem ayyy çok sevindim dahada hırslandım şimdi ve de daha çok dikkat edecem ee nede olsa sonunda 1. var demi :)
teşekkürler canım rica ederim motive olmana sevindim,listemiz amacına uyuyor demekki :124: haftaya bir 1. lik de senden bekliyoruz o zaman :13:
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım
çokk geçmiş olsuunn
teşekkür ederim janım :))
herkesee en güzelindenn bir akşam diliyorummm
sanadaaaa
geçmiş olsun tatlım
çok sağol canımmm

çok sağol tatlım.Öksürüğü vardı,biraz da burun akıntısı başlamıştı.sağ kulağında iltihap varmış.antibiyotik verdi.1 haftaya kadar bir şeyi kalmaz inşallah.benimki 3 yaş+3 aylık canım..aminnn

Süper olmuşsun canım, yüzünü görmeden bile vücudun daha genç görünüyor. Tebrikler

Ben de sevmek istiyorum ama yapamıyorum

menümü de yazayım hazır fırsat bulmuşken

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 zeytin
2 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği+tereyağ
2-3 çay
mindivan macunu

2 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 ad. lor kurabiyesi
mindivan macunu

kayısılı form çay

su çok içmedim bugün.galiba 1 lt oldu.yatana kadar 2 yaparım ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…