Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen başkalarına benzeme sakınn hep böle kalll hep böle kalllll uzaylıı zekiyemm

sonuncu olamadın kıskanıyon benii :) bıttın sabunummmm keseyide attır masajıda yaptırr ohh sıcacık ayhh hamama gidem ben yaa vakit gelmiş mardin güvercinim

hhaaa benim atalarımmm uranüstenn ama iştee büyük dedem dünyalı birisine aşık oluncaaa benim dna bozulu haliyle

sende süpersin gızz burdaki herkeşler süperrr enerji tamm olunca bizimde çene düşüyoo ortaya karışık çıkıyooo
ya sorma bizim patron yaşlı baya ağzı açık uyuya kalmış telefon çalınca uyandı ayy yüzünü görmeliydiniz gülmemek için dudaklarımı ısırdım :) off ya etrafımdaki herşey tek kişilik cem yılmaz gösterisi gibi

petuşumm süper hatunum benimm yaaa kaymaklı ekmek kadayıfı mübarekk insanın ağzını şenlendiriyorvalla bütün libidomm feda olsunn sizeee bu site olmasaydı namümkünn bu kadar uzun ve sağlıklı bir diyet yapabilemezdimm heppiciğinizden Allah razı olsunn kızlardeşlerimmm

Jarnaa kadarki ıslak yedim demişsin. Disardami yedin yoksa kendin mı yaptın kendin yaptın şa (yada bilen varsa)tarifini verirmisin
one dmek looo kaşarlı ıspanak demk istiyorsan ben yapmadımm hacıı
sen başkalarına benzeme sakınn hep böle kalll hep böle kalllll uzaylıı zekiyemm

ayyy orta okuldaa saçımı öyle yapardımm loo ne rezillik

kızlar işler sakinleşti gibi etrafı toplayıp eccük yürüyem ben artık ne kadar olursa mesai bitene kadar az sallanam yaa otur oturrr yağ bağladım kış ayusu gibinn hepiniziöperim sporumuda yarın yazarım gariiii bıldırcınlarım eyi akşamlar olsun birinciyi özellikle tebrik ediyorum sonuncu olmanın derin hafifliği içinde süzülerek kayboluyorummm iyi akşamlar yer elmalarımmm

az önce komsunun mevlüdü vardı ordaydım yine ikram ben yine hayır pide tabagıyla HAYIIIIRRR CAY İSTİM 15 kişi idi herkes yedi ben yemedim ben karataycıyım
tebrik koyuyorum sana

he bilmem mii

ellerine sağlık canım

kızlar bu liste bize yakışmadı,ne çok kişiartıda.hadi toparlanıyoruz bu hafta

terbiyatsız petunyaaa,bu ne kızzz,nal topluyorsun resmen

heee yaaa kıskandımm looneyse haftaya herkess depar atsınn ben sonuncu olemm hepinizin yerinevalla bizim patron ilik gibi ama odam rahat müdür gelincee anliyii bi haltlar karıştırdığımı ama ellemiyii

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.haftaya daha çok kilo vercez inş.
öğlenki menüm:
1 kase mercimek çorba
1 tabak salçalı köfte
ve su içiyorumm bolca

canım eline emeğine sağlık.birinciyi tebrik ediyorum fekat çoğu kişi + da yabu hafta toparlanmamız lazım kızlar.

yurumem ıcın gereklı gazı bana vermekte cekınmeyen butun arkadaslarıma tesekkuru bır borc bılır kocaman operım(jarnana harıc)30 dk da 3km yı kulaklıgımda ajdadan senın yerınde olsam ufak ufak uzarım durmam,arada sırada aklıma gelıyor geldıgı gıbıde gıtmeyı bılmıyorve hadıseden soylesene sevgılım ask kac beden gıyer naraları eslıgınde yuruyup sauna esofmanımdan damlayan terlerden guzel bır dus sayesınde kurtulup yesıl cayımı ıctıkten sonraaa ıkıncı ogunum kı kendısı su sekıl

1 tabak yesıllık salata
1 tabak ev yogurdu
1 tabak karalahana yemee

olarak yedıkten sonra turk kahvesı eslıgınde 5 fındıgıda goturmus bulunmaktayım.sporuma ve dıyetıme sadık kalarak gecırmıs oldugum haftanın bu ılk gununun haklı gururrunu yasıyorum.hayattanazıcık ellerıne saglık canım.kılo veren vermeyen alan herkese onumuzdekı hafta ıcın cok cok daha basarılı ve spor dolu gunler dılıyorum.bu gevezelık sanursam bulasıcı bır tabıat.hıc bu kadar cenemın dustugunu hatırlamıyorum.jarnana hadı uzuldum garıp kalma senıde operım o tombık yanaklarından

bugünkü menümü de yazıverem gari

1.öğün:
2 yumurta
avuç içi kadar peynir
8 zyetin
1 avuç tuzsuz çiğdem
2 tane günkurusu
omega 3

2.öğün:
1 tabak kuru fasülye
6 tane mercimek köftesi
1 kase keten tohumlu yoğurt
birkaç tane acı biber turşusu

spor:45 dk yürüdüm

yürü bakalım bayan pıtı pıtıı pergellerii açç tam yol ileriiiisonuncuların en şaklabanıı senüüü

menude sporda harıka bebik.bakalım bu hafta neler olucak dızı gıbı oldu heyecanla beklıyoz

hepiniz amma gombiriksiniz heeeee
hadin ben yavaştan uzarrrrrr
herkeşlere iyi ağşamlarrrrr

toton büzüşmesinn looo benim gibi kanatsız melakedenn ne istersinçenemle döverimm seni haaaa

Bu arada menümü yazayım

sabah
1 muz-1 yumurta haşlama
kuruyemiş b.peynir

öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak kuru az cacık

biraz acıktım galiba ama hiçbirşeye saldırasım yok yani
kızlar bir fıkra buldum çok komik paylaşsam burda ayıp olmaz dimi

petuşla ben burdayken rahat ol bebekimm terbiyatsızız biz

loxandra,Leyla84 ve Petunya hoşbulduk arkadaşlar
guleysa ve Karanfil sizde yenisiniz benim gibi hadi beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan.
Bugün ben çok acıktım inş. çabuk alışırım akşam yemeğimi 19 da yiyeceğim beklemek çok zor. 40 da core egzersiz yaptım. geçen hafata diyetsiz 3 kg verdim sporla. dolayısıyla bu hfta fazla kg verme umudum yok. ne gitse kar. İnş. hedefe bir an önce ulaşırım
sevgiler

Tarifi ben sormamıştım ama aldım teşekkürler.

Adam her gun papaganini camin onune birakir ise oyle gidermis.
Papagan da aksama kadar yoldan gecenleri izler, soylediklerini dinlermis.
Bir gun gene papagan camin kenarinda dururken asagida eylem yapan
gencler ' Tek Yol Devrim' diye bagiriyorlarmis..
Ertesi gun sagci gencler eylem yaparken Papagan ' Tek Yol Devrim'
diye bagirmaya baslamis..
Sagcilar da evi taslamislar... yakip yikmislar.. Adam eve donunce cok
sasirmis ve
olanlari komsulardan ogrenmis.
Papagana ayni seyi bir daha yapmamasini soylemis.

Bir sonraki gun solcular eylem yaparken papagan sagcilardan duydugu
'Milliyetci Haraket Enngelenemez' sloganini soylemeye baslamis...
Bu sefer solcular evi taslamislar..
Adam eve dondugu zaman bu sefer dayanamamis, papagani kumese atmis..
Kumeste Tavuklar: Ne oldu lan artiz?
Butun gun oyle orda camda durup etrafa bakmayi biliyordun..

Papagan: S..tirin lan o...pular Ben sizin gibi fuhustan yatmiyorum..
Dusunce sucundan yatiyorum..

hahaaaapapağan hikayelerini hep sevmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…