sen başkalarına benzeme sakınn hep böle kalll hep böle kalllll uzaylıı zekiyemmben seni anlıyorum karınca yiyenim yaaa beni hiçbişey 15.lik kadar mutlu etmemeştisonuncu olsam hele sevinçten ölürdümmm allahım ben niyee normal değülümm yaaaa
haftaya deparını bekliyorumm arap devemm sonundaa audi yok belkii ama dibine kadar eğlence vaad ediyorum sana pırasa güzelim
sonuncu olamadın kıskanıyon benii :) bıttın sabunummmm keseyide attır masajıda yaptırr ohh sıcacık ayhh hamama gidem ben yaa vakit gelmiş mardin güvercinimsonuncusunn yaaa o bakımdann alttan odun veriyom işteeyaşasın kötülük ama 15.olduğumda da demiştimm önemli olan katılmaktı memedalibeyyyyyyy gideceğimizz oteldee türk hamamı varmışş senin hatrına bir kese attırayımm petuşummm
hhaaa benim atalarımmm uranüstenn ama iştee büyük dedem dünyalı birisine aşık oluncaaa benim dna bozulu haliyle
sende süpersin gızz burdaki herkeşler süperrr enerji tamm olunca bizimde çene düşüyoo ortaya karışık çıkıyooojarni ve petuş süpersiniz sizi okudum okudum güldüm.
Aahh jarni ah gençlik başımda duman libidom tavan diyon yani
enerjin süper hayatım sen gelince sayfalar çabuk ilerliyor yetişemiyorum
yanımda dübür(müdür) karşımda dübür yazamıyom çatlıyom
jarni ve petuş süpersiniz sizi okudum okudum güldüm.
Aahh jarni ah gençlik başımda duman libidom tavan diyon yani
enerjin süper hayatım sen gelince sayfalar çabuk ilerliyor yetişemiyorum
yanımda dübür(müdür) karşımda dübür yazamıyom çatlıyom
one dmek looo kaşarlı ıspanak demk istiyorsan ben yapmadımm hacııJarnaa kadarki ıslak yedim demişsin. Disardami yedin yoksa kendin mı yaptın kendin yaptın şa (yada bilen varsa)tarifini verirmisin
sen başkalarına benzeme sakınn hep böle kalll hep böle kalllll uzaylıı zekiyemm
tebrik koyuyorum sanaaz önce komsunun mevlüdü vardı ordaydım yine ikram ben yine hayır pide tabagıyla HAYIIIIRRR CAY İSTİM 15 kişi idi herkes yedi ben yemedim ben karataycıyım
he bilmem miikızzzzz jarni...........
bende bir pepe hayranıyım ayıptır sölemesiiiii....
ama benim kzım var da biliyom sen nerden biliyon bakimm..
izdivaç programları durukende pep izlenir mi yawwww
aslında pek izlemem izdivaç programı ağzımdan öle çıkıverdii haber ve belgesel kanalları izlerükkk ailecekkk
ellerine sağlık canım1 - güleryüz2011...................1.39
2 - gul63 ............................1.32
3 - minyatür.........................1.21
4 - loxandra........................0.56
5 - jarnanaa........................0.53
6 - alinyazimkaderimsin..........0.40
7 - papadiya.......................0.23
8 - aslı72.............................0
8 - handan_06......................0
8 - pembekalp.......................0
9 - ceylin1907...................+0.16
10-şekerkız67....................+0.25
10-zeynepfaz....................+0.25
11- eski_bir_masal............+0.49
12- leylak70......................+0.59
13- leylak84......................+1.33
14- hayattanazicik............ +1.66:84:
15- profit..........................+1.72
16- petunyaaa...................+2.31
İnşallah becerebilmişimdir çok bekledim gelmeyen arkadaşlar kendilerini eklerler artık :))
dipteyim sondayım deppresyonda değilimmm ataktayım gidişim sessiz olldii dönüşüm muhteşem olcekk haftaya görün siz beniii depar atçem deparrr dalga geçen gülümseyenn bıyık altı gülen arizona kertenkelesi olsun :) çok rezil durumdayım yaaa allah beni ne etmesinn
sonuncu olamadın kıskanıyon benii :) bıttın sabunummmm keseyide attır masajıda yaptırr ohh sıcacık ayhh hamama gidem ben yaa vakit gelmiş mardin güvercinim
sende süpersin gızz burdaki herkeşler süperrr enerji tamm olunca bizimde çene düşüyoo ortaya karışık çıkıyooo
ya sorma bizim patron yaşlı baya ağzı açık uyuya kalmış telefon çalınca uyandı ayy yüzünü görmeliydiniz gülmemek için dudaklarımı ısırdım :) off ya etrafımdaki herşey tek kişilik cem yılmaz gösterisi gibi
Kuzular hiç korkmayın bende sabah biraz şaşırdım vs ama sağolsun papişim yardım etti hemen anladım siz bize devredersiniz yapamazsanız biz yerinize yaparız hiç önemli değil takmayın bunları bu arada bir ev işi bir ütü bir liste derken yazılanların hiçbirini okuyamadım ama ne kaynattınız ne kaynattınız dönüp okuyacağım gece soluklanırken işlerim bitsin gelirim şekerlerrr...
Bu aradaaa liste resmen yıkılıyor herkes neredeyse + görmüş sarsılıp kendimize gelelim ve haftaya o + lar - olsun arkadaşlar karatayın dışına çıkmakta yok artıkkkkk...
sizi seviyorum canlarım iyi ki varsınız.....
kızlar işler sakinleşti gibi etrafı toplayıp eccük yürüyem ben artık ne kadar olursa mesai bitene kadar az sallanam yaa otur oturrr yağ bağladım kış ayusu gibinn hepiniziöperim sporumuda yarın yazarım gariiii bıldırcınlarım eyi akşamlar olsun birinciyi özellikle tebrik ediyorum sonuncu olmanın derin hafifliği içinde süzülerek kayboluyorummm iyi akşamlar yer elmalarımmm
menude sporda harıka bebik.bakalım bu hafta neler olucak dızı gıbı oldu heyecanla beklıyozbugünkü menümü de yazıverem gari
1.öğün:
2 yumurta
avuç içi kadar peynir
8 zyetin
1 avuç tuzsuz çiğdem
2 tane günkurusu
omega 3
2.öğün:
1 tabak kuru fasülye
6 tane mercimek köftesi
1 kase keten tohumlu yoğurt
birkaç tane acı biber turşusu
spor:45 dk yürüdüm
yurumem ıcın gereklı gazı bana vermekte cekınmeyen butun arkadaslarıma tesekkuru bır borc bılır kocaman operım(jarnana harıc)30 dk da 3km yı kulaklıgımda ajdadan senın yerınde olsam ufak ufak uzarım durmam,arada sırada aklıma gelıyor geldıgı gıbıde gıtmeyı bılmıyorve hadıseden soylesene sevgılım ask kac beden gıyer naraları eslıgınde yuruyup sauna esofmanımdan damlayan terlerden guzel bır dus sayesınde kurtulup yesıl cayımı ıctıkten sonraaa ıkıncı ogunum kı kendısı su sekıl
1 tabak yesıllık salata
1 tabak ev yogurdu
1 tabak karalahana yemee
olarak yedıkten sonra turk kahvesı eslıgınde 5 fındıgıda goturmus bulunmaktayım.sporuma ve dıyetıme sadık kalarak gecırmıs oldugum haftanın bu ılk gununun haklı gururrunu yasıyorum.hayattanazıcık ellerıne saglık canım.kılo veren vermeyen alan herkese onumuzdekı hafta ıcın cok cok daha basarılı ve spor dolu gunler dılıyorum.bu gevezelık sanursam bulasıcı bır tabıat.hıc bu kadar cenemın dustugunu hatırlamıyorum.jarnana hadı uzuldum garıp kalma senıde operım o tombık yanaklarından
menude sporda harıka bebik.bakalım bu hafta neler olucak dızı gıbı oldu heyecanla beklıyoz
yurumem ıcın gereklı gazı bana vermekte cekınmeyen butun arkadaslarıma tesekkuru bır borc bılır kocaman operım(jarnana harıc)30 dk da 3km yı kulaklıgımda ajdadan senın yerınde olsam ufak ufak uzarım durmam,arada sırada aklıma gelıyor geldıgı gıbıde gıtmeyı bılmıyorve hadıseden soylesene sevgılım ask kac beden gıyer naraları eslıgınde yuruyup sauna esofmanımdan damlayan terlerden guzel bır dus sayesınde kurtulup yesıl cayımı ıctıkten sonraaa ıkıncı ogunum kı kendısı su sekıl
1 tabak yesıllık salata
1 tabak ev yogurdu
1 tabak karalahana yemee
olarak yedıkten sonra turk kahvesı eslıgınde 5 fındıgıda goturmus bulunmaktayım.sporuma ve dıyetıme sadık kalarak gecırmıs oldugum haftanın bu ılk gununun haklı gururrunu yasıyorum.hayattanazıcık ellerıne saglık canım.kılo veren vermeyen alan herkese onumuzdekı hafta ıcın cok cok daha basarılı ve spor dolu gunler dılıyorum.bu gevezelık sanursam bulasıcı bır tabıat.hıc bu kadar cenemın dustugunu hatırlamıyorum.jarnana hadı uzuldum garıp kalma senıde operım o tombık yanaklarından
bu arada menümü yazayım
sabah
1 muz-1 yumurta haşlama
kuruyemiş b.peynir
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak kuru az cacık
biraz acıktım galiba ama hiçbirşeye saldırasım yok yani
kızlar bir fıkra buldum çok komik paylaşsam burda ayıp olmaz dimi
bana sormamışsın ama ben cevaplayayım ..
Elmalı incirli kek:
Malzemeler: 2 adet yumurta
1.5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kyılmış ceviz
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un
1 yemek kaşığı kabartma tozu.
NOT: yuvarlak borcamda daha kıvamında olur :)
Tarifi ben sormamıştım ama aldım teşekkürler.malzemeler:
2 yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 kaşık kabartma tozu
yapılışı:
elmalar soyulup,küp şeker büyüklüğünde doğranır.incirler nohut büyüklüğünde doğranır.bir kapta elma,tarçın,incir,ceviz ve keten tohumu karıştırılır.diğer taraftan başka bir kapta yumurta blender ile çırpılıp un,kabartma tozu ve süt eklenerek karıştırılır.ardından elmalı malzeme hamura katılır ve yağlanmış tepsiye dökülür.180 derece ısıtılış fırında 20 dk pişirilir.
adam her gun papaganini camin onune birakir ise oyle gidermis.
Papagan da aksama kadar yoldan gecenleri izler, soylediklerini dinlermis.
Bir gun gene papagan camin kenarinda dururken asagida eylem yapan
gencler ' tek yol devrim' diye bagiriyorlarmis..
Ertesi gun sagci gencler eylem yaparken papagan ' tek yol devrim'
diye bagirmaya baslamis..
Sagcilar da evi taslamislar... Yakip yikmislar.. Adam eve donunce cok
sasirmis ve
olanlari komsulardan ogrenmis.
Papagana ayni seyi bir daha yapmamasini soylemis.
Bir sonraki gun solcular eylem yaparken papagan sagcilardan duydugu
'milliyetci haraket enngelenemez' sloganini soylemeye baslamis...
Bu sefer solcular evi taslamislar..
Adam eve dondugu zaman bu sefer dayanamamis, papagani kumese atmis..
Kumeste tavuklar: Ne oldu lan artiz?
Butun gun oyle orda camda durup etrafa bakmayi biliyordun..
Papagan: S..tirin lan o...pular ben sizin gibi fuhustan yatmiyorum..
Dusunce sucundan yatiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?