Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrikler canım

Masalım sıkma canını, vücut savunmaya geçiyordur biraz rahatlık gördü ya direniyor iste
Tebrik ederim canım
,Bildirim:06.02.2012
Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108.5
Geçen hafta:85.1
Bu hafta:84.9
Fark:-200
Beden:44
Spor:hergun yuruyus
Boy: 167
Hedef: 75
Tebrik ederim Papadiya
Geçmiş olsun canım, tebrikler

Tatlım tesekkurler ellerıne saglık. .Tesekkurler kızlar

Eklentiler

• $cepresýmlerý 158.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 42

Bu kararlılıkla kimse tutamaz seni şekerim, hadi sporun ve eksilerin bol olsun

Sıkma canını Pepetom, geldikleri gibi giderler sen su ve spora sardır

Ben olsan akşama kadar göbek atardım valla tebrikler canım

kızlaar herkese iyi akşamlar...
benim bugün karataydaki 5. günümm...çok merak ediyorum tartıda bi değişim var mı dye..
(kendimi zor tutuyorum hatta:)
yarın sabah tartılcam muhtemeln..
sizler ne kadar zamanda nasıl sonuçlar aldınız diye sorsam? :)

niye loo senın gözün de mi görmiyi? benimkiler 2.25 miyop,numaralı lens kullanıyom,bazen o lanslerden biri gözümün içine kaçıyo,gözkapağımın derinliklerinde kayboluyo,1-2 gun sonra geri geliyosende de böyle bır sorun mu var acep,merak ettim

anası ağzına mı.....töbe töbeee,kız ne laflar var sizde,nerelisin sen anam,kız sen istanbulun neresındeeeennsinnnnn?

masallll kaç kızım kaççç,herkes peşinde topikte,yakalarlarsa mafetçek bunlar seni

ikiz çin seddinden depar atarak gelmiş canım,gözün aydınhemi de hiç kilo almamış kaçamaklara ragmen biliyon muuuuu

Son düzenleme:
gulcüm tebrikler arkadasım sana bi sey soracaktım su cizelgeyi daha öncede yazdın ben uyguladım ama kaydet miyor formata uygun degil diyor ne yapmalıyım yardımcı olur musun müsaitsen tesekkürler

ellerine sağlık şekerim ama ben artı değil eksi 400gr olacaktım yalnışlık olmuş galiba

Kızlar Başarılı arkadaşları tebrik ediyorum. :) Diğer arkadaşlarda üzülmesinler inşallah haftaya verirler. SAPHİRA geçmiş olsun. Allah iyilik versin. Gül63 ilk ay kaç kilo vermiştin. Birde geçen lahmacun gördüm yenilebiliniyor mu? Yoksa of günü olarak mı geçerli? :)

Bugün 1. öğünümü yazmıştım. 2. ve 3.'ü de yazıyım.

2. öğün: 2 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 küçük muz, 5 ceviz

3. Öğün: yarım kepçe yayla çorbası(yarmalı), 1 tane fırında alabalık, salata, roka, 5 fındık, yarım avuç kabak çekirdeği, 2 tane fıstık.

fazla mı olmuş kızlar ? :44:

sağol caniko
geçmiş olsun bebişine,inş. kısa sürede toparlanır
beni de4. lükten etmişssin bu arada tebrikler
sağol tatlışım inşallah
ovv
Saphıracım prenses e gecmıs olsun.
teşekkür ederim gülcüm
1 tabak karnıbahar yemegi fırında(icindekiler havuc,mantar,kıyma )
bol salata
Eki Görüntüle 341373 Eki Görüntüle 341374
canım pişmiş havuç yemiyoruz.az yemişsindir diye düşünüyorum,o kadarın bir zararı olmaz bence.afiyet olsun süper menü

teşekkür ederim sevgicim inşallah hepimize
yoo hiç de fazla değil hatta bence az.ben bunlardan çok daha fazla yiyorum.mesela kuru fasulyeyi 2 kepçe yiyorum yaqnında 1 kase yoğurtla veya 2 kase salatayla.Çorbayı da daha çok içiyorum.Ben hiç az yemedim zaten canım,hep çok yiyerek verdim çok şükür zaten az yesem,aç kalsam yapamam ki diyeti.Bu diyeti yapabilme sebebim doyabiliyor olmam

saphiracım geçmiş olsun sanada kolay gelsin çocuklar hasta olunca anneler daha çok yoruluyorlar

gözlemecim senide tebrik ederim ikizden sonra senide gördük mezun ettik darısı hepimizin başına

Bu arada ben dayanamayıp 3. öğün yaptım yine
kızım hasta olduğundan iştahı yok,ona yedireyim derken benim atıştırdıklarım (!)
1 fırında baget
3-4 küçük parça patates
½ kase tarhana çorbası+½ dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…