1 - güleryüz2011...................1.39
2 - gul63 ............................1.32
3 - minyatür.........................1.21
4 - SAPHIRA........................0.57
5 - loxandra........................0.56
6 - jarnanaa........................0.53
7 - alinyazimkaderimsin..........0.40
8 - papadiya.......................0.23
9- aslı72.............................0
9 - handan_06......................0
9 - pembekalp.......................0
10 - ceylin1907...................+0.16
11-şekerkız67....................+0.25
11-zeynepfaz....................+0.25
12- eski_bir_masal............+0.49
13- leylak70......................+0.59
14- leylak84......................+1.33
15- hayattanazicik............ +1.66:84:
16- profit..........................+1.72
17- petunyaaa...................+2.31
İnşallah becerebilmişimdir çok bekledim gelmeyen arkadaşlar kendilerini eklerler artık :))
eline sağlık canımherkesi tebrik ederim
Selam milet
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
Bildirim:06.02.2012
Rumuz:SAPHIRA
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg:104
Geçen hafta: 87.3
Bu hafta: 86.8
Fark: + veya -: 0.5
Toplam fark:17.2
Beden:44-46
Boy: 163
Hedef: 76
Oran:0.57 %
Kendimi ekledim listeye 4. olmuşum
Selam milet
maalesef bugün buraya yeni gelebildim.Kızım hasta,doktora götürdüm.Muayene ettirdim,ilaçlarımızı aldık geldik.Çok nazlı tabi şimdi...
Selam milet
Adam her gun papaganini camin onune birakir ise oyle gidermis.
Papagan da aksama kadar yoldan gecenleri izler, soylediklerini dinlermis.
Bir gun gene papagan camin kenarinda dururken asagida eylem yapan
gencler ' Tek Yol Devrim' diye bagiriyorlarmis..
Ertesi gun sagci gencler eylem yaparken Papagan ' Tek Yol Devrim'
diye bagirmaya baslamis..
Sagcilar da evi taslamislar... yakip yikmislar.. Adam eve donunce cok
sasirmis ve
olanlari komsulardan ogrenmis.
Papagana ayni seyi bir daha yapmamasini soylemis.
Bir sonraki gun solcular eylem yaparken papagan sagcilardan duydugu
'Milliyetci Haraket Enngelenemez' sloganini soylemeye baslamis...
Bu sefer solcular evi taslamislar..
Adam eve dondugu zaman bu sefer dayanamamis, papagani kumese atmis..
Kumeste Tavuklar: Ne oldu lan artiz?
Butun gun oyle orda camda durup etrafa bakmayi biliyordun..
Papagan: S..tirin lan o...pular Ben sizin gibi fuhustan yatmiyorum..
Dusunce sucundan yatiyorum..
Selam milet
herkesee en güzelindenn bir akşam diliyorummm
Selam milet
yurumem ıcın gereklı gazı bana vermekte cekınmeyen butun arkadaslarıma tesekkuru bır borc bılır kocaman operım(jarnana harıc)30 dk da 3km yı kulaklıgımda ajdadan senın yerınde olsam ufak ufak uzarım durmam,arada sırada aklıma gelıyor geldıgı gıbıde gıtmeyı bılmıyorve hadıseden soylesene sevgılım ask kac beden gıyer naraları eslıgınde yuruyup sauna esofmanımdan damlayan terlerden guzel bır dus sayesınde kurtulup yesıl cayımı ıctıkten sonraaa ıkıncı ogunum kı kendısı su sekıl
1 tabak yesıllık salata
1 tabak ev yogurdu
1 tabak karalahana yemee
olarak yedıkten sonra turk kahvesı eslıgınde 5 fındıgıda goturmus bulunmaktayım.sporuma ve dıyetıme sadık kalarak gecırmıs oldugum haftanın bu ılk gununun haklı gururrunu yasıyorum.hayattanazıcık ellerıne saglık canım.kılo veren vermeyen alan herkese onumuzdekı hafta ıcın cok cok daha basarılı ve spor dolu gunler dılıyorum.bu gevezelık sanursam bulasıcı bır tabıat.hıc bu kadar cenemın dustugunu hatırlamıyorum.jarnana hadı uzuldum garıp kalma senıde operım o tombık yanaklarından
tşekkür ederim canımçok çok geçmiş olsun saphira
teşekkürler canımsaphira tebrikederim kilo verdiğin için ve ayrıca çok teşekkür ederim haftaya bende listeye girecem ayyy çok sevindim dahada hırslandım şimdi ve de daha çok dikkat edecem ee nede olsa sonunda 1. var demi :)
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
teşekkür ederim janım :))çokk geçmiş olsuunn
sanadaaaaherkesee en güzelindenn bir akşam diliyorummm
çok sağol canımmmgeçmiş olsun tatlım
kızınada geçmiş olsun inş. ciddi birşey değildir ve biran önce iyileşir.insanın çocuğu hastayken hiç birşey düşünemiyo insan.senin kızın kaç yaşında, benimde 21 aylık bi kızım allah bütün evlatlarımızı bağışlasın acısını göstermesin inş.
Eki Görüntüle 339460
kızlar burda 79 falandım
eskımasalcım evet canım sonucta boyuma gore 1 60 ım 6-7 kılo fazklam var
ha size demeyı unuttum ben tatılde doktora gıttım ınsulın dırencım yokmus . kolesterolumde ıyı dusmus doktor bana dedıkı sız kılolu degılsınz neden takıntı yaptınız dedı sız kıloluysanız bende kılolu olurum dedeıbende dedımkı ben ıdeal kılya ınmek ıstıyorum dedım kılo veremıyorum ben dedım ınsulın dırencıme ole baktı yoksa baktırmıycaktı.
ama sabah bı arkads vdn222 seker bagımlılık yapıyor yazı paylasmıstıya ben seker ve tatlı börek bagımlısıyım bunu anladım ya yememsem yemesem arada bı avuc ıcı kadarhupletıyorum . famırde bagımlı he hee benım gıbı bu kısla ugrasmayı sevıyorum
Bol köpüklü Türk Kahvesi
günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.
Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Uyuşukluğu giderip enerji verir ve uyanık kalmayı sağlar. Yapılan araştırmalar günde 6 fincan kahve içen 55 yaşındaki bir kişinin düşünme potansiyelinin içmeyenlere oranla 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor. Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az diş çürüğünün olması, bir başka dikkat çekici araştırma sonucu.
Kahve içtikten sonra organizmada ani değişiklikler oluyor. Tüm vücut ani bir enerji akımı ile doluyor. Bu enerji çocuklarda 3, yetişkinlerde ise 5 - 7 saat sonra azalmaya başlıyor. Tüm bu olumlu yönlerine rağmen kahveyi çok fazla tüketmemekte fayda var. Çünkü aşırı kahve tüketimi sürekli bir uykusuzluğa ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor. Ayrıca aşırı tüketim yüksek tansiyona da sebep olabilir.
Kahvenin selülit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağladığı saptanmıştır.
Kahvenin ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.
Kahve yemek üzerine içildiğinde, sindirimi kolaylaştırır. Bu yönüyle şekerli içmemek kaydıyla kilo almayı ve mide ekşimelerini önler. Asıl yararı hayali genişletir, hafızaya güç verir, hareket sağlar ve gevşekliği giderir. Kahvenin düşünceye açıklık getirdiği bir gerçektir. Şairler şiirlerini ya-zarlarken, yazarlar makalelerini hazırlarken, ressamlar tablolarını yaparlarken, kahve fincanları en yakın ve sempatik destekçileri olmuştur. Ünlü şair Eşref'in, hicviye yazmadan önce, iki çay dolusu kahve içtiği söylenir. Türk kahvesinin ayrıcalığını belirleyen noktaları özetlersek diyebiliriz ki; Türk kahvesinin (dozunda içildiği takdirde) sağlığı tehdit edecek zararlı yanı yoktur. Teskin edici ve dinlendirici özelliği vardır. Bir fincan kahvedeki 50 mg. kafein hemen vücuttan atılır. Bu bakımdan Türk kahvesi fincanı ideal ölçülere sahiptir. Bir fincandan fazla içildiğinde zihin açıcı, uyarıcı, enerji verici özelliği ön plâna çıkar. Yerinde ve zamanında içildiği zaman olağanüstü bir keyif verici olarak ün yapmıştır.
Kararında içilen, yani günde 2 fincan Türk kahvesi sağlığa faydalıdır
Saphıracım kızına çok geçmiş olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?